Cztery strony swiata w jeden liked

Masz pomysł na jakieś nocne latanie? Propozycję wycieczki? Pisz tutuaj :)

Czy jeste¶ zainteresowany uczestnictwem w rajdzie "Twarda Dupa"

Tak, biorê udzia³
18
60%
Niestety, nie
12
40%

Liczba głosów: 30

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: mors » czw 22 lut 2007, 13:19

jak mi dacie wódki to będę ich policzkował nawet bez pistoletu :mrgreen:
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

Awatar użytkownika
Ketchup
klepacz
klepacz
województwo: lubuskie

Post autor: Ketchup » czw 22 lut 2007, 16:39

mors pisze:
NIE PO TO MAMY POLSKIE, NARODOWE I KATOLICKIE ŚWIĘTA ZEBY CZŁOWIEK NIE MÓGŁ SPOKOJNIE POHAROWAĆ PRAWYM NADGARSTKIEM I LEWĄ STOPĄ!!! DOŚĆ WYZYSKU - DAĆ IM PO PYSKU!!!
e nio, a sprzęgło to pewnie tylko do ruszania cio :mrgreen:
Jak do baku to tylko nitroglicerynometanol

Gienio
klepacz
klepacz
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Gienio » czw 22 lut 2007, 16:49

Mors jak juz bedziesz policzkowal pracodawcow to zapraszam rowniez do mnie, ja pracuje w PL firmie a kaza zapierd... swiatek, piatek czy niedziela, kur... :killer :killer :killer

Awatar użytkownika
doyar
klepacz
klepacz

Post autor: doyar » pt 23 lut 2007, 00:57

SOWA pisze:doyar, jako pomysłodawca powinien coś narzucić, nie pytać, tylko zarzadzić, termin, trasa, bo inaczej zawsze komuś będzie wbrew. Jarek! szabla w dłoń.
Ze szabla mi nie poszlo, bo sie zassala w tej, no, w pochwie. :oops:
No i o co to to nie! W przewodniczacego samorzadu mnie nie wrobicie. Nic nie zarzadzam, nie moje to forum a NASZE, dlatego tez...

Abstra hując od kwestii zlej twarzy kapitalizmu w postach powyzej konstatuje, co nastepuje: W ankiecie wzielo udzial 18 wyborcow, z czego 14 zadeklarowalo udzial. In order of apearance byli to:
doyar
luke
ppamula
jacko
rommi
ketchup (? nie wiem czy zadeklarowal)
seba (? nie wiem czy zadeklarowal)
sowa
lisi (? nie wiem czy to byla deklaracja, jak to z laskami)
cristo
uxy
hubert
arczi
maciek
draghar (na kawalek sie zadeklarowal)
maciek 800
daniel VTS
roads
mors
o, 19(!) wyszlo... To poprosze sie zlustrowac, to ostatnio modne.
A poniewaz jeszcze sie taki nie narodzil co by wszystkim dogodzil, to zebym potem nie mial oplutych plecow proponuje glosowanie w temacie wyboru metody glosowania na termin. Prawo glosu maja tylko ci, co sie zadeklarowali na TAK. Taka "oswiecona demokracja". Prosze podrzucac terminy, nastepnie ktorys z nieocenionych Adminow uczyni ankiete, nastepnie zaglosujemy, nastepnie kilka osob odpadnie bo im sie termin nie spodoba, nastepnie ktos sie obrazi, ktos sie dolaczy, komus bedzie przykro, a potem...

pojedziemy w Boze Cialo :twisted:

Nie, spoko, rommi nie moglbym Ci tego zrobic. Chyba, ze wiesz - wola ludu... Poczekajmy na ankiete.

[ Dodano: 2007-02-23, 00:58 ]
A, zem zapomnial:
podrzucam termin: Boze Cialo. :roll:

Awatar użytkownika
Lucek
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: LUCYna/fer
województwo: łódzkie

Post autor: Lucek » pt 23 lut 2007, 06:26

dostosuje sie.... musze tylko wczesniej wiedziec
Nie ma boga, jest Mmmmotór!

Awatar użytkownika
Jacko
ostry klepacz
ostry klepacz
województwo: lubelskie
Kontakt:

Post autor: Jacko » pt 23 lut 2007, 07:50

No ja jak pisałem juz wcześniej LITOŚCI TYLKO NIE 3 CZERWCA :killer motoride:

Awatar użytkownika
Ketchup
klepacz
klepacz
województwo: lubuskie

Post autor: Ketchup » pt 23 lut 2007, 14:52

przy moim trybie pracy najpierw jest potrzebny termin, bym mógł się zdeklarowć :???:

lepsze to niż się zdeklarować i potem wykręcać z powodu terminu
Jak do baku to tylko nitroglicerynometanol

seba_VF750FR
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: seba_VF750FR » pt 23 lut 2007, 15:28

tak jak pisze Ketchup ,termin sie zgra to pojade z chęcią :) ,oby maszyna tylko chciala jechać :P

Awatar użytkownika
DIDI
klepacz
klepacz
Imię: Daniel
Kontakt:

