B I A Ł A 2009 25-27/09/09
- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
Byliśmy w domu coś koło 16 impreza ajk zawsze świetna bo ownersi są świetni dla onanizatora za organizacje tak jak mówiłem plus na cała strone forum muza od piątku do niedzieli dla wszystkich pomysł na nagrody +++++++ no i załatwienie pogody , a nas coraz więcej jak tak dalej pójdzie to żeby się przywitać i pożegnać beda potrzebne dwa dni a gdzie zlot pozdrowienia dla całej rodziny vfroc i podziękowania za super zabawę do następnego
P.S. jakieś foto w późniejszym terminie
P.S. jakieś foto w późniejszym terminie
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
- Joaśka
- pisarz
- Imię: Joanna
- Kontakt:
Ja również zawitałam w rodzinne strony choć przejechałam całą Polskę żeby dotrzeć do mojej kochanej zadupiaszczej dziury jaką jest Lublin
Lucjuszu! Ty tępy wacusiu! Wcale nie jesteś taki tępy! Onanizatorsto masz we krwi.
LUCEK na PREZYDENTA!
Zabawa była przednia i żal myśleć ,że to już historia!
Ruda!
Kocham Twoje "JA" Kobieto z Jajcami jak melony
Kawa!
Otwieram Klub GO Go i będziesz GWIAZDĄ.Te biodra.Normalnie spać nie mogę przez Ciebie.
SOWA!
Ty taka cicha woda a tylko byś ciągle PUKAŁ i PUKAŁ. I jeszcze potrafisz wciągnąć pitulka
PETER i Siogu!
Wielkie dzięki za transport!!!!
Fajnie poznać nowe twarze.
Normalnie było zajebiaszczo. Do następnego spotkania
Joaśka

Lucjuszu! Ty tępy wacusiu! Wcale nie jesteś taki tępy! Onanizatorsto masz we krwi.
LUCEK na PREZYDENTA!
Zabawa była przednia i żal myśleć ,że to już historia!
Ruda!
Kocham Twoje "JA" Kobieto z Jajcami jak melony

Kawa!
Otwieram Klub GO Go i będziesz GWIAZDĄ.Te biodra.Normalnie spać nie mogę przez Ciebie.
SOWA!
Ty taka cicha woda a tylko byś ciągle PUKAŁ i PUKAŁ. I jeszcze potrafisz wciągnąć pitulka

PETER i Siogu!
Wielkie dzięki za transport!!!!
Fajnie poznać nowe twarze.
Normalnie było zajebiaszczo. Do następnego spotkania
Joaśka

Możesz kłamać i mówić nieprawdę lub połowę prawdy albo połowę kłamstwa. Możesz żartować, zmyślać, nabierać, przekręcać fakty lub wyssać je z palca. Możesz opowiadać bajki, mijać się z prawdą i łgać.
Siebie i tak nie oszukasz.
Ja tez dotarlem do domQ, a musialem sie niezle nakrecic, bo mialem cale 38minut...
Wszystkim, z ktorymi sie naga dalem - dziekuje, wszystkich, z ktorymi sie nie przywitalem/ pozegnalem - przepraszam (niesmialy jestem).
Milo bylo sie pojawic i spotkac, tym bardziej, ze stara wiara liczebnie przybyla.
Luke, dawno nikt mi nic tak doskonale nie zonanizowal, jak Tobie to wyszlo w ten liked. Kariera w polityce Cie czeka, tylko sie zapisz do jakiejs mlodziezowki i pokaz ch*ja na wiecu. Powaga, nie ma sie do czego czepic. A ze tancerek nie bylo niezadnych to wcale nie zaluje, odrobilem po powrcie do domu, przy pomocy wylizanego w konkursie kakauowego malowidla
Ave i pozdro i senkju.
Wszystkim, z ktorymi sie naga dalem - dziekuje, wszystkich, z ktorymi sie nie przywitalem/ pozegnalem - przepraszam (niesmialy jestem).
Milo bylo sie pojawic i spotkac, tym bardziej, ze stara wiara liczebnie przybyla.
Luke, dawno nikt mi nic tak doskonale nie zonanizowal, jak Tobie to wyszlo w ten liked. Kariera w polityce Cie czeka, tylko sie zapisz do jakiejs mlodziezowki i pokaz ch*ja na wiecu. Powaga, nie ma sie do czego czepic. A ze tancerek nie bylo niezadnych to wcale nie zaluje, odrobilem po powrcie do domu, przy pomocy wylizanego w konkursie kakauowego malowidla

Ave i pozdro i senkju.
- Joaśka
- pisarz
- Imię: Joanna
- Kontakt:
Junior!JuNioR pisze:Impreza była konkretna..
No. Nadaje sie.
Cieszę się też, bo jak widać choćby na zdjęciu poniżej, na zlocie wszyscy się do siebie zbliżyli, nowe przyjaźnie, miłosci i sympatie
Obrazek
==========================
Luke - last but not least - Dzięki.
==========================
Pamuła był u Nas w domu a my mamy cztery jamniki. Ty sobie wyobraź co On robił z nimi? Mówił,że na laptopie siedział a tu wyszło szydło z worka?
I nasze jamniki teraz jakieś zadowolone i chcą jeszcze!
A nasz jedyny samiec Jamniczy ciągle saneczkuje i ma strasznie wytrzeszczone oczy.Kuźwa skąd on to ma?
A mówił,że córka ma alergie na psy
Zakaz wstępu Pamule do schroniska dla zwierząt! :

Możesz kłamać i mówić nieprawdę lub połowę prawdy albo połowę kłamstwa. Możesz żartować, zmyślać, nabierać, przekręcać fakty lub wyssać je z palca. Możesz opowiadać bajki, mijać się z prawdą i łgać.
- C_L_K
- ostry klepacz
- Imię: Rafał
- województwo: mazowieckie
Było kozacko!
Dzięki Luke
Zajebiste było wszystko, ale RR wymiata!!!!!!!!
http://redrum.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZ ... QuaHRtbA==

Dzięki Luke

Zajebiste było wszystko, ale RR wymiata!!!!!!!!
http://redrum.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZ ... QuaHRtbA==