Wycieczka po skandynawii -szukam zainteresowanych.
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
taaaa Trolle piknie wychodzą na tle skandynawskiego krajobrazu - szczególnie malutkie trollątka
gdyby 0czuś chodził na kurs foto dla VFR-OC w odpowiednim wątku to uniknąłby kilku błędów
(krytyk i eunuch z jednej są parafii, każdy wie jak... żaden nie potrafi)
no dobra - wystarczy lekko pokadrować i będzie si no i koniecznie filtr CIR-POL i będzie megazajefajbiściej
pytanie za co schropowacił Ci twarz papierem ściernym zwanym szmerglem o gradacji 10 - 15
(bo kto je ostatki ten jest piękny i gładki...)
ale sie dzisiaj czepiam - jak pijany mors krawędzi przerębla
[ Dodano: 2010-06-16, 12:32 ]
ROZLICZENIE KASKI
zwrot poszedł do osób. które wysłały mi nr konta
poszedł też do osób, których nr konta jakoś tak miałem zapamiętany
kto nie podał nr konta rozumiem, ze przekazał tę kaskę na Ekologiczny Fundusz Ochrony Ginących Gatunków Mórz Polarnych Silnie Owłosionych i Mocno Oklonych - serdeczne dzięki kasa ta zostanie przeznaczona na baaardzo słuszne cele, aby ten gatunek nie wyginął za szybko
Przypominam, ze ja jestem permanentnie Zalany i to baaardzo zimną wodą(?) więc zamiast na Powodzian przekazujcie kasiorkę dla mnie

gdyby 0czuś chodził na kurs foto dla VFR-OC w odpowiednim wątku to uniknąłby kilku błędów

(krytyk i eunuch z jednej są parafii, każdy wie jak... żaden nie potrafi)

no dobra - wystarczy lekko pokadrować i będzie si no i koniecznie filtr CIR-POL i będzie megazajefajbiściej

pytanie za co schropowacił Ci twarz papierem ściernym zwanym szmerglem o gradacji 10 - 15

ale sie dzisiaj czepiam - jak pijany mors krawędzi przerębla

[ Dodano: 2010-06-16, 12:32 ]
ROZLICZENIE KASKI
zwrot poszedł do osób. które wysłały mi nr konta
poszedł też do osób, których nr konta jakoś tak miałem zapamiętany

kto nie podał nr konta rozumiem, ze przekazał tę kaskę na Ekologiczny Fundusz Ochrony Ginących Gatunków Mórz Polarnych Silnie Owłosionych i Mocno Oklonych - serdeczne dzięki kasa ta zostanie przeznaczona na baaardzo słuszne cele, aby ten gatunek nie wyginął za szybko

Przypominam, ze ja jestem permanentnie Zalany i to baaardzo zimną wodą(?) więc zamiast na Powodzian przekazujcie kasiorkę dla mnie

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- robson933
- teksciarz
- Imię: Robert
No i dmuchaliśmy w baloniki wszyscy , choć miny nie wszyscy mieli tęgie hehehe.
Ach, ja do dziś z łezką w oku wspominam jak chmara komarów była odpędzana u burmistrza miasteczka naszego "gospodarza" na polu dziesiątkami kadzidełek-no bo skoro chłop tak mocno nas zapraszał to przecie odmówić nie można i gościnę przyjąć trzeba.
Ach, ja do dziś z łezką w oku wspominam jak chmara komarów była odpędzana u burmistrza miasteczka naszego "gospodarza" na polu dziesiątkami kadzidełek-no bo skoro chłop tak mocno nas zapraszał to przecie odmówić nie można i gościnę przyjąć trzeba.
Panie-bo ja całe życie na farcie jadę