B I A Ł A 2009 25-27/09/09

Masz pomysł na jakieś nocne latanie? Propozycję wycieczki? Pisz tutuaj :)
Awatar użytkownika
Achmed
klepacz
klepacz
Imię: Marek
województwo: mazowieckie

Post autor: Achmed » czw 13 sie 2009, 22:34

1. Luke " Onanizator " - Miszcz ceremoni - pewnie poj dyrektorski
2. muchaok + ta lepsza połowa - domek 2 os. murowany.
3. kecajm69 +( plecaczek Agi )- domek 2 os. murowany - 1 doba z 25na 26-09-09r.
4. radarrro + 1 -[/quote] poprosze też jakis domek jak cos zostało, jak nie to sie do Ola zapakujemy :p
5. Kornik + Dagmarka - domek 2os. murowany - od piątku do niedzieli
6. binio (na 100%) + 1 - domek 2os murowany
7. Zuzia Tajger + brzydsza część TZW: KLEPAK23 ( 2 os.murowany dwie doby)
8. Gienek z Gienka - domek 2 os. murowany
9. olo + plecak - domek 2 os. murowany
10. arcziartur + plecak domek 2 os. murowany
11. Ruda - jedno miejsce w domku murowanym
12. Gregory + Żonka - domek murowany 2 os.
13. Suwak - domek 2 os. murowany. Nocki dwie.
14. KolczyK - murowany 1 miejscee dla niepalących - ale za to ..... ruc.....ch, pijących i dokształcających !!!!! tym razem dotrwam do końca imprezy !!!!
15. Hydro + 1 - domek 2 os. murowany
16. Kawa i Magda - 2 os. domek malowany - jakby co, to chetnie przygarniemy jakas aktywna parke z waznymi badaniami oo np. Celiki sie jeszcze nie dopisaly
17.Joaśka- jedno miejsce w domku murowanym
18.orzyl + aldona - najlepiej domek, jak nie ma to pokoj 2 os. - jedziemy jesli mi nie wypadną poprawki na uczelni.
19 Achmed i Becia pokój murowany 2 os. X dwie doby takiej bardachy nie odpuszczę :mrgreen:
VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II

MARCO
klepacz
klepacz

Post autor: MARCO » czw 13 sie 2009, 22:43

4. radarrro + 1 -[/quote] poprosze też jakis domek jak cos zostało, jak nie to sie do Ola zapakujemy :p
14. KolczyK - murowany 1 miejscee dla niepalących - ale za to ..... ruc.....ch, pijących i dokształcających !!!!! tym razem dotrwam do końca imprezy !!!!
16. Kawa i Magda - 2 os. domek malowany - jakby co, to chetnie przygarniemy jakas aktywna parke z waznymi badaniami oo np. Celiki sie jeszcze nie dopisaly
17. Joaśka- jedno miejsce w domku murowanym
18. orzyl + aldona - najlepiej domek, jak nie ma to pokoj 2 os. - jedziemy jesli mi nie wypadną poprawki na uczelni.
19. Achmed i Becia pokój murowany 2 os. X dwie doby takiej bardachy nie odpuszczę :mrgreen:
20. Marco + Aneta? - pokój murowany 2 os. x dwie doby (Aneta w domyśle ze względu na szpitalne dyżury)

Awatar użytkownika
mrf
Łopata
Imię: Michał
Kontakt:

Post autor: mrf » czw 13 sie 2009, 23:17

14. KolczyK - murowany 1 miejscee dla niepalących - ale za to ..... ruc.....ch, pijących i dokształcających !!!!! tym razem dotrwam do końca imprezy !!!! < wstepnie bym chcial tutaj jezeli Kolczyk nie bedzie chcial mi zrobic krzywdy w nocy (ja chrapie ;P )
18. orzyl + aldona - najlepiej domek, jak nie ma to pokoj 2 os. - jedziemy jesli mi nie wypadną poprawki na uczelni.
19. Achmed i Becia pokój murowany 2 os. X dwie doby takiej bardachy nie odpuszczę
20. Marco + Aneta? - pokój murowany 2 os. x dwie doby (Aneta w domyśle ze względu na szpitalne dyżury)
A Rh POSITIVE