Post autor: DIDI » pt 23 lut 2007, 15:48

Proponuję 29 lutego :razz A na powqżnie to co sądzicie o maju połowa lub pod koniec maja????? W kwietniu jest rozpoczęcie sezonu w Wawie wiec można by dokładniej obgadać wszystko i byłaby to "nasza" pierwsza impra w sezonie :mrgreen: Co wy na to???? :razz2
Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać :)

DIDI

Awatar użytkownika
rommi
ostry klepacz
ostry klepacz
Kontakt:

Post autor: rommi » pt 23 lut 2007, 16:29

To ja proponuję termin twardej dupy:
27.04 - 1.05 (trzeba tylko wziąć dwa dni urlopu) :grin:

Czyli 14.04 Częstochowa = rozgrzewka
dwa tygodnie przerwy - przygotowań i w drogę ....
motoride:
Ostatnio zmieniony sob 24 lut 2007, 10:34 przez rommi, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Hubert
klepacz
klepacz
Imię: Hubert
województwo: lubelskie

Post autor: Hubert » pt 23 lut 2007, 20:54

Jacko pisze:No ja jak pisałem juz wcześniej LITOŚCI TYLKO NIE 3 CZERWCA
A może 10-06?Będzie już ciepło i nie powinno być niespodzianek pogodowych?Muszę też trochę uciułać kasy i jeszcze przegląd przed sezonem u Pawła.

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » pn 26 lut 2007, 19:47

jako że nie uznaję AUTO dokonuje MOTO-LUSTRACJI - pojade w terminie uzgodnionym (no chyba, ze wypadnie mi w tym czasie np. przeszczep mózgu lub inny równie ważny zabieg).

Proponuje wyciągnąć z zaproponowanych terminów średnią geometryczną - wypadnie pewnie, ze wyjedzimy we wtorek o 2:17 rano.

a czemu nie?

a co z trasą? Jest juz coś w miare sztywnego :shock:
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

Awatar użytkownika
doyar
klepacz
klepacz

Post autor: doyar » pn 26 lut 2007, 23:38

mors pisze:Jest juz coś w miare sztywnego
No nie wiem jak u innych, ale u mnie - ZAWSZE. :lol I to nie w miare, tylko w pyte.

Co to traski - oblukaj wczesniejsze strony tematu, mozesz sie lognac na www.map24.pl - gdzies byl login i haslo w tym watku. Po mojemu to pewny jest start z Piatku, potem pewnie na polnoc - Jaszczembia Gora, potem via Koshaolin (nocleg u Rommiego braciaka) nach westen, zaliczamy cycek ktorym Ojczyzna mierzy w bratni narod niemiecki, potem przez jakis Wroclaw czy KraQw (tu jestesmy elastyczni, mimo, ze caly czas sztywni) z noclegiem (kto chetny schronienia udzielic???), potem ciagniemy w Bieszczady, potem najdalej na wschod - kolejny cycek, ktorym wypielismy sie na sojusznikow zza Buga i znow spanko przed albo po (propozycje, Lubliniaki?), a potem... no, tu to jestesmy najbardziej elastyczni, bo chcemy jednoczesnie i na Mazury i skonczyc pod Zygmuntem w Stolycy. Moze skonczymy w Wawie, a jak kto da rade to jeszcze pociagnie na Mazury i dostanie tytul "owrzodzonej dupy", bo na strupach sie pewno nie skonczy. Czas pokaze, mamy go jeszcze nieco.

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Kontakt:

Post autor: mors » wt 27 lut 2007, 08:55

Gratuluję sztywności - pozazdrościć (u mnie występuje tylko tzw stwardnienie poranne) mam nadzieję, ze wzorem kolegów zaprezentujesz je na najbliższym Zlocie w całej rozciągłości :shock:

Powtórzę propozycję, aby localesi konkretyzowali trasę na swoich ziemiach rodzimych (faterlandach).
Ponieważ uważam się za takiego na rubieży odebranej Wikingom - proponuję zamiast Jaszczembiej zaliczyć Rozewie - ze względów geograficznych - to najdalej do góry wysuniety koniuszek, na który kobiety Wikingów patrzą z lubością i do którego ciągną jak muchy do miodu oraz praktycznych. jeżeli jednak macie ochotę na Jaszczombki - nie ma sprawy

Po obliczeniu trasy - około 2300km podzielmy ją na w miarę równe odcinki szukając noclegu.

Nieśmiała propozycja. Dodajmy jeden dzień na wyprawę. Urlop, wagary, porzucenie pracy itp. Będzie przyjemniej i bezpieczniej :roll:

PeeS
Wstepna kalkulacja: Piątek - Rozewie - Szaolin 558km 7h40min
trochę mało - do 750km dziennych przelotów brakuje 200 :?:

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » wt 27 lut 2007, 20:56

Przyłączam się do morsa i wielu innych wypowiadających się wcześniej, (m.in. do siebie) w sprawie uspokojenia tej wyprawy nawet kosztem jednego dnia więcej. Odciski na dupach i tak będą, ale dobrze by było oprócz bulu mieć jeszcze jakąś przyjemność. No chyba, że to masowyprawa. :razz2

ODPOWIEDZ