HSE dyskusje
- Lucek
- stary wyjadacz

- Posty: 3481
- Rejestracja: ndz 02 kwie 2006, 13:03
- Imię: LUCYna/fer
- województwo: łódzkie
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: EP
no jak tak mogles i honda ze nie uzgodniliscie najpierw terminu z ruda......... naughty naughty!!Ruda i Piotr pisze:
Tylko termin o tydzień za wcześnie ( wiadomo dlaczego )![]()
aaaa bedzie mozna normalnie polatac na legalu na torze w te sobote lub w niedz?czy tylko udzial w imprezie?
Nie ma boga, jest Mmmmotór!
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz

- Posty: 3596
- Rejestracja: wt 26 cze 2007, 10:23
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Płeć: Kobieta
- Lokalizacja: Gdynia
- Kontakt:
- ppamula
- stary wyjadacz

- Posty: 3542
- Rejestracja: czw 20 lip 2006, 08:12
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Warszawa
co myślicie o zrobieniu cateringu własnymi siłami?
W Białej będę zbierał zgłoszenia ale uczestnictwo w Białej nie jest warunkiem. Zrobię to przez internet lub osobiście na zlocie.
Uwaga, jest pomysł by catering zrobić samemu. Przez VFR OC.
Zaleta? Więcej kasy.
Wada? Więcej roboty.
Konieczne jest zaangażowanie w przygotowanie 2-3 osób. Kupienie produktów, wypożyczenie sprzętu, zapakowanie wszystkiego na ciężarówkę, rozłożenie i wydawanie posiłków.
Sprzęt jest do wypożyczenia, wszelkie produkt i półprodukty są gotowe.
Co ma być?
Herbata, kawa, sałatki, karkówka, kiełbasa, udka kurczaka, szaszłyki, ryba z grila, gorąca zupa, itp.
CO O TYM MYŚLICIE?
Uwaga, jest pomysł by catering zrobić samemu. Przez VFR OC.
Zaleta? Więcej kasy.
Wada? Więcej roboty.
Konieczne jest zaangażowanie w przygotowanie 2-3 osób. Kupienie produktów, wypożyczenie sprzętu, zapakowanie wszystkiego na ciężarówkę, rozłożenie i wydawanie posiłków.
Sprzęt jest do wypożyczenia, wszelkie produkt i półprodukty są gotowe.
Co ma być?
Herbata, kawa, sałatki, karkówka, kiełbasa, udka kurczaka, szaszłyki, ryba z grila, gorąca zupa, itp.
CO O TYM MYŚLICIE?
- Janusz B.
- klepacz

- Posty: 1131
- Rejestracja: wt 13 lut 2007, 22:33
- Imię: Dżony
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Warszawa
a czy przypadkiem nie jest tak, że ludzie, którzy przygotowują i wydają posiłki na tego typu imprezie muszą mieć jakieś udokumentowane badania - coś jak kucharze w restauracjach i kelnerzy?ppamula pisze:Uwaga, jest pomysł by catering zrobić samemu. Przez VFR OC.
Spytaj milicjanta, on Ci prawdę powie.
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl
- Achmed
- klepacz

- Posty: 1900
- Rejestracja: śr 04 paź 2006, 22:58
- Imię: Marek
- województwo: mazowieckie
- Płeć: Mężczyzna
- Lokalizacja: Warszawa
Póki co jest zamknięta czyli dla ograniczonej liczby osób, tak wogóle decyzja należy do "HONDY"SOWA pisze:Póki co jeszcze nie jest. Tak w ogóle to do kogo należy decyzja na ten temat?
VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II
Rozważamy katering self-sevice. W świetle możliwości imprezy otwartej istotne jest to, czy jesteśmy przygotowani formalnie do wymogów.ppamula pisze:Na razie przytnijmy te dywagacje na ten temat.
Zwracałem również we wtorek na spotkaniu uwagę na zasadność opcji "impreza otawarta", bo w świetle planów udziału w następnych imprezach (nie tak bardzo odległych) niezmiernie istotne jest zdobywanie doświadczenia w organizowaniu właśnie dużych, "żywych" imprez.
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości


