Kilka informacji organizacyjnych:
1. Pokoje będą dostępne w piątek od około 12.00-13.00. Możliwe że wcześniej, w zależności od tego jak szybko uda mi się sprawdzić ich stan. Jak coś to dzwońcie na kom. podany pod postem, a jak nie będzie dostępny to na
609 132 668.
Za pokoje płacimy na miejscu. Zasada jest prosta: klucz za kasiorke. Nie ma kasy nie ma pokoju
Kto odbiera klucz podpisuje cyrgraf(karta meldunkowa) i od tego momentu odpowiada za stan pokoju. Potrzeby będzie dowód osobisty bądź inny dokument i pesel.
2. Program na piątek jest taki jak rok temu. około 20:00 ognicho. Każdy zabiera ze sobą prowiant na piątek(wegetariański lub nie w zależności od upodobań). Robimy tak dlatego, że nie wiadomo kto o której przyjedzie, więc zrzutkę będzie trudno zrobić.
Kto ma gitarę i jest w stanie ją przywieźć dostaje litr dobrej wódki(albo i dwa) od organizatora:razz:
3. Pogodę na sobotę już zamówiłem więc skoro świt (pewnie okolo 10:00) wytaczamy się w Bieszczady z przerwą na Solinę myślę. Obiad we własnym zakresie pewnie gdzieś w schronisku pod połoniną Caryńską. Wieczorem pewnie grill z imprezą na tarasach ośrodka. I tu w zależności od woli większości i dostępności jakiejś puszki zrobimy zrzutkę na żarełko albo każdy przywiezie po trochu na moto z pobliskiej biedronki czy czegoś podobnego

. Przywieźcie ipody czy mptruchy ze sobą jeśli możecie.
4. Na niedziele nic nie planuje. Część osób będzie wraca później, część wcześniej więc nie ma co, wyjdzie w praniu...
koniec ogłoszeń parafialnych