SZWAJCARIA 2007 (kaszubska) Wdzydze k Kościerzyny
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
- DIDI
- klepacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
No i jak widać na załączonym obrzku mnie też nie bedzie. Nie będę sie dlugo tlumaczył dlaczego. Powiem tylko tyle, ze jadę za grabanicę w czwartek. Żałuję szczerze że mnie nie bedzie, bo szykowałem sprzęta na wypad i dupa z tegoppamula pisze:1. MadziX + plecaczek [Padre (mors) ]
2. Don Wasyl ....
3.Karol 656
4 Beata i Hubert
5
6.Sowa i jego lepsza połowa
7.Draghar + plecaczek
8.
9. Beata i Marek
10. Marco
11. Ewa + GaBaS
12. Arczi +???
13. Maciek800+Justyna(namiot)
14. Knight + ?
44. ppamula + 1
447 Jacko + lalka
666.
997 sierż Podsiadło

Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać 
DIDI

DIDI
- maciek 800
- klepacz
- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
lotnisko WCYCE
Czy wiecie że w pobliżu jest lotnisko?
Może mozna będzie podzidować?
Może mozna będzie podzidować?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Piotrek - o tym lotnisku w Borsku było pisane NA SAMYM POCZATKU!!! - trza czytac 4UM
- jest to miejsce zlotu dzidowników z Północnej Polski. I mamy w planie polatanie. To jest po drodze do Odrów - magiczne Kamienne Kręgi megalityczne. Można podładować akumulatory
podobno reglery ładują po wizycie w tamtym miejscu 220-230V a w VFRach nawet 380
co do deski to troszkę Cię zmartwię - nie ma wypożyczalni nad jeziorem Wdzydzkim. Nie chce obiecywac, ale jak mi się uda to spróbuję zabrać moją - bedzie ciężko ale postaram się.
Pogoda będzie ładna, a nawet bardzo
Jacht po 4 tygodniach zapier.alania po 12-14h przez 7dni w tygodniu został wczoraj w burzy zwodowany
, a miałem powazne obawy czy się wyrobimy z Wasylem. Dziasiaj i jutro okuwamy i stawiamy pałę (dziewczyny nie ekscytujcie się za bardzo - chodzi o maszt
)
acha - zuzia tygrysku - mors vel padre zgromadzenia jednośladowego, widlaście rozchylonego i z wydechów grzmiącego ABSOLUTNIE NIE PRZYJMUJE DO WIADOMOŚCI TWOJEJ ABSENCJI, ANI ABSTYNENCJI!!! POD GROŻBĄ EXhaustKOMUNIKI!!!
Jezeli Fabiq musi zostać - trudno
jako Wasz duchowy opiekun doskonale rozumiem jego potrzeby duchowe kontaktu z Najwyższym Konstruktorem, ale Ty dostajesz dyspensę i możesz jechac. Karol656 jedzie nach Elbląg to po drodze może zahaczyć o Alstein i zaplecaczkować Cię. Cieszysz się
Fabiqowi gwarantujemy Twoją całkowita nietykalność cielesną - no chyba ze wyrazisz sprzeciw w tej kwestii

co do deski to troszkę Cię zmartwię - nie ma wypożyczalni nad jeziorem Wdzydzkim. Nie chce obiecywac, ale jak mi się uda to spróbuję zabrać moją - bedzie ciężko ale postaram się.
Pogoda będzie ładna, a nawet bardzo

Jacht po 4 tygodniach zapier.alania po 12-14h przez 7dni w tygodniu został wczoraj w burzy zwodowany

acha - zuzia tygrysku - mors vel padre zgromadzenia jednośladowego, widlaście rozchylonego i z wydechów grzmiącego ABSOLUTNIE NIE PRZYJMUJE DO WIADOMOŚCI TWOJEJ ABSENCJI, ANI ABSTYNENCJI!!! POD GROŻBĄ EXhaustKOMUNIKI!!!
Jezeli Fabiq musi zostać - trudno

Fabiqowi gwarantujemy Twoją całkowita nietykalność cielesną - no chyba ze wyrazisz sprzeciw w tej kwestii

Ostatnio zmieniony śr 23 maja 2007, 09:25 przez mors, łącznie zmieniany 1 raz.
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Draghar
- pisarz
- Kontakt:
O ile wiem trzeźwy to pijany inaczej (nie pijący alkocholu!)
Osobniki pijane inaczej zwane są Abstynentusami.
Abstynentus jest to osobnik reakcyjny który żyje wśród nas często ukrywając swoje
niecne zboczenie.
Jest to gatunek bardzo przebiegły - może ukrywać się pod postacią żony lub teściowej
Staropolskie przysłowie - Kto nie pije ten kabluje - wskazuje nam jak groźne może
byś życie u boku Abstynentusa.
W niektórych krajach Abstynentusy wprowadziły nawet o zgrozo Prochibicję (nie mylić z prostytucją) oraz sprzedaż alkocholu po godzinie 13!!!
Mam nadzieję Mors że teraz już wiesz co to znaczy trzeźwość
Osobniki pijane inaczej zwane są Abstynentusami.
Abstynentus jest to osobnik reakcyjny który żyje wśród nas często ukrywając swoje
niecne zboczenie.

Jest to gatunek bardzo przebiegły - może ukrywać się pod postacią żony lub teściowej
Staropolskie przysłowie - Kto nie pije ten kabluje - wskazuje nam jak groźne może
byś życie u boku Abstynentusa.
W niektórych krajach Abstynentusy wprowadziły nawet o zgrozo Prochibicję (nie mylić z prostytucją) oraz sprzedaż alkocholu po godzinie 13!!!
Mam nadzieję Mors że teraz już wiesz co to znaczy trzeźwość

Draghar
VFR Viking SEXszyn North Roads
VFR Viking SEXszyn North Roads