Wyprawa w Tatry :)
-
- klepacz
- Imię: Krzysztof
- województwo: małopolskie
Re: Wyprawa w Tatry :)
No na tary to trochę za późno, to może 23-24.05 ?
- puzon
- klepacz
- Imię: Piotr
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Ech od tylu lat jeździmy w góry w październiku i wcale nie jest za późno. Ile można powtarzaćMiszak pisze:Październik to już troszku późno, tak mi się wydaje .

- Zając
- klepacz
- Imię: Dariusz
- województwo: lubelskie
Jestem za, po za tym o tej porze tam jest pięknie.puzon pisze: Ech od tylu lat jeździmy w góry w październiku i wcale nie jest za późno.
LWL 74HN
-
- klepacz
- Imię: Krzysztof
No i problem z głowy, zostaje październik.
- Gota
- teksciarz
- Imię: Małgorzata
zoomer pisze:Wracając do tematu, termin jest zależny od ilości chętnych. Teraz poza sezonem rezerwacje są robione raczej na krótko przed przyjazdem więc mamy jeszcze weekendy w miarę wolne. Jeśli ja mam zaproponować jakąś datę to np 22-24 maj. Chyba że w tygodniu Wam bardziej pasuje.
Koledzy przepatrzcie forum bo w tym terminie padła propozycja wyjazdu w Bieszczady.Odnieście się do tematu.Jestem za Słowacją ale ustalcie może coś w czerwcu.

"Biali nie zabijają się w klubie"
- zoomer
- pisarz
- Imię: Damian
Panowie, wydaje mi się że większość jest za jesienią i październikiem. Dla mnie jest też ok z wyjątkiem 24-25. Wstępnie obstawiam, że najlepiej będzie początek października np 2-4. Co do pogody to często w październiku jest ładniej niż w lipcu
. Teraz proszę Was o informację, czy chcecie żeby to spotkanie było z jednym czy z dwoma noclegami.
Oczywiście w międzyczasie zapraszam do mnie wszystkich chętnych na pobyt w górach
Już teraz dla wszystkich forumowiczów stały rabat 10% 

Oczywiście w międzyczasie zapraszam do mnie wszystkich chętnych na pobyt w górach

- Zając
- klepacz
- Imię: Dariusz
No i kolejny problem bo mi pasuje ten weekend lepiej koło 16-17, (10 rocznica ślubu)
jak się nie uda was przesterować na ten weekend
trudno dopasuję się.
Było by 3 noclegi i 3 osoby,

LWL 74HN
- Gota
- teksciarz
- Imię: Małgorzata
Nie ma problemu. Wyjazd zaplanowany po Białej czyli październik.Zając pisze:No i kolejny problem bo mi pasuje ten weekend lepiej koło 16-17, (10 rocznica ślubu)jak się nie uda was przesterować na ten weekend
trudno dopasuję się.

"Biali nie zabijają się w klubie"
- emil
- stary wyjadacz
- Imię: Łukasz
- województwo: śląskie
PAŹDZIERNIK! 
Magik nie marudź, i tak nie pojedziesz, nawet jakby to były Śląskie Góry:

Jak Puzon napisał - góry muszą być, więc po co potem kombinować, zakładaj Kolego temat o spotkaniu z konkretną datą a reszta się dostosuje
czym kto przyjedzie - jego sprawa, Brovarny z Gdańska dupił do Brennej w śnieżycy i dał radę
Centrum również dojechało, nawet w obie strony.
Kto ma być ten będzie.
KrzysztofaVFR nie słuchaj, za dużo w powietrzu przebywa to czasem mu się udziela

Magik nie marudź, i tak nie pojedziesz, nawet jakby to były Śląskie Góry:

Jak Puzon napisał - góry muszą być, więc po co potem kombinować, zakładaj Kolego temat o spotkaniu z konkretną datą a reszta się dostosuje

Kto ma być ten będzie.
KrzysztofaVFR nie słuchaj, za dużo w powietrzu przebywa to czasem mu się udziela

- Niron
- klepacz
mi też by bardziej pasował bo wypłata 10
może być i od piątku w sumie, a jak się nie uda w piątek przyjechać to najwyżej w sobotę dojadę 

„If everything seems under control you’re just not going fast enough”
CB 500 -> CBR 600 F3 -> VFR 800 FI
CB 500 -> CBR 600 F3 -> VFR 800 FI
- zoomer
- pisarz
- Imię: Damian
Podać nr konta co by moje myślenie sprawnie i pomyślnie poszło?Zając pisze:Zoomer pomyśli zastanowi się i podejmie odpowiednią decyzję.

Zając, ja Cię rozumiem, ale nie gniewaj się, im później tym gorzej. U nas z tą pogodą to czasami tak jest pos...e że nie wiadomo jaka pora roku jest. Pierwszy weekend października wydaje mi się sensowny bo to w miarę wcześnie jeszcze jest i liczę na to, że temperatury będą przyjemne. Wiecie, fajnie będzie na poboczu położyć się na kanapie w krótkim rękawku i z nogami na kierownicy się opalać (widziałem to w jakimś filmie)

Sorry, ale jestem nowy na tym forum i proszę o instrukcję bo nie bardzo rozumiem sensu ponownego tematu. Co mam zrobić? W tym samym dziale założyć ponownie taki sam temat ale z datą spotkania?emil pisze:zakładaj Kolego temat o spotkaniu z konkretną datą a reszta się dostosuje