DZIEŃ DZIECKA CENTRUM ZDROWIA DZIECKA 1 CZERWCA 2008
- Raku
- zadomowiony
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Odbiegne troche od tematu. O ktorej w niedziel sie pojawic ? Chcialbym cos pomoc chociaz fizycznie :>
Niestety po imprezie nie bede mogl zostac bo ide na mecz charytatywny dla CZD :>
Moja kobieta pracuje w CZD (PR) i musze isc na mecz TVN vs politycy.
pees.
Mam w pracy drukarke HP LJ 1320. Stoi nie uzywana, popytam dzisiaj czy mozna by ja podarowac dla CZD. Jezeli sie uda to ja wyczyszcze i postaram sie zalatwic toner.
pees2.
Czy dzisiaj na rozdrozu sie spotykacie ? Chetnie bym podjechal i poznal co niektorych no i pewnie dowiedzial sie czegos o szczegolach niedzielnej akcji.
Niestety po imprezie nie bede mogl zostac bo ide na mecz charytatywny dla CZD :>
Moja kobieta pracuje w CZD (PR) i musze isc na mecz TVN vs politycy.
pees.
Mam w pracy drukarke HP LJ 1320. Stoi nie uzywana, popytam dzisiaj czy mozna by ja podarowac dla CZD. Jezeli sie uda to ja wyczyszcze i postaram sie zalatwic toner.
pees2.
Czy dzisiaj na rozdrozu sie spotykacie ? Chetnie bym podjechal i poznal co niektorych no i pewnie dowiedzial sie czegos o szczegolach niedzielnej akcji.
- treska
- klepacz
- Imię: Treska
- Kontakt:
Smoku, dyplomy poszły do druku, ale powiedzialem PR -owi czd zeby GL motocykle widniały w prasie i tv jako wspłlogranizatorzy. Pasuje?Smoku pisze:Nie chodzi o żadne promowanie nikogo i niczego, bo tak jak pisałem wcześniej chodzi o uśmiech dzieci. Po prostu brak jest spójności. Nie będę się upierał przy umieszczeniu logo grupy Motocykle GL, ani też nikt nie będzie bojkotował akcji z tego powodu![]()
Smoku
Ostatnio zmieniony czw 29 maja 2008, 14:51 przez treska, łącznie zmieniany 1 raz.
- rommi
- ostry klepacz
- Kontakt:
Myślę, że SOWA ma rację, można tą kasę wydać w inny sposób.Achmed pisze:... Sowa niestetu tu się z tobą zgodzić nie mogę, jakoś nikt od kilku miesięcy nie kwapi się aby dać dzieciakom kompa do nauki i zabawy ...
Jeśli chodzi o kompy to mogę nieskromnie powiedzieć, że jakiś czas temu podarowałem swojego z grą i kierownicą do CZD na świetlicę

- Smoku
- pisarz
- Imię: Jakub
Słuchajcie pytałem konkretnie Sowę o której i gdzie się spotykamy, ale że kilka osób będzie od rana więc pytam ogólnie.
Gdzie i o której jest zbiórka byśmy się razem wtoczyli na motocyklach na plac przed CZD?
Smoku
Gdzie i o której jest zbiórka byśmy się razem wtoczyli na motocyklach na plac przed CZD?
Smoku
Smokiem, Smokiem nie jaszczurką!
Ja nie robię językiem tak: ssssssssss...
... pojawiam się i znikam...
Ja nie robię językiem tak: ssssssssss...
... pojawiam się i znikam...
- muchaok
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Ja mam przywieźć nagłośnienie, więc pytam o której musi ruszyć impreza ?
Rozstawienie sprzętu trwa jakieś ok 20 min. zatem musimy byc tam 30 min wcześniej aby sie wyrobić. No i Prąd, przedłużacz - ważna sprawa. CLK coś mówiłeś, że masz jakiś dłuuuuugi
Czekam na konkrety organizacji czasowej.
Rozstawienie sprzętu trwa jakieś ok 20 min. zatem musimy byc tam 30 min wcześniej aby sie wyrobić. No i Prąd, przedłużacz - ważna sprawa. CLK coś mówiłeś, że masz jakiś dłuuuuugi

