a pewnie że tak ! pięknie to będzie wyglądało ! no i musi być słoneczkoArgail pisze: A suknia normalna - nie jakaś beza tylko z ośmiu wartsw do kostek - jak to mówią - "kieca w górę i heja"
Przecież nie będziemy cięli złoty osiem
Argail się żeni (22.05.2010)
- Vermilion
- klepacz

- Imię: Adam
- województwo: wielkopolskie
22 maja to już po maturach, do Poznania i tak wtedy na tor jadę więc jeżeli nic mi nie pokrzyżuje planów to będę 
Honda NSR 125 JC22A > Honda CB 500 > Honda VFR 750 RC36I > Yamaha TDM 850 4TX > Honda VFR 800Fi 99' SF > Honda VFR 800Fi 98' !!
SPEED UP - CENTRUM MOTOCYKLISTY
https://www.facebook.com/SpeedUP.Pila
SPEED UP - CENTRUM MOTOCYKLISTY
https://www.facebook.com/SpeedUP.Pila
- Argail
- pisarz

- Imię: Dariusz
- Kontakt:
No baaaaagrizzly pisze:Postaramy się przyjechać i zagrać na pustych kominachJeśli pozwolisz, poproszę paru chłopaków, aby przyjechali ze mną
Ksiądz proboszcz poinformowany o możliwym zakłóceniu spokoju pod kościołem
Księdzem prowadzącym ceremonię będzie mój kuzyn, także problemów nie przewiduję
Bierz kolegów ile się da - będziemy jechać z żoną (jak to obco jeszcze dla mnie brzmi)bez kasków także potrzebujemy obstawy co by się koledzy misie nie doczepili
Oby pogoda się udała...
rejoice o young man in thy youth
-
adam_tomasz
- teksciarz

- Imię: Adam
oki dopisuje sie
jeszcze kombinuje z praca bo akurat wtedy pracuje... ale bede bede
oczywiscie razem z moja niebieska pieknoscia 
http://szkola-motocyklowa.blogspot.com - podstawowe informację o odzieży motocyklowej i technice jazdy motocyklem
- Argail
- pisarz

- Kontakt:
Skontaktuj się proszę z Hefajstosem, Kiciolem, Grizzly i Dragoo - oni potwierdzili obecność, tak, żeby można Was wyłonić spośród reszty bandyadam_tomasz pisze:oki dopisuje siejeszcze kombinuje z praca bo akurat wtedy pracuje... ale bede bede
oczywiscie razem z moja niebieska pieknoscia
- Argail
- pisarz

- Kontakt:
a jak nie będzie pogody to mnie zostawicie samego tak?Art Leffe pisze:Argail, miejsce spotkania jest tak jak na mapce na początku tematu ?? Bo jak będzie pogoda nadająca się na dotarcie to się z Żybisem też mamy zamiar pojawić
Jak spojrzysz na mapkę to 200 metrów wyżej na skrzyżowaniu ulic Chartowo i Kurlandzkiej jest stacja Statoil - chyba najlepsze miejsce do spotkania Na tym skrzyżowaniu zresztą trzeba zawrócić jeśli jedzie się ulicą Chartowo od Starołęki - mijamy kościół po lewej, na światłach zawracamy, żeby podjechać pod buynek
Ważna informacja - pod kościół wjeżdżajcie maszynami na plac przed wejściem - nie na parking na tyłach kościoła. 20 metrów dalej przed kościołem jest plac i parking w jednym - tam podjedźcie
Tak w ogóle - suknia przetestowana, nadaje się na moto, maszyna przygotowana do wyjazdu