i to jest bardzo dobry pomysłLucek pisze:to ja jestem najwazniejszy i chce by termin zostal ustalony pode mnie
UX licze na Ciebie. bedziemy "najstarszymi" zlotowiczami VFR-MC
a no i w sumie doyar lubi sie pojawiac w toruniu wiec byloby nas ich troje!!!
UxY pisze:Jeszcze Luku do kompletu wywołać trzeba z tłumu południowego Ola i Rommiego co by ilość pierwszozlotowców rosła ;]
Lucek pisze:na tym takim oficjalnie Iszym czyli tam nad woda (bo ten w czest to taki chyba byl jak dla mnie 'przy okazji' nie byl niezalezny od innych imprez. to tam jeszcze przecie peter byl. a olo i rommi tez byli??
Ano, i Rommi byl i Arczi i Piotrek-Pam z siekierka szalal przecie... A Jez to mial vfrke zrobiona miodzio. A 'pierwszy raz' to jest albo wtedy kiedy boli, albo wtedy kiedy nic sie potem nie pamietaUxY pisze:Możemy zawsze zadzwonić do Jeża - jego pewnie pamiętasz
łoooo ale będzie ;]Lucek pisze:na zachete mozemy Ci zagwarantowac lizanie mlodych piersi z sosu np czekoladowego bo po bialem wiemy ze lubisz
no i ze dobry w tym jestes
Ja już nie mam do niego żadnych kontaktów.UxY pisze:Możemy zawsze zadzwonić do Jeża - jego pewnie pamiętasz
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości