Lucjuszu - jak żarłem to ścierwo w Szkocji to jedyne z czym mi się to kojarzyło to nasza słowiańska siermiężna gąska - a gdybym powiedział pardwa i to jeszcze mszarna to sorrensen nikt by tego do ust nie wziął
ale że
old oak cask to
stary motocyklowy kask z dębiny to dobrze przetłumaczyłem? zdałem czy znowu oblałem z ustnego?
ale jak widzę Cię na liście i to w plusie z Jedynką to mi się pycho rozdziawia od ucha do ucha. Musze jakiś fajoski konkurs dla Ciebie wymysleć może coś z francuskiego, żebyś nie miał za łatwo?
Ojojojoj no i coraz więcej Trolli pojawia się na liście, niedługo będzie to Trollista
Kolczykos nie wymiękaj Vikingi twrde som nie miętkie - Grześ ma rację - graj póki masz struny, jakbys fałszował to Cie zagłuszymy. Ja mam nowy piecyk to dorzucę do niego. ale jak on gada!!! Ja Cię trącam - ja wymiękam.
POWAŻNIE TERAZ I BEZ JAJ
Tradycyjnie do dyspozycji są domki 4 i 7 osobowe, z łazienkami i bez. Sanitariaty sa full wypaśne, ale prysznic na żetony, ciepła woda w umywalce - gratis jest (tyle że my z Lukiem sikamy do zlewów i umywalek - poważnie miało być).
Cena domku nieustalona jeszcze, ale się ustali. (Dla porównania - w zeszłym roku cena miejscówki w domku była około 35zł za noc - poprawcie mnie jak się mylę)
Jak ktoś lubi pod namiotem to taniej jest.
Dobrze pewnie podobierać się w komplety na domek.
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS