niedziela z Dżemem 22-06-2008
- Olga Skórka
- zadomowiony
Wszystko działa, tylko cza z ownersami latać. Dziś pierwszy raz cała grupa dojechała w kpl z Rozdroża do CeLniKów. Sukces.Olga Skórka pisze:nic nie działa tak jak chcę
Ostatnio zmieniony pt 27 cze 2008, 09:31 przez SOWA, łącznie zmieniany 1 raz.
- muchaok
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
No właśnie ja co prawda od niedawna z Wami latam, ale powiem szczerze, że jest postęp. Czasem coniektórym się wyrwie jakaś dzida, ale co tam, natomiast coraz lepiej to wygląda, ma sens i jest bezpieczne. Puszki mają respekt do tak zorganizowanej grupy, i ma to sens. Ale ćwiczenie, ćwiczenie i tak dalej. Zasady ktos juz dawno wymyślił, teraz tylko trzeba aby wszyscy bez wyjątku je poznali i przestrzegali. Są jeszcze pewne niedociągnięcia, ale i tak ewoluowaliśmy w taki sposób, że ciężko mieć do kogos pretensję. Z każdym tygodniem jest lepiej z moich obserwacji. Ja jechałem dzisiaj ostatni, i powiem szczerze wyglądało to imponująco, jak staliśmy na światłach na Łazienkowskiej, do skrętu w wisłostradę. Róniutko, każdy na swoim miejscu, aż miło popatrzeć. No i blokowanie drogi aby zmieścili się wszyscy, powoli zaczyna nam to wychodzić.........
Ćwiczyć, ćwiczyć i jescze raz ćwiczyć. Oby było tylko jeszcze lepiej niz dzisiaj. A dzisiaj juz było na prawde zawodowo
Ćwiczyć, ćwiczyć i jescze raz ćwiczyć. Oby było tylko jeszcze lepiej niz dzisiaj. A dzisiaj juz było na prawde zawodowo

Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.