Niby tak ponoć nie szuka na otomoto itp. tylko w rejestrze skradzionych pojazdówC_L_K pisze: Przecież wiadomo, że Jego kręci adrenalinka.

Niby tak ponoć nie szuka na otomoto itp. tylko w rejestrze skradzionych pojazdówC_L_K pisze: Przecież wiadomo, że Jego kręci adrenalinka.
A Ty wszędzie musisz wtrącić swe 4 grosze jak to firma sponsoruje??? Już opanowałeś dział "Chwalimy się" oj przepraszam "Pozytywnie" i jeszcze chłopaką temat rozmywasz.VFRKrzysztof pisze:Wróciłem dziś z wypadu do Odessy. LOT miał promocję
My wpadliśmy do tej bramy po prawo Jantaru gdzie jest bar, za budką przed hotelem parkowaliśmy rumaki a i ogródek śniadaniowy zwinięty jużVFRKrzysztof pisze:Obok jest sklep Jantar
On zawsze takLucek pisze:to zart czy powaznie?
To i mój też.MC_Hammer pisze:On zawsze takLucek pisze:to zart czy powaznie?
PS. jak będzie wygaśnie to ten też.
Ja to generalnie przekupny jestemLucek pisze:to zart czy powaznie?
To nie wiem, czy dobry kierunek obierasz, bo wyprawa na Ukrainę, zwłaszcza ukraińską prowincję, to jak podróż w przeszłośćpawel_316 pisze:także dość poważnie zastanawiam się nad taką wycieczką w przyszłość
Oczywiście miało być w przyszłościJanusz B. pisze: To nie wiem, czy dobry kierunek obierasz, bo wyprawa na Ukrainę, zwłaszcza ukraińską prowincję, to jak podróż w przeszłość, tak ze 20 kilka lat...
Proponuję przeczytać tym co nie czytali i nie byli. Wartopawel_316 pisze: wkręciłem się w tą waszą historyjkę i przeczytałem cały watek
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości