Otwarcie sezonu 2007 Warszawa Bemow 14-15 kwietnia
Damy radę, rockersi to twarde stwory.Jacko pisze:SOWA, czy Ty to wszystko wytrzymasz ??
Do tej pory naliczyłem takie deklaracje:
Arczi
Jacko
Hubert
Daniel VTS
maciek 800
Karol656
Fabiq
olo
Draghar (?)
knight
umberto
wasyl
mors
Proponuję posługiwać się tą listą i kopiować ją dopisując plecaczki. Dla pań zarezerwujemy chyba apartament prezydencki, a panowie bardziej po harcersku. Jak narazie dopiero nieznacznie przekroczyliśmy ilość miejsc klasy komfort i znależliśmy się w strefie survival-tourist.

- wasyl
- stary wyjadacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Jacko,
Lubisz po nas wyjeżdżać-to może do Gdańska- polecimy razem???
Lubisz po nas wyjeżdżać-to może do Gdańska- polecimy razem???

Ostatnio zmieniony wt 03 kwie 2007, 18:47 przez wasyl, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
Przenosze sie tutaj wykopany slusznie przez Vlaada z watku o wgniecionych bakach, ktory tutejszym zwyczajem przeewoluowal w offtopowa dyskusje, tym razem jak by mnie tu zwabic w sobote wieczorem do Wawy. Jestem ogromnie mile podlechtany, ze chcecie po mnie wyjezdzac az do Lodzi, cobym do Wawy wieczorkiem nie zabladzil, jednak znow bede musial Was zawiesc
Poza fucktem, ze w kazda sobote bywam wolny po 18.30, okazalo sie ze w ta konkretna wcale taki wolny nie bede, gdyz obiecalem sie juz jednaj kolezance na ten wieczor duuzo wczesniej i tylko zapomnialem skojarzyc daty. Wiec pierwsza byla, i - coz - nie moge. Pociesza mnie, ze bede w niedziele w Cz-wie, wiec moze tam Wasze przyjzane geby zobacze. Coz, ze juz bez picia... Sie odbije we Wcycach, nie..?