Niby tak ponoć nie szuka na otomoto itp. tylko w rejestrze skradzionych pojazdówC_L_K pisze: Przecież wiadomo, że Jego kręci adrenalinka.
 .
 .
Niby tak ponoć nie szuka na otomoto itp. tylko w rejestrze skradzionych pojazdówC_L_K pisze: Przecież wiadomo, że Jego kręci adrenalinka.
 .
 .

A Ty wszędzie musisz wtrącić swe 4 grosze jak to firma sponsoruje??? Już opanowałeś dział "Chwalimy się" oj przepraszam "Pozytywnie" i jeszcze chłopaką temat rozmywasz.VFRKrzysztof pisze:Wróciłem dziś z wypadu do Odessy. LOT miał promocję

My wpadliśmy do tej bramy po prawo Jantaru gdzie jest bar, za budką przed hotelem parkowaliśmy rumaki a i ogródek śniadaniowy zwinięty jużVFRKrzysztof pisze:Obok jest sklep Jantar
 .
 . 

On zawsze takLucek pisze:to zart czy powaznie?

To i mój też.MC_Hammer pisze:On zawsze takLucek pisze:to zart czy powaznie?
PS. jak będzie wygaśnie to ten też.

Coby eremefa zmusić do "wygaśnie' bo się pierdoolnik robi.
 Coby eremefa zmusić do "wygaśnie' bo się pierdoolnik robi.

Ja to generalnie przekupny jestemLucek pisze:to zart czy powaznie?
 ,ale miło mi że dzięki mnie poszeżasz Swe horyzonty
 ,ale miło mi że dzięki mnie poszeżasz Swe horyzonty  

, zaszczepiliście i coś we mnie
, zaszczepiliście i coś we mnie  także dość poważnie zastanawiam się nad taką wycieczką w przyszłość
 także dość poważnie zastanawiam się nad taką wycieczką w przyszłość 

To nie wiem, czy dobry kierunek obierasz, bo wyprawa na Ukrainę, zwłaszcza ukraińską prowincję, to jak podróż w przeszłośćpawel_316 pisze:także dość poważnie zastanawiam się nad taką wycieczką w przyszłość
 , tak ze 20 kilka lat...
, tak ze 20 kilka lat...
Oczywiście miało być w przyszłościJanusz B. pisze: To nie wiem, czy dobry kierunek obierasz, bo wyprawa na Ukrainę, zwłaszcza ukraińską prowincję, to jak podróż w przeszłość, tak ze 20 kilka lat...
 a wyszła podróż w czasie
 a wyszła podróż w czasie 

Proponuję przeczytać tym co nie czytali i nie byli. Wartopawel_316 pisze: wkręciłem się w tą waszą historyjkę i przeczytałem cały watek
 Chciałbym to kiedyś powtórzyć
  Chciałbym to kiedyś powtórzyć 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości