Jasna Góra 2010-04-18
- brii
 - pisarz

- Imię: Maciej
 - województwo: śląskie

Tak daleko jechać?? No nie wiem - nawet silnik mi się nie zagrzeje, bo z okna w domu miejscówkę widzę 

Zapraszam do Częstochowy wcześniej z 3 dni - w mieście robi się fajny klimat - wszędzie pełno motocyklistów (więcej moto niż samochodów), na Jurze co chwilę się jakąś paczkę mija i ogólnie klimat fajny

Jakby cuś to znam trochę miejsc w okolicy i mogę zorganizować nocleg w prawie luksusowych warunkach w dobrej cenie, pod warunkiem, że nie będzie względna kultura (bez syfu, brudzenia i demolki - siaram może być ale w winie), bo nie chcę "stracić kontaktu" z właścicielem ośrodkaGacol pisze:Też chciałem dziś otworzyć temat.Może w tym roku uda sie miec noclegi w nomalnym miejscu i z normalnnymi wlascicielami.A nie Frajerem z rancza który o 24 goni do łóżka
Zapraszam do Częstochowy wcześniej z 3 dni - w mieście robi się fajny klimat - wszędzie pełno motocyklistów (więcej moto niż samochodów), na Jurze co chwilę się jakąś paczkę mija i ogólnie klimat fajny
Katarzynki to takie pierniczki
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
						Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
- Gacol
 - klepacz

- Imię: Jacek

Byłem 2 dni wcześniej kiedyś spokoCo do noclegu to lepiej załatw coś co bedzie można spalic w razie jak nas wkurzą.Także nie ma godziny policyjnej itd.Wiem że w zeszłym roku była mowa o jakimś ośrodku w Kamyku...Może tam.Z resztą mamy jeszcze czasu w cholere mysle że na początku marca sie pomysli

VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
						VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
- brii
 - pisarz

Godziny policyjnej tam nie ma, jest wygodnie i niedrogo, właściciel się nie wpindziala, ale trzeba oddać obiekt w stanie nienaruszonym...
Jakby coś to można poszukać czegoś innego, mogę pomóc - powiedzcie tylko czego oczekujecie i w jakiej cenie a się pokręcę
 Warto by było znać liczbę ewentualnych chętnych żeby coś klepnąć za wczasu bo fajne miejscówki wcześnie są zaklepywane...

Jakby coś to można poszukać czegoś innego, mogę pomóc - powiedzcie tylko czego oczekujecie i w jakiej cenie a się pokręcę
- Ruda i Piotr
 - stary wyjadacz

- Imię: Kasia
 - województwo: pomorskie
 - Kontakt:

Ma być w miarę tanio i bez ograniczenia godz. policyjną  
Super gdyby na miejscu było żarełko i jakaś wspólna sala na "integrację"
Myślę, że biorąc pod uwagę jak się rozrastamy i że z roku na rok większa jest grupa VFR Oc w Częstochowie, to przynajmniej 30 miejsc trzeba rezerwować

Super gdyby na miejscu było żarełko i jakaś wspólna sala na "integrację"
Myślę, że biorąc pod uwagę jak się rozrastamy i że z roku na rok większa jest grupa VFR Oc w Częstochowie, to przynajmniej 30 miejsc trzeba rezerwować
Mamy dwie miłości-  
  i  

VFR Viking SeXszyn North Roads
						VFR Viking SeXszyn North Roads
- brii
 - pisarz

Jakie kwoty od głowy za dzień wchodzą w rachubę?Ruda i Piotr pisze:Ma być w miarę tanio
Się pomyśliRuda i Piotr pisze:Super gdyby na miejscu było żarełko i jakaś wspólna sala na "integrację"
- Ruda i Piotr
 - stary wyjadacz

- Imię: Kasia
 - województwo: pomorskie
 - Kontakt: