Cztery strony swiata w jeden liked
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
trasa juz chyba ustalona - raczej nie było sprzeciwu
czekamy na datę - doyar!!! wykarz się!!!
nie wiemy jeszcze jak długo będziemy jechac i w jakim stylu.
brak propzycji noclegu z Krakowa - jak nie chcecie żebyśmy wykorzystali smocza jamę i ewentualnie smoczyce to podpowiedzcie cos koledzy z poprzedniej stolicy
a do ekipy możesz się podłączyc lecac na Malbork - Czarlin i w Starogardzie (sklep fabryczny POLMOSu), albo w Swarozynie skręcić przez tory do Godziszewa na trasie 222. Tam jest zakręt 120 stopni to zwolnimy do... 160?
czekamy na datę - doyar!!! wykarz się!!!
nie wiemy jeszcze jak długo będziemy jechac i w jakim stylu.
brak propzycji noclegu z Krakowa - jak nie chcecie żebyśmy wykorzystali smocza jamę i ewentualnie smoczyce to podpowiedzcie cos koledzy z poprzedniej stolicy
a do ekipy możesz się podłączyc lecac na Malbork - Czarlin i w Starogardzie (sklep fabryczny POLMOSu), albo w Swarozynie skręcić przez tory do Godziszewa na trasie 222. Tam jest zakręt 120 stopni to zwolnimy do... 160?
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
i słuchanie Radia Marysia oraz listu ojca Smardzyka do Motocykliczan
o paleniu gumy u sąsiada nie wspomnę
tak po cichu, żeby nikt nie słyszał: nocleg u Was jest nie ortodoksyjny bo sugerowałby 4dniowa imprezę.
ale ja tam nie jestem taki, żeby się po grilu i piwku nie zalęc na czyms miętkim w okolicy Lublina i Hrubieszowa.
Miałem w wojsku kolegę z Lublina. Nie wiem czemu na Lublin mówił Lublyn, a na czapkę kaszkiet

o paleniu gumy u sąsiada nie wspomnę
tak po cichu, żeby nikt nie słyszał: nocleg u Was jest nie ortodoksyjny bo sugerowałby 4dniowa imprezę.

Miałem w wojsku kolegę z Lublina. Nie wiem czemu na Lublin mówił Lublyn, a na czapkę kaszkiet

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
Jak juz pisalem - mamy czas jeszcze i demokracje puki co. Osobiscie bym optowal za Likedem Bozocielskim, ale uporczywie obstaje przy glosowaniu samych zainteresowanych. Do tego potrzebna jest magiczna moc Admina co nam uczyni ankiete, a wczesniej kilka podrzuconych terminow, coby bylo wiadomo pomiedzy czym sie wybiera. No i nie wiem, czy jest mozliwe (i konieczne) ograniczenie glosowania tylko do osob ktore sie zdeklarowaly.czekamy na datę - doyar!!! wykarz się!!!
[ Dodano: 2007-03-08, 23:07 ]
POSUWAJAC sprawe terminu do przodu: na razie padly:
1. 07.06 - 10.06 (1 dzien urlopu) Boze Cialo
2. NIE 3.06 !!!
3. 27.04 - 1.05 (2 dni urlopu) zahacza o liked pierwszomajowy
Poprosze o kolejne propozycje.
- mors
- stary wyjadacz
- Kontakt:
hola hola Prezesie Najszybszej Partii Motocyklistów!!! - PRYWATA!!! Toz dobro wyborców na pierwszym miejscu!
A może Noc Kupały sie zamarzyła
pochędożyć w kwiatach paproci
no nie poznaję kolegi - Toś mi brat! Toś Radziwiłł!!!
Wybór daty metoda selekcji negatywnej - skreślamy co nam nie pasuje i zostaną... Święta Bożego Narodzenia
A może Noc Kupały sie zamarzyła

no nie poznaję kolegi - Toś mi brat! Toś Radziwiłł!!!
Wybór daty metoda selekcji negatywnej - skreślamy co nam nie pasuje i zostaną... Święta Bożego Narodzenia

Ostatnio musiałem odwiedzić doktorkę, (do doktorów nie chodzę) niosąc jej uskarżanie się na przewlekły ból brzucha. Pomacała, bosłuchała, zahaczyła o okoliczne terytoria i zdjagnozowała pośmiechowe rozgalaretowienie wnętrzności. Nie wiem co zrobić, bo zabroniła mi wchodzić na VFR- forom w tematy, w których wypowiada się mors, jednoznacznie wskazując go jako bezpośrednią przyczynę moich dolegliwości. Doradźcie coś.