SZWAJCARIA 2007 (kaszubska) Wdzydze k Kościerzyny
- Janusz B.
- klepacz
- Imię: Dżony
Wypad rewelacja, szkoda tylko, że tak krótko. Serdecznie dziękuję ekipie, w której jeździłem przez te dni, że zajęła się na drodze mną - świerzakiem. Dobrze było nawinąć swoje pierwsze kilometry pod Wasza opieką. Do zobaczenia!
Spytaj milicjanta, on Ci prawdę powie.
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
- maciek 800
- klepacz
A ja dopiero teraz po ogarnięciu się dotarłem do kompa.
Dziękujemy wam za mile spędzony czas. Jesteśmy cały czas pod wielkim wrażeniem was i miejsca w które pojechaliśmy.
Morsowi szczególne podziękowania z rejs "Łódką Mors"
. Dzięki for all, Jesteście Wielcy!!!!!!
Ps a Janusz to co o tej porze na forum robi? Jeździć chłopie cały czas i szlifować formę

Dziękujemy wam za mile spędzony czas. Jesteśmy cały czas pod wielkim wrażeniem was i miejsca w które pojechaliśmy.

Ps a Janusz to co o tej porze na forum robi? Jeździć chłopie cały czas i szlifować formę

- Jacko
- ostry klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: lubelskie
- Kontakt:
Mam nadzieję że w kielichyu nie była jednak sama goryczmors pisze:Za tych, którzy nie mogli wychyliliśmy kielich goryczy

Morsie - przepraszam
Znając Was ludziska nie mogło być inaczej jak po prostu zaje.iście.
Żałuję że nie mogłem dotrzeć.
Cóż w życiu na prawdę róznie bywa. Kur.a po prostu nie wiemy co nas czeka, a zdarzyć siepo prostu może wszystko

Mam nadzieję że na na stępny już dam radę.
Już wczoraj przymierzałem sie, by wejść w tym temacie, ale choć tak wiele chciałem powiedzieć, jakoś głupoty mi sie pisały. Dziś jest nie lepiej, ale już nie halo odwlekać. Było mega, a w porywach nawet giga. Stare, znane ryje i nowe buźki. Dużo jazdy i jeszcze więcej śmiechu. Ośrodek odjazdowy. Pogoda kto był, ten wie. Morsisko się postarało, bo skumulować wszystkie gatunki aury w jeden wchickend i jeszcze trafić by występowały w odpowiedniej kolejności i we właściwej chwili, to już chyba cyrograf podpisany być musiał. To dopiero zdolność do poświęceń.
A przykadzę jeszcze i powiem, że w Waszym towarzystwie wzajemnej adoracji, asekuracji, reasekuracji, palpitacji, masturbacji (oj!), remasturbacji (ojojoi!!!) jest odjazdowo i nawet moto pali mniej (sorry Marek). Kto raz wlezie w ten układ to wie, że konie można kraść (dobrze, że mojego nie wzięli).
Żeglarzy słodkich oceanów sorkujemy (ne ręce Wasyla) za cichy wyjazd, ale tak słodko spaliście
, że szkoda było budzić.
Jeszcze raz bym tam wrócił, do tych miejsc i do tych ludzi.
PS.
Marek i Maciek800. Uroczyście zobowiązuje sie do wyłączania kierunkuff.
A przykadzę jeszcze i powiem, że w Waszym towarzystwie wzajemnej adoracji, asekuracji, reasekuracji, palpitacji, masturbacji (oj!), remasturbacji (ojojoi!!!) jest odjazdowo i nawet moto pali mniej (sorry Marek). Kto raz wlezie w ten układ to wie, że konie można kraść (dobrze, że mojego nie wzięli).
Żeglarzy słodkich oceanów sorkujemy (ne ręce Wasyla) za cichy wyjazd, ale tak słodko spaliście