Awatar użytkownika
suwak
zadomowiony
zadomowiony

Post autor: suwak » pt 14 sie 2009, 00:06

Janusz B. pisze: Biorąc pod uwagę ilość zainteresowanych, koszty wzrosną o kilka zł na głowę. Nie róbmy scen.
To zalatuje beztroskim rozporządzaniem nieswoją kasą bez wiedzy i zgody płacącego. Afeee.
Janusz B. pisze: Jeśli nie wyjdzie za dużo od łba, to przyjadę.
A jak wyjdzie za dużo to nie przyjedziesz, ale inni za twoją doradą też już będą mieli drożej.
Janusz B. pisze: A jak mi się coś nie będzie podobało, to przecież nie będę musiał tego oglądać. Nikt inny też nie będzie zmuszany. Nie każdemu będą się one (zasady) podobały - taki lajf, nie da się wszystkich na raz uszczęśliwić.
Ale nie byłoby źle gdyby podejmować próby uszczęśliwienia każdego w jednakowym stopniu wg ich oczekiwań, a nie jedynie tych o wyselekcjonowanych poglądach.
O ile dobrze rozumiem to ma to być tradycyjny zlot kończący motosezon VFR OC a nie zlot miłośników ważki. A zatem by dla każdegoi było coś miłego to może niech oprócz już przewidzianych atrakcji onanizator zamówi jeszcze jako czwarty zespół Zespół Mazowsze. Ja lubię i chętnie zapłacę. Proporcjonalnie oczywiście. A jeśli ktoś nie będzie chciał oglądać to spoko, się go nie będzie zmuszać. No taki lajf.
A przy odrobinie chęci da się uszczęśliwić wszystkich, zapewniam cię Jano. A już z całą pewnością można i warto podejmować takie próby. Jeśli wola to służę przykładami na pw.

Post ten pisany jest na potrzeby dyskusji i nie jest zachętą do jakichkolwiek sporów. Ma jedynie pokazać, że powinno się onanizując zlot uwzględniać gusta wszystkich uczestników, albo tym myślącym inaczej nie owijając w bawełnę powiedzieć po prostej won.

Awatar użytkownika
Janusz B.
klepacz
klepacz
Imię: Dżony

Post autor: Janusz B. » pt 14 sie 2009, 01:08

suwak pisze:To zalatuje beztroskim rozporządzaniem nieswoją kasą bez wiedzy i zgody płacącego. Afeee.
a jak robiłeś koszulki z niespodzianką, to było fe, czy nie? Ja myślę, że nie.
Jeżeli w cenie 30 zł za nocleg ukrytych jest np. 5 blaszek na wymysły organizatora - to niech nimi rozporządza ile chce.
suwak pisze:A jak wyjdzie za dużo to nie przyjedziesz, ale inni za twoją doradą też już będą mieli drożej.
jak mi starcza, to się bawię, jak nie starcza i nie mogę, to odpuszczam. Nie patrzę wtedy na to, czy cena dla pozostałych się zmienia. Może to nieeleganckie z mojej strony, ale tak to wygląda.
suwak pisze:tradycyjny zlot kończący motosezon VFR OC a nie zlot miłośników ważki.
Luty 2007 melanż w 200 - Yoghurty występują na scenie, tłum skanduje "pooo każż duuu pę"
Od tamtej pory takie okrzyki i odpowiednia ekspozycja towarzyszą każdej imprezie VFR OC na której byłem.
Linowo 2007 - wtedy wszyscy z przerażeniem po raz pierwszy zajrzeliśmy ważce w oczy :shock: :razz2 po tamtym zlocie kilkakrotnie słyszałem gorące okrzyki "oooczy ważki, oooczy ważki" właśnie na imprezach VFR OC
Biała 2008 - niespodzianka Luka. Rozglądam się rozbawiony, a wokół mnie około 60 osób z takim samym, albo większym bananem na mordzie. Kilka dni później dotarły do mnie pojedyncze głosy sprzeciwu, ale jakoś na imprezie bojkotu, ani gwizdów nie było.
...hmmm znaczy że aktywnej części VFR OC - tej znającej się w rzeczywistości, nie tylko w necie, to wszystko odpowiada :shock:
suwak pisze:niech oprócz już przewidzianych atrakcji onanizator zamówi jeszcze jako czwarty zespół Zespół Mazowsze. Ja lubię i chętnie zapłacę. Proporcjonalnie oczywiście.

