Fabiq, myślę, że Romeo będzie łatwiej kojarzony jako ten, który "zapiął" czterech kolesiFabiq pisze:Romeo ( ten kurdupel co to miske z woda gdzie byly kamyczki do wybrania wylal cala sobie na glowe )
IV Ogólnopolski Zlot VFR-OC.pl
- Mundek
- pisarz

- Kontakt:
Ostatnio zmieniony pn 30 lip 2007, 10:17 przez Mundek, łącznie zmieniany 2 razy.
Pzdr Mundek!
VTEC 2009
GSX-R 750 K8
Uwielbiam VFR, ale Gikser to źródło czystej adrenaliny:))
VTEC 2009
GSX-R 750 K8
Uwielbiam VFR, ale Gikser to źródło czystej adrenaliny:))
- benito
- ostry klepacz

- Imię: Jarek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Tak, Przemo to moj brat i rzeczywiscie wie z czym to sie je. Szkoda, ze nie byles z nami na pasie, bo razem z innymi chlopakami (rany, jakie Fabiq walil pionyyyy!!!!) fajnie na gumie latali...Daniel VTS pisze:O ile dobrze kojarzę to Przemo chyba był z Tobą???
Honda VFR800 - RC46 - `98
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
KTM LC4 640 SM - `04
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
-
Yaro
- zadomowiony

- województwo: lubuskie
- Kontakt:
Fabiq dzieki za wszystko było super, wróciłem bez przygód.
Od wyjazdu z garażu do wjazdu z powrotem zrobiłem 1398, 4 km ale warto było przejechać każdy centymetr a ostatnie 200 km to jak motorówka po falach smigałem, dawno juz nie czułem wody w butach. i niech mi nikt nie mówi, ze kask nie potrafi przemoknąć!
Mund, dzieki za przelot do ostródy, mysl nad alpami ! ! !
pozdrawiam
Od wyjazdu z garażu do wjazdu z powrotem zrobiłem 1398, 4 km ale warto było przejechać każdy centymetr a ostatnie 200 km to jak motorówka po falach smigałem, dawno juz nie czułem wody w butach. i niech mi nikt nie mówi, ze kask nie potrafi przemoknąć!
Mund, dzieki za przelot do ostródy, mysl nad alpami ! ! !
pozdrawiam
- Pepe VFR
- klepacz

- Imię: Piotr
Fabiq Dzięki jesteś wielki
ogarnąć taką impreze to wielki wyczyn
Dzięki wszystkim za zajefajną impre i poprostu mega klimat jaki panował, dzięki również piotrkowi pamili i hubertowi za transport całego stafu. Ja też szczęśliwy dotarłem do domu jedyna awaria to odkręcona czach po tym jak próbowałem gumować na pasie
ale szybki serwis z Hydro i daliśmy rade
Ogólnie było poprostu MAXYMALNIE SUPER SUPRIM!!!!!!!!!!!!!!

Dzięki wszystkim za zajefajną impre i poprostu mega klimat jaki panował, dzięki również piotrkowi pamili i hubertowi za transport całego stafu. Ja też szczęśliwy dotarłem do domu jedyna awaria to odkręcona czach po tym jak próbowałem gumować na pasie
Ogólnie było poprostu MAXYMALNIE SUPER SUPRIM!!!!!!!!!!!!!!
Wypalony papieros skraca życie Srednio o 1min
Kieliszek Vodki Srednio o 2min.
ALE to nic, chodzenie do PRACY skraca życie średnio o 8 godzin na dobe!!!
Kieliszek Vodki Srednio o 2min.
ALE to nic, chodzenie do PRACY skraca życie średnio o 8 godzin na dobe!!!
-
mack72
szanowni ownersi dzieki za super imprezę ,szacun dla fabiqa ze sie chłop takiej niewdzięcznej pracy podjął :pwned ,dla wszystkich za wyrozumiałość dla mojej amatorskiej jazdy(karol,marek wiecie o czym mówie)wszystkim za cenne informacje i miłe chwile pozdro z łomży już sie nie moge doczekać następnego spotkania :motolove
- benito
- ostry klepacz

- Imię: Jarek
- Kontakt:
Oczywiscie wszyscy sa zawsze mile widziani w Rawie, gdzie macie bankowy nocleg garaz, jedzonko, PAS i nasze skromne towarzystwo.
MAM POMYSL W TEMACIE ZDJEC ZE ZLOTU.
ZBIERZMY JE WSZYSTKIE W JEDNYM KOPIE, POTEM WYPALIMY PLYTKI DLA WSZYSTKICHG ZAINTERESOWANYCH. BEDZIEMY MIEC WSZYTKIE FOTKI.
CO WY NA TO??
MAM POMYSL W TEMACIE ZDJEC ZE ZLOTU.
ZBIERZMY JE WSZYSTKIE W JEDNYM KOPIE, POTEM WYPALIMY PLYTKI DLA WSZYSTKICHG ZAINTERESOWANYCH. BEDZIEMY MIEC WSZYTKIE FOTKI.
CO WY NA TO??
Honda VFR800 - RC46 - `98
KTM LC4 640 SM - `04
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
KTM LC4 640 SM - `04
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
- DIDI
- klepacz

- Imię: Daniel
- Kontakt:
takk żaluję bardzo Benitto że nie byłem, bo mnie nikt nie doinformował, zjawiłbym siena pewno. Ale jeśli o Fabiqa chodzi to ja jego piony mam okazję podziwiać częsciej i od niego się uczębenitto pisze:Tak, Przemo to moj brat i rzeczywiscie wie z czym to sie je. Szkoda, ze nie byles z nami na pasie, bo razem z innymi chlopakami (rany, jakie Fabiq walil pionyyyy!!!!) fajnie na gumie latali...
[ Dodano: 2007-07-30, 21:43 ]
z Resztą moj avatar jest z tego pasa na którym gumowaliście
Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać 
DIDI
DIDI