Czekam na konkrety organizacji czasowej.
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
Od godziny 8:00 zaczynamy w CZD pracę z rozkładaniem sprzętu i okablowania.
O 10 lub jeżeli uda sie wczśniej startuje imreza.
Jezeli damy radę to wjazd całości motocyklistów zaplanujmy na 9:30, Zbiórka w okolicy szpitala kolejowego , kilka przecznic wcześniej na głównej ulicy. Patrzcie na mapę.
Dzieci będą stopniowo wychodzić już wcześniej ale nie możemy lczyć że wszystkie wyjdą i na nas będą czekać. Wychodzenie z uwagi na to że to jest szital może trwać godzinę. Dlatego zakładam że wjedziemy grupą, tym samym zrobimy trochę chałasu, zaparkujemy, i włączymy sie w prowadzenie akcji.
Część z nas będzie tam już od dłuższego czasu. Rozkładanie zasilania, namiotów, ogrodzenie terenu, stoliki, reklamy, banery itp
Enjoy
O 10 lub jeżeli uda sie wczśniej startuje imreza.
Jezeli damy radę to wjazd całości motocyklistów zaplanujmy na 9:30, Zbiórka w okolicy szpitala kolejowego , kilka przecznic wcześniej na głównej ulicy. Patrzcie na mapę.
Dzieci będą stopniowo wychodzić już wcześniej ale nie możemy lczyć że wszystkie wyjdą i na nas będą czekać. Wychodzenie z uwagi na to że to jest szital może trwać godzinę. Dlatego zakładam że wjedziemy grupą, tym samym zrobimy trochę chałasu, zaparkujemy, i włączymy sie w prowadzenie akcji.
Część z nas będzie tam już od dłuższego czasu. Rozkładanie zasilania, namiotów, ogrodzenie terenu, stoliki, reklamy, banery itp
Enjoy
Ostatnio zmieniony pt 30 maja 2008, 12:04 przez ppamula, łącznie zmieniany 1 raz.
- muchaok
- klepacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Oka, rozumiem że im wcześniej tym lepiej z tym sprzętem ? Myślę, ze do 9 max dojedziemy 
Jeszce mam jedno pytanko organizacyjne. To CZD to jest to przy ul. Dzieci Polskich 20 ?
Pytam bo musze wysłac kumpla ze sprzętem nagłośnieniowym i musze mu dać adres. O siebie sie nie martwie, bo na bajku ze wszystkimi pewnie przylece

Jeszce mam jedno pytanko organizacyjne. To CZD to jest to przy ul. Dzieci Polskich 20 ?
Pytam bo musze wysłac kumpla ze sprzętem nagłośnieniowym i musze mu dać adres. O siebie sie nie martwie, bo na bajku ze wszystkimi pewnie przylece

Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
- treska
- klepacz
- Kontakt:
Banery dotarły. Czy ktoś może jedzie na CZD puszką i może zabrać rano Treske i banery? 
JUTRO OK 16.00 musimy być w CZD, aby rozstawić namioty i rozwiesić banery.
Ja mam egzaminy, ale postaram się tak ogarnąć, żeby być na czas.
Potrzeba jest ok 5 osób oraz auta, żeby podjechać do mnie po banery i do Sowy po namioty.
W CZD wiedzą, ze będziemy jutro.
Kto się pisze?

Potrzeba jest ok 5 osób oraz auta, żeby podjechać do mnie po banery i do Sowy po namioty.
Kto się pisze?
- rommi
- ostry klepacz
- Kontakt:
Nie był zupełny świeżak, ale większość nowszych gier na tym sprzęcie jeszcze banglałatreska pisze:ROmmi, a to był jakis nowy komp?

Jeśli chcecie kupić coś dla dzieciaków do zabawy to może jakąś konsole - przecież dzieciaki nie będą pisały pracy mgr w wordzie lub jakiś obliczeń w excelu lub accessie, ale chyba już za późno ...

Wracając do imprezy to postaram się być w niedzielę jak najwcześniej.
- treska
- klepacz
- Kontakt:
JESZCZE RAZ ZEBY NIE ZAZZZZZZZZZZZZZGINĘŁO
Banery dotarły. Czy ktoś może jedzie na CZD puszką i może zabrać rano Treske i banery?
Kto się pisze?

Kto się pisze?