MIKOŁAJE W DD CHEŁMNO 11-12-2010
- Joaśka
- pisarz
- Imię: Joanna
- Kontakt:
Nie wygłupiaj się. Ja lubie to ,co robie.Rozan pisze:Asia... niesamowita jesteś! Gdybyś była prezydentem, to i autostrady byśmy mieli, i brak problemów z zusem![]()
Proponuję wpleść twarz Joaśki w świąteczne logo VFR-OC
I mam takie słodycze dla dzieciaków
http://www.bepol.com.pl/foto/bepol-310-foto.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Możesz kłamać i mówić nieprawdę lub połowę prawdy albo połowę kłamstwa. Możesz żartować, zmyślać, nabierać, przekręcać fakty lub wyssać je z palca. Możesz opowiadać bajki, mijać się z prawdą i łgać.
Siebie i tak nie oszukasz.
Siebie i tak nie oszukasz.
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
Marek, prośba. Skoordynuj kaske tam gdzie jest i zadysponuj kto ma ile do mnie że tak powiem zapodać na tzw. paczki. Fredi zbiera, ale to chyba będzie mało dla 30-ki. I rachu-ciachu do mnie bo Ruszt mnie dręczy, że kce pakować.
Przecież go nie przegonię, a czas se płynie.
Wiem, że tysz masz usranie, ale takie życie onanizatora, że każdy (cy)cóś od niego kce.
Dawaj, poleżysz w wakacje. 

Świeże wiadomości:
1. Będziemy gościć w Bydgoszczy (wykaz porównawczy )
a) 27/4 - dzieciaki/wychowawcy z DD (2 wychowawców i 2 praktykantki)
b) 8/19 - dzieciaki idące do kina/dzieciaki idące do Familly Parku
c) 11/32 - starsze dzieci/ogólna ilość dzieci w DD (info dla pakowaczy niespodziewanek podarunkowych),
.....w związku z podp. b) jest następująca sprawa: musimy się podzielić na 2 grupy, mianowicie wychowawcy z DD i część od nas zostaje w Familly Parku, 2 część idzie do kina: potrzebny więc będzie 2 samochód prywatny (ja zabiorę maksymalnie 6 dzieciaków) i pod naszą opieka pędzimy do kina na wybrany film
[ Dodano: |25 Lis 2010|, o 15:57 ]
Na początku tygodnia podam dokładny harmonogram imprezy co do godziny i dokładne miejsca (lokalizacja) czyli co, gdzie, kiedy...
1. Będziemy gościć w Bydgoszczy (wykaz porównawczy )

a) 27/4 - dzieciaki/wychowawcy z DD (2 wychowawców i 2 praktykantki)
b) 8/19 - dzieciaki idące do kina/dzieciaki idące do Familly Parku
c) 11/32 - starsze dzieci/ogólna ilość dzieci w DD (info dla pakowaczy niespodziewanek podarunkowych),
.....w związku z podp. b) jest następująca sprawa: musimy się podzielić na 2 grupy, mianowicie wychowawcy z DD i część od nas zostaje w Familly Parku, 2 część idzie do kina: potrzebny więc będzie 2 samochód prywatny (ja zabiorę maksymalnie 6 dzieciaków) i pod naszą opieka pędzimy do kina na wybrany film
[ Dodano: |25 Lis 2010|, o 15:57 ]
Na początku tygodnia podam dokładny harmonogram imprezy co do godziny i dokładne miejsca (lokalizacja) czyli co, gdzie, kiedy...