obudzil sie, teraz to sprzet powinien juz lsnic i nawijac km a nie czesci zamawiac i czekac na serwis grrrrrrrrrrrrrrrrmors pisze:ale dostawy części odbywają się za pomocą WSK i to z dużym przebiegiem
Charytatywna zbiórka krwi OLSZTYN 04-04-2009
- Art
- klepacz
- Imię: Artur
Spoko, spokoFabiq pisze:obudzil sie, teraz to sprzet powinien juz lsnic i nawijac km a nie czesci zamawiac i czekac na serwis grrrrrrrrrrrrrrrr
Mors ma plan. Chce uspić czujnośc Oczka , by ten nie nabijał kilometrów, a sam niby ma rozłozony sprzet a po nocach smiga po obwodnicy nabijając kilometry

Beyond the Grabówek sky
- niedzwiedz_waw
- teksciarz
- Imię: Jarek
- Kontakt:
- DARAYAVAHUS
- pisarz
Chłopacy i dziewczęta. Jakbyście mieli oddawać krew, a nie oddawalibyście komuś konkretnemu, tylko tak, dla ogółu, to prośbę mam. A mianowicie potrzebna jest krew dla:
Jolanty Kołodziejczyk
Szpital Kliniczny nr 2
Im WAM w Łodzi
Ul. Żeromskiego
Znajomy poprosił mnie o zbiórkę krwi dla tej osoby. Jakbyście mogli podać przy oddaniu, że to dla niej. Z góry wszystkim WIELKIE DZIĘKI!
Jolanty Kołodziejczyk
Szpital Kliniczny nr 2
Im WAM w Łodzi
Ul. Żeromskiego
Znajomy poprosił mnie o zbiórkę krwi dla tej osoby. Jakbyście mogli podać przy oddaniu, że to dla niej. Z góry wszystkim WIELKIE DZIĘKI!
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
- Bolek101
- pisarz
- Imię: Marcin
- Kontakt:
W takim razie mam pytanko - można się do was dołączyć? Jestem lokalny i też się wybieram do Olsztyna. Chodzi o McDonalds przy Ostródzie przy stacji BP i drodze 7 rozumiem? Jakaś konkretna godzina?wasyl pisze:Jeśli śmigacie przez Ostródę to możemy spotkać się w MC Donald s
i z tamtąd ruszyć większą grupą.
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Oczywiście, że o Macka chodziBolek101 pisze:Chodzi o McDonalds przy Ostródzie przy stacji BP i drodze 7 rozumiem? Jakaś konkretna godzina?

My wyruszamy z Gdańska tak na sztywno o 8.15 (8.00-zbiórka+kwadrans dla spóźnialskich)
a ile dojazd to wszystko zależy od tempa tych dzidowników, bo ja to spokojnie turystycznie jeżdżę

Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads

VFR Viking SeXszyn North Roads