Cztery strony swiata w jeden liked
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
wygląda że zostało 4 muszkieterów: doyar, rommi, Luke i mors
zawsze w czterech raźniej. Można w brydża pociąć
560 km to pestka - będziemy świezutcy jak majtki hutnika po nocnej zmianie. Gorzej będzie dzien później
Mam prośbę do Krakusów - zalatwicie jaieś spanko u Smoka W.? Z piątku na sobotę

560 km to pestka - będziemy świezutcy jak majtki hutnika po nocnej zmianie. Gorzej będzie dzien później
Mam prośbę do Krakusów - zalatwicie jaieś spanko u Smoka W.? Z piątku na sobotę
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- rommi
- ostry klepacz
- Kontakt:
Morsie ty dobijasz w Toruniu, ja do Piątku mam jeszcze 122 km - tak więc 122 + 560 to prawie 700 kmmors pisze: 560 km to pestka - będziemy świezutcy jak majtki hutnika po nocnej zmianie. Gorzej będzie dzien później

Przyznam się, że jeszcze nie robiłem takiej trasy po naszych wspaniałych drogach. Nie na 2oo. Zastanawiam się czy nie dobić do Luke i Doyara w Kutnie - nie chcę się wbijać na jakieś żółte druszki. Albo może w Toruniu ...

Hej, junacy! Wszycy ktorzy sie zadeklarowali na poczatku watku a jeszcze sie nie wypowiedzieli po ustaleniu terminu proszeni sa o okreslenie sie. Bylo pospolite ruszenie a teraz impreza w skladzie kwartetu smyczkowego na dochodzenie?
Na razie chetni to:
doyar, luke (na kawalek), rommi, mors
a reszta?
ppamula, jacko, sowa, cristo, uxy, maciek, draghar, maciek 800, daniel VTS, roads - co z Wami?
Na razie chetni to:
doyar, luke (na kawalek), rommi, mors
a reszta?
ppamula, jacko, sowa, cristo, uxy, maciek, draghar, maciek 800, daniel VTS, roads - co z Wami?
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
rommi - wszystko sie zgadza... oprócz kasy.rommi pisze: Morsie ty dobijasz w Toruniu, ja do Piątku mam jeszcze 122 km - tak więc 122 + 560 to prawie 700 km
Przyznam się, że jeszcze nie robiłem takiej trasy po naszych wspaniałych drogach. Nie na 2oo. Zastanawiam się czy nie dobić do Luke i Doyara w Kutnie - nie chcę się wbijać na jakieś żółte druszki. Albo może w Toruniu ...tylko wtedy musiał bym zrobić 200 km samotnie. Wtedy cała impreza traci sens ...

ja do Torunia mam dokładnie 190km, które niestety będę musiał wykonac solo. Gdybym miał rozpocząć w Piątku to 300 tam + 350 zuryk. Więc dla mnie z załozonych 2300 zrobiłoby sie 3000 bez 50, a wiadomo, ze zycie zaczyna się po pięćdziesiątce... wódki.

Ale w życiu trzeba być twardym, a nie miętkim

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
ja rozumim, jestem w trakcie malego remontu a juz ciezko. ale dla mnie ten tour z roznych zyciowych powodow zapewne sie okaze jedyna dluzsza wycieszka tego roku, wiec mam cisnienie coby sie odbyl. to co, zostanie gejowy wypad we dwoje z morsem po calosci..?rommi pisze:jestem w trakcie budowy domu - zrozumcie.

- Draghar
- pisarz
- Kontakt:
ja niestety z przyczyn finansowych nie dam rady 
jak bedziecie jechac w mojej okolicy to sie podlacze na pare km ale tylko tyle uda sie
mi zrobic
chce jechac na ukraine w tym roku wiec twarda dupa odpada
poza tym moj tyleczek jest delikatny jak pupa niemowlaka i sie nie nadaje
na taka masakrę

jak bedziecie jechac w mojej okolicy to sie podlacze na pare km ale tylko tyle uda sie
mi zrobic
chce jechac na ukraine w tym roku wiec twarda dupa odpada
poza tym moj tyleczek jest delikatny jak pupa niemowlaka i sie nie nadaje
na taka masakrę

Draghar
VFR Viking SEXszyn North Roads
VFR Viking SEXszyn North Roads
- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Oj serce boli, 7 - 10 06 2007 mam zlot w Hartowcu i tam bardzo chciałem być.
Ale cóż albo d.pa albo przyjaciele, wiec wybieram przyjaciół i rajd w cztery strony. Nomen omen też rajd dla twardej d.py.
Szable w dłoń Panowie Szlachta !
A może by tak 14 - 17 06 2007 ? nieśmiało zapytam
Tyle że trzeba by było wziąśc dwa dni urlopu...
Ale cóż albo d.pa albo przyjaciele, wiec wybieram przyjaciół i rajd w cztery strony. Nomen omen też rajd dla twardej d.py.
Szable w dłoń Panowie Szlachta !

A może by tak 14 - 17 06 2007 ? nieśmiało zapytam
Tyle że trzeba by było wziąśc dwa dni urlopu...
- DIDI
- klepacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
twarda dupa stała sie mietka. Kasy i czasu brak. Jak napisał Luke zimą ekstra było a teraz jak co do czego to lipex. Ja jadę po samochód na dniach i sie z kasy wypłuczę, wiec też nie ma szans raczej. A jeszcze inne imprezy w planie są przecież 

Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać 
DIDI

DIDI
Ja tam sie nastawiam, ze jade caosc. Wszystko sie moze zdarzyc, ale tego sie trzymam. No i moze mi sie uda skaptowac jeszcze jakiegos maniaka spoza VFROCli. Termina tez bym sie trzymal, dosc bylo dywagacji przez ostatni kwartal.
Moze i poniewczasie, ale w Wikipedii znalazlem takie cos:
Najdalej na północ wysunięty kraniec Polski
54

Moze i poniewczasie, ale w Wikipedii znalazlem takie cos:
Najdalej na północ wysunięty kraniec Polski
54