Słowacki Raj 8-11 Sierpnia 2015
-
- pisarz
- Imię: Robert
Re: Słowacki Raj 8-11 Sierpnia 2015
Mam nadzieję, że pozytywnie
.

-
- klepacz
- Imię: Adam
- Kontakt:
Ciiiii. Niech mają niespodziankęHubu pisze:To sobie załatwiliście weekend!Grzesiek_VFR800 pisze:Adjar jedzie z nami, więc zamykam listę chętnych. Dzięki

- kargulo
- pisarz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
no to szerokości i miłego pobytu w Słowackim Raju. Teraz jak zerkam na foty ze Słowackiego Raju to załuje że nie pojechałem z wami
Ale jak wrócicie w wyprawy to wrzućcie jakies namiary na noclegi i traski którymi jechaliście, przydadzą sie dla potomności.
pozdro

pozdro
-
- klepacz
- Imię: Adam
- Kontakt:
Nocleg w Villa Raj (http://www.villaraj.sk/) mogę spokojnie polecić. Jedyny minus, że w ten upał w pokoju na poddaszu bywało gorąco, ale dało się wytrzymać. Miejscówka bardzo przyjemna, gospodarze przyjaźni, altanka, grill, motki wpuścili nam do garażu.
Natomiast żarcie na Słowacji albo przeciętne, albo paskudne
Natomiast żarcie na Słowacji albo przeciętne, albo paskudne

-
- pisarz
Potwierdzam opinię Adama
. Do tego piwo z nalewaka na miejscu. Wprawdzie 3/4 z tego co się lało to piana, ale i tak dobra opcja
.

Nie narzekaj! Ja tam sobie świetnie radziłem
Żarło faktycznie paskudne z ichniejszą kiełbasą na czele. Wypad jak najbardziej udany, a i powrót choć z małymi przygodami to pozytywny. Naprawiłeś motka?

Nie liczy się cel, liczy się podróż.
-
- pisarz
Niestety jak możesz przeczytać w Negatywnie to nie. Generalnie sprawa wygląda średnio i jak kiedyś znajdę czas, żeby w domowym zaciszu zdjąć głowicę to zacznę z tym jeździć po warsztatach. Chyba, że trafi się cały silnik za dobre pieniądze. Pomyśleć, że świece takie trudne do naprawienia zniszczenia mogą spowodować.
W ogóle, od teraz nie ruszam świec bez klucza dynamometrycznego. W 4 literach mam te ich "części obrotu", żeby dokręcić.
W ogóle, od teraz nie ruszam świec bez klucza dynamometrycznego. W 4 literach mam te ich "części obrotu", żeby dokręcić.
Takie rzeczy się zdarzają. Ludzie kupują nowe sprzęty i okazuje się lipa. Po prostu miałeś pecha.
Nie liczy się cel, liczy się podróż.
-
- pisarz
Fakt, ale zaboli po kieszeni
. Chociaż Kraków zwiedziłem
. Fajne silniki mają w Muzeum Lotnictwa. Prawie 100L pojemności i 24 cylindry w układzie podwójnego W
.
Tak się jeszcze zastanawiam, czy to szarpanie co miałem na początku podróży to może nie był łańcuch a właśnie świeca luźno siedząca w gnieździe. W ogóle to dostała w jakiś sposób w elektrodę, bo nie było żadnej przerwy.

Tak się jeszcze zastanawiam, czy to szarpanie co miałem na początku podróży to może nie był łańcuch a właśnie świeca luźno siedząca w gnieździe. W ogóle to dostała w jakiś sposób w elektrodę, bo nie było żadnej przerwy.
-
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- województwo: małopolskie
bachu daj znać do jakiej kwoty chcesz kupić silnik bo wiem że znajomy ma w bardzo dobrym stanie i mogę Ci wszystko co tylko będę mógł w nim posprawdzać.
-
- pisarz
Zaper, dzięki za chęci, ale na razie chyba skończy się na tym, że kupię głowicę. Jest jedna za dobre pieniądze, więc jeśli wszystko będzie z nią ok, to chyba będzie najlepsza opcja.