24 luty - Zimowy zlot właścicieli VFR ;]
- Arczi
- klepacz
- Kontakt:
Sowa bracie wielkie dzięki wiedziałem ze na Ciebie mogę liczyć
. Z bajzlem faktycznie - dowiedziałem sie też od Huberta, troche wypadłem z obiegu i to są tego efekty. Musze chyba zmienić system pracy, bo k..... na nic nie mam czasu, a co dopiero jak przyjdzie sezon i czas śmiganka
. Spróbuje coś wykombinować, żeby sie z wami spotkać mam nadzieję, że sie uda.Pozdro 

- Hubert
- klepacz
- Imię: Hubert
- województwo: lubelskie
Jesteś z nami sierściuchu 24-02 w samochodzie jedziemy po Jacków i Wawa i w palnik w niedzielę wracamy.Jeszcze zdążysz się wykształcić całe życie przed Toba.W robocie masz pracowników więc wczuj się w to co trzeba a nie w przyziemne sprawy.Nie pojedziesz do Wawy to Wawa przyjedzie do Ciebie i co wtedy?Arczi pisze:troche wypadłem z obiegu i to są tego efekty. Musze chyba zmienić system pracy, bo k..... na nic nie mam czasu, a co dopiero jak przyjdzie sezon i czas śmiganka . Spróbuje coś wykombinować, żeby sie z wami spotkać mam nadzieję, że sie uda.Pozdro
Masz chyba za małe mieszkanie a ja z Beata wyjątkowo odmówię pomocy kolegom w noclegu.Mało tego przyjedziemy jeszcze my do Ciebie i weźmiemy paru kolegów z dzielnicy coby rozkręcili jeszcze bardziej zabawę.

Powiało grozą. Ty Hubert to potrafisz nastraszyć człowieka. Już widzę jak Arczi siedzi skulony w kącie przy zgaszonym świetle, gryzie pazury ze strachu i nasłuchuje czy czasem nie nadjeżdża W-wa.Hubert pisze:Nie pojedziesz do Wawy to Wawa przyjedzie do Ciebie

Daniel VTS Zbieraj Lublin do kupy razem z Hubertem, żeby się nikt nie wyłamał. Zanosi się na dłuuugą i cięęężką imprezkę.
Luke, luknij za okno i powiedz czy podtrzymujesz?LukeVFR pisze:bede [...] na moto

- roads
- klepacz
- Kontakt:
Dla zainteresowanych, frytki mogą być każde nawet surowe bo jak wrócimy z 2 00 to i tak będzie wsio radno
a tak poważnie to dajcie jakieś znaki co do godziny przylotu co by przywitanie zgotować, chyba że już padło a ja nie obaczyłem
p.s. dla wszystkich interesting zmieniłem numer komórki jakby co to nowy już wpisałem
dla wszystkich czarnego asfaltu

p.s. dla wszystkich interesting zmieniłem numer komórki jakby co to nowy już wpisałem
dla wszystkich czarnego asfaltu
- DIDI
- klepacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Bedę kombinował, co sie da, a jak sienie da to siadam w autobus i przylecę, to mnie ktoś z dworca odbierze mam nadziejeSOWA pisze:Daniel VTS Zbieraj Lublin do kupy razem z Hubertem, żeby się nikt nie wyłamał. Zanosi się na dłuuugą i cięęężką imprezkę.

[ Dodano: 2007-02-11, 13:55 ]
Z dworca w Wawie oczywiscie

Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać 
DIDI

DIDI
- maciek 800
- klepacz
Bedę kombinował, co sie da, a jak sie nie da to siadam w autobus i przylecę, to mnie ktoś z dworca odbierze mam nadziejeDaniel VTS pisze:

[ Dodano: 2007-02-11, 13:55 ]
Z dworca w Wawie oczywiscie

Jak wysiądziesz na dw. Zachodnim to jeszcze tylko surwiwal w przejściu podziemnym i jesteś w 2 oo