Jeszcze raz bym tam wrócił, do tych miejsc i do tych ludzi.
PS.
Marek i Maciek800. Uroczyście zobowiązuje sie do wyłączania kierunkuff.
- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
Jacko - to nie tak!Jacko pisze:Mam nadzieję że w kielichyu nie była jednak sama goryczmors pisze:Za tych, którzy nie mogli wychyliliśmy kielich goryczy![]()
Morsie - przepraszam
Kielich goryczy tzn. po primo - oooogromny żal, że nie mogliśmy Was zobaczyć i urżnąć się na maksa wspólnie, a primo po drugie - kielich napoju chmielowego toż to sama goryczka - tak miła naszym podniebieniom

Wiadomo jak to bywa w życiu - raz na wozie raz podwozie i nie ma to tamto. Ale odbijemy sobie następną razą (np.odbijemy jakieś tanie wino owocowe - mniam mniam). A Lublin za pasem

Acha i jeszcze zapomniałem podziękować rybkom z "Baru Grube Ryby", że były takie pyszne. Mniam mniam (wiadomo co morsy lubią najbardziej)
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
MadziX - mam Twój identyfikator z nr - wiadomo jakim wykonany przez Draghara (ze względu na swoją Panią nie odważył się umieścić tak miłego naszym sercom symbolu
ale my i tak wiemy jak się odczytuje Twój nr)
Jest do obioru w Ojczyźnie lub na fucken rejni Island - zalezy co wystąpi prędzej
koszty dostarczenia - Eine kleine beer
Szkoda, że nie dotarłaś, ale wiadomo - wszystko przed nami

Jest do obioru w Ojczyźnie lub na fucken rejni Island - zalezy co wystąpi prędzej

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- knight
- pisarz
- Imię: Jakub
I ja wam serdecznie dziękuje !!!
Miło było Was zobaczyć, bawić się i pić !!!
Sorki,że was jako pierwszy opuściłem, ale miałem obowiązki...
Oto link do galerii zdjęć, do kogo mam maila to wyśle pocztą jeszcze...
http://picasaweb.google.pl/bakur29/VFRNorthWdzydze

Miło było Was zobaczyć, bawić się i pić !!!
Sorki,że was jako pierwszy opuściłem, ale miałem obowiązki...
Oto link do galerii zdjęć, do kogo mam maila to wyśle pocztą jeszcze...
http://picasaweb.google.pl/bakur29/VFRNorthWdzydze

- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
widać,że wypad był super ! mam nadzieję,że dostaliście pozdrowienia ode mnie..
tylko można żałować,że się nie było..
super jachcik ! żeglowaliście trochę ??
knight - super fotki !

tylko można żałować,że się nie było..
super jachcik ! żeglowaliście trochę ??
ooo dzięki mors ! dokładnie - odbiór będzie zależał od okoliczności...btw..co to za identyfikator? chodzi o te naszywki ? chyba cos przeoczyłam..mors pisze:MadziX - mam Twój identyfikator z nr - wiadomo jakim wykonany przez Draghara (ze względu na swoją Panią nie odważył się umieścić tak miłego naszym sercom symboluale my i tak wiemy jak się odczytuje Twój nr)
Jest do obioru w Ojczyźnie lub na fucken rejni Island - zalezy co wystąpi prędzejkoszty dostarczenia - Eine kleine beer

knight - super fotki !

-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
A Ja w czwartek byłem w Niedźwiadku .... w piątek o 11 rano Was szukalem...kurcze nie wiedzialem gdzie już błądzić by zobaczyć chociaż jeden motorek na podwórku .... dzwoniłem do Mors'a ale pomyslalem sobie.....cholera....pewnie jedzie na moto i nie odbierze i tak też zapewne było bo nie odebrał
. Poczekałbym jeszcze nawet pare godzin, ale czas mnie naglił, nie mogłem dłużej zostać, czego też żałuje. Człowiek ma za dużo obowiazkow kurde mać, ciagle pędzi i pędzi.....
Chciałem Was wszystkich poznać, ale apetyt rośnie w miare jedzenia, więc na następnej imprezie jestem z Wami ! Jeśli za chlebem gonić musiał nie bede .....
pozdrawiam KolczyK

Chciałem Was wszystkich poznać, ale apetyt rośnie w miare jedzenia, więc na następnej imprezie jestem z Wami ! Jeśli za chlebem gonić musiał nie bede .....
pozdrawiam KolczyK
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>