Zorganizujesz imprezę - zamawiaj kogo chcesz. Jak mi się nie spodoba, to przez wzgląd na sympatię do Ciebie zacisnę zęby i przetrzymam, albo nie przetrzymam i się zawinę. A jak mi się spodoba, to zostanę i na następną organizowaną przez Ciebie też przyjadę z wielka chęcią - o ile mnie zaprosisz.
suwak pisze:Post ten pisany jest na potrzeby dyskusji i nie jest zachętą do jakichkolwiek sporów. Ma jedynie pokazać, że powinno się onanizując zlot uwzględniać gusta wszystkich uczestników, albo tym myślącym inaczej nie owijając w bawełnę powiedzieć po prostej won.
całe to nasze gadanie do kosza się nadaje, bo Luke i tak zrobi jak zechce. I niech robi, bo jak na razie dobrze mu to wychodzi.
pzdr!
Spytaj milicjanta, on Ci prawdę powie.
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl

Awatar użytkownika
suwak
zadomowiony
zadomowiony

Post autor: suwak » pt 14 sie 2009, 10:54

Jano, poczytaj moje posty po zeszłorocznej Białej. Nie znajdziesz tam słowa krytyki pod adresem Luka poza koniecznością płacenia za atrakcje niezamawiane. Proponuję jednak czytanie tego co napisałem, a napisałem, że warto uwzględniać poglądy wszystkich, którzy deklarują chęć wzięcia udziału w imprezie. Zahaczyłeś o koszulki. No właśnie. Były trzy możliwości różniące się ceną i co za tym szło zawartością. Do tego dochodziła równie istotna, a może i w tej chwili najistotniejsza czwarta. Ta czwarta pozwalała nie kupować nic i tak samo przybyć na zlot. To jest odpowiedź na twoje słowa.
Ja sądzę, że jak organizuję grilka to nie jest w złym tonie zapytać gości co piją i czy wolą kartkówkę czy może giętą. No można oczywiście postawić litra + ogórki i kazać się cieszyć.

PS
A "pokaż dupę" ja też wołałem.

I jeszcze słówko. Nie mogę sobie Jano odmówić popolemizowania z tobą. Zawsze mi to smakuje i mam nadzieję pobruzdać w ten sposób jeszcze Lukowi w temacie, zwłaszcza, że na razie nic mi nie może zrobić. ;-)

Awatar użytkownika
Kornik
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Marcin

Post autor: Kornik » pt 14 sie 2009, 11:21

A czy jedzie ktoś puszką z warszawy do białej? :)
Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.

Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid

zuzia tajger
klepacz
klepacz
Imię: ...
województwo: warmińsko-mazurskie
Kontakt:

Post autor: zuzia tajger » pt 14 sie 2009, 11:56

Kornik puszką z Olsztyna do Białej, ale można zalecieć, a co potrzebujesz ?
suwak pisze: płacenia za atrakcje niezamawiane
To jest zlot organizowany przez Luke.
To czy ktoś zapłaci 10 -20 zł wiecej to chyba nie jest az tak wielki problem aby siać tu stresujące napięcie.
Luke organizuje zlot od A do Z.
Organizacja zlotu to kawał ciężkiej roboty (pomagałam troszkę w Linowie Fabiqowi, widziałam jak zapierdzielał, zeby było wszystko cacy).
I jeżeli Luke ustala, ze są dodatkowe opłaty to z szacunku do jego roboty powinniśmy to uszanować.
Janusz B. pisze:dobrze mu to wychodzi.
Tylko ta czarna mogłaby mieć wieksze cycki :) :twisted:
...

Awatar użytkownika
orzyl
klepacz
klepacz
Imię: Piotrek
Kontakt:

Post autor: orzyl » pt 14 sie 2009, 15:24

Kornik pisze:A czy jedzie ktoś puszką z warszawy do białej? :)
ja jeszcze nie wiem czym my jedziemy... mozliwe ze autem
Na zawsze w pamięci Roads - 16.10.2007...

Awatar użytkownika
ZULEK
pisarz
pisarz
Imię: Jarek
Kontakt:

Post autor: ZULEK » pt 14 sie 2009, 16:18

14. KolczyK - murowany 1 miejscee dla niepalących - ale za to ..... ruc.....ch, pijących i dokształcających !!!!! tym razem dotrwam do końca imprezy !!!! < mrf: wstepnie bym chcial tutaj jezeli Kolczyk nie bedzie chcial mi zrobic krzywdy w nocy (ja chrapie ;P )
19. Achmed i Becia pokój murowany 2 os. X dwie doby takiej bardachy nie odpuszczę
21. ZULEK w liczbie poj. w domku murowanym lub drewnianym (wszystko jedno) niestety na jedną dóbkę 26/27.(Kawa ja ja ja !!! Ja mam ważne badania i będe sam!!!
Ostatnio zmieniony sob 15 sie 2009, 00:12 przez ZULEK, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
suwak
zadomowiony
zadomowiony

Post autor: suwak » pt 14 sie 2009, 17:04

zuzia tajger pisze:... aby siać tu stresujące napięcie.
Zuzka, a co cię tak stresuje i napina? Zawsze możesz się rospiąć. :tts
zuzia tajger pisze:Organizacja zlotu to kawał ciężkiej roboty
Aaa, no chyba że tak. :confused
zuzia tajger pisze:... z szacunku do jego roboty powinniśmy to uszanować.
Szacuję, że z reguły szanuję wszystkich to i tym razem deklaruję uszanowanie szacunku do szalunku i szamunku oraz powszechnie szanowanej roboty ogólnie szanowanych onanizatorów wszelakich szalonych zlotów. :kapelusz :lol

Awatar użytkownika
Kornik
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Marcin

Post autor: Kornik » pt 14 sie 2009, 17:50

Zuzka chodzi o to żeby Dagmarkę mi przewieść :) Kaske na wache dorzucę, ale z racji że ona jeszcze nie jeździła i się trochę boi to jak nie będzie jechać na moto zemną to chciałbym ją do jakiś 4oo wsadzić :)

ps. zaraz sie zacznie :P okaze sie ze nagle wszyscy samochodami beda jechac :) Sowa to już widzę że NK moja przeszpiegował :P
Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.

Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid

Awatar użytkownika
Twardy161
klepacz
klepacz
Imię: Łukasz
Kontakt:

Post autor: Twardy161 » pt 14 sie 2009, 20:58

Drodzy koledzy pozwole sobie wciac sie w ten jakze istotny temat i zapytac czy wystarczy byc zarejetrowanym aby nie zostac uznanym za"kogos spoza" jak juz padlo czy nalezy sie wykazac odpowiednim stazem aby byc uprawnionym do uczestnictwa w zlocie?

Awatar użytkownika
suwak
zadomowiony
zadomowiony

Post autor: suwak » pt 14 sie 2009, 21:42

Twardy, wpisywasz się na list, przylatasz i jesteś. A jak już jesteś, to jesteś swojak i BYT. Konkursisz, słuchasz muzy, tej fajnej i z przymusu tej gorszej, oglądasz cycki bez względu na to czy chcesz czy nie ( :grin: ) ( żeby nie było to ja lubię cycki, zwłaszcza Zuzkowe), latasz po okolicy, browarzysz, rechocisz, jak masz czym to pochędorzysz, z rana grzybisz i pijesz ratunkową kawę Rudej. A po wszystkim całujesz Luka w gołą dupę, bo choć to świr i pokręt, ma chore poglądy i nie wiedzieć czemu ładną dziewczynę to zloty robi spoko. :cool

Awatar użytkownika
Twardy161
klepacz
klepacz
Imię: Łukasz
Kontakt:

Post autor: Twardy161 » pt 14 sie 2009, 22:10

he to dales mi do myslenia:]
cycki tez lubie i to bez wyszczegolnien, no moze moglbym wyszczegolnic takie, ktorych nie lubie ale takich chyba i tak nie zobacze:]
w zasadzie to lubie jej bardziej niz meskie dupy wiec z tym calowaniem bede musial prosic o wyreczenie kogos kto ma odmienne preferencje w tej kwestii:]
reszte powinienem ogarnac:]
wnioskuje ze na liste najlepiej sie wpisac jak najwczesniej, wprawdzie domku nie potrzebuje bo przekimam sie gdzie popadnie no chyba ze pizdzi, ale zdaje sie, ze pokoikow w pawilonach jest w ch... wiec tam sie wrzuce albo poczekam bo moze ktos bedzie mial nadmiar wolnych miejsc wiec oferte wystawiam, w razie braku chetnych zaklepie pokoik w pawiloniku:]

ODPOWIEDZ