Cztery strony swiata w jeden liked
Ze szabla mi nie poszlo, bo sie zassala w tej, no, w pochwie.SOWA pisze:doyar, jako pomysłodawca powinien coś narzucić, nie pytać, tylko zarzadzić, termin, trasa, bo inaczej zawsze komuś będzie wbrew. Jarek! szabla w dłoń.

No i o co to to nie! W przewodniczacego samorzadu mnie nie wrobicie. Nic nie zarzadzam, nie moje to forum a NASZE, dlatego tez...
Abstra hując od kwestii zlej twarzy kapitalizmu w postach powyzej konstatuje, co nastepuje: W ankiecie wzielo udzial 18 wyborcow, z czego 14 zadeklarowalo udzial. In order of apearance byli to:
doyar
luke
ppamula
jacko
rommi
ketchup (? nie wiem czy zadeklarowal)
seba (? nie wiem czy zadeklarowal)
sowa
lisi (? nie wiem czy to byla deklaracja, jak to z laskami)
cristo
uxy
hubert
arczi
maciek
draghar (na kawalek sie zadeklarowal)
maciek 800
daniel VTS
roads
mors
o, 19(!) wyszlo... To poprosze sie zlustrowac, to ostatnio modne.
A poniewaz jeszcze sie taki nie narodzil co by wszystkim dogodzil, to zebym potem nie mial oplutych plecow proponuje glosowanie w temacie wyboru metody glosowania na termin. Prawo glosu maja tylko ci, co sie zadeklarowali na TAK. Taka "oswiecona demokracja". Prosze podrzucac terminy, nastepnie ktorys z nieocenionych Adminow uczyni ankiete, nastepnie zaglosujemy, nastepnie kilka osob odpadnie bo im sie termin nie spodoba, nastepnie ktos sie obrazi, ktos sie dolaczy, komus bedzie przykro, a potem...
pojedziemy w Boze Cialo

Nie, spoko, rommi nie moglbym Ci tego zrobic. Chyba, ze wiesz - wola ludu... Poczekajmy na ankiete.
[ Dodano: 2007-02-23, 00:58 ]
A, zem zapomnial:
podrzucam termin: Boze Cialo.

-
- klepacz
- Kontakt:
- rommi
- ostry klepacz
- Kontakt:
To ja proponuję termin twardej dupy:
27.04 - 1.05 (trzeba tylko wziąć dwa dni urlopu)
Czyli 14.04 Częstochowa = rozgrzewka
dwa tygodnie przerwy - przygotowań i w drogę ....
27.04 - 1.05 (trzeba tylko wziąć dwa dni urlopu)

Czyli 14.04 Częstochowa = rozgrzewka
dwa tygodnie przerwy - przygotowań i w drogę ....

Ostatnio zmieniony sob 24 lut 2007, 10:34 przez rommi, łącznie zmieniany 1 raz.
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
jako że nie uznaję AUTO dokonuje MOTO-LUSTRACJI - pojade w terminie uzgodnionym (no chyba, ze wypadnie mi w tym czasie np. przeszczep mózgu lub inny równie ważny zabieg).
Proponuje wyciągnąć z zaproponowanych terminów średnią geometryczną - wypadnie pewnie, ze wyjedzimy we wtorek o 2:17 rano.
a czemu nie?
a co z trasą? Jest juz coś w miare sztywnego
Proponuje wyciągnąć z zaproponowanych terminów średnią geometryczną - wypadnie pewnie, ze wyjedzimy we wtorek o 2:17 rano.
a czemu nie?
a co z trasą? Jest juz coś w miare sztywnego

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
No nie wiem jak u innych, ale u mnie - ZAWSZE.mors pisze:Jest juz coś w miare sztywnego

Co to traski - oblukaj wczesniejsze strony tematu, mozesz sie lognac na www.map24.pl - gdzies byl login i haslo w tym watku. Po mojemu to pewny jest start z Piatku, potem pewnie na polnoc - Jaszczembia Gora, potem via Koshaolin (nocleg u Rommiego braciaka) nach westen, zaliczamy cycek ktorym Ojczyzna mierzy w bratni narod niemiecki, potem przez jakis Wroclaw czy KraQw (tu jestesmy elastyczni, mimo, ze caly czas sztywni) z noclegiem (kto chetny schronienia udzielic???), potem ciagniemy w Bieszczady, potem najdalej na wschod - kolejny cycek, ktorym wypielismy sie na sojusznikow zza Buga i znow spanko przed albo po (propozycje, Lubliniaki?), a potem... no, tu to jestesmy najbardziej elastyczni, bo chcemy jednoczesnie i na Mazury i skonczyc pod Zygmuntem w Stolycy. Moze skonczymy w Wawie, a jak kto da rade to jeszcze pociagnie na Mazury i dostanie tytul "owrzodzonej dupy", bo na strupach sie pewno nie skonczy. Czas pokaze, mamy go jeszcze nieco.
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Gratuluję sztywności - pozazdrościć (u mnie występuje tylko tzw stwardnienie poranne) mam nadzieję, ze wzorem kolegów zaprezentujesz je na najbliższym Zlocie w całej rozciągłości
Powtórzę propozycję, aby localesi konkretyzowali trasę na swoich ziemiach rodzimych (faterlandach).
Ponieważ uważam się za takiego na rubieży odebranej Wikingom - proponuję zamiast Jaszczembiej zaliczyć Rozewie - ze względów geograficznych - to najdalej do góry wysuniety koniuszek, na który kobiety Wikingów patrzą z lubością i do którego ciągną jak muchy do miodu oraz praktycznych. jeżeli jednak macie ochotę na Jaszczombki - nie ma sprawy
Po obliczeniu trasy - około 2300km podzielmy ją na w miarę równe odcinki szukając noclegu.
Nieśmiała propozycja. Dodajmy jeden dzień na wyprawę. Urlop, wagary, porzucenie pracy itp. Będzie przyjemniej i bezpieczniej
PeeS
Wstepna kalkulacja: Piątek - Rozewie - Szaolin 558km 7h40min
trochę mało - do 750km dziennych przelotów brakuje 200

Powtórzę propozycję, aby localesi konkretyzowali trasę na swoich ziemiach rodzimych (faterlandach).
Ponieważ uważam się za takiego na rubieży odebranej Wikingom - proponuję zamiast Jaszczembiej zaliczyć Rozewie - ze względów geograficznych - to najdalej do góry wysuniety koniuszek, na który kobiety Wikingów patrzą z lubością i do którego ciągną jak muchy do miodu oraz praktycznych. jeżeli jednak macie ochotę na Jaszczombki - nie ma sprawy
Po obliczeniu trasy - około 2300km podzielmy ją na w miarę równe odcinki szukając noclegu.
Nieśmiała propozycja. Dodajmy jeden dzień na wyprawę. Urlop, wagary, porzucenie pracy itp. Będzie przyjemniej i bezpieczniej

PeeS
Wstepna kalkulacja: Piątek - Rozewie - Szaolin 558km 7h40min
trochę mało - do 750km dziennych przelotów brakuje 200

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS