Ja nie gratuluje, pogratuluje, jak zmajstrujesz cos co ma ręce i nogi :p, a póki co życzę szczęścia. Czuje, że skoro jakieś wikingi się wybierają na 100-lyce, a i CENTURIONÓW jest kilku, będzie niezły ryk pod kościołem
Ślub Ownersów po raz III ( w tym roku). 13-06-2009
- muchaok
- klepacz

- Imię: Jacek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Heh... widze, ze większość ludzi składa gratulacje hmmmmm....
Ja nie gratuluje, pogratuluje, jak zmajstrujesz cos co ma ręce i nogi :p, a póki co życzę szczęścia. Czuje, że skoro jakieś wikingi się wybierają na 100-lyce, a i CENTURIONÓW jest kilku, będzie niezły ryk pod kościołem
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
- maciek 800
- klepacz

Pepe VFR pisze: P.S.Czy ty napewno wiesz co robisz zapraszając ownersówczuje wielką bardache w powietrzu
oj zatrzęsie się ziemia
![]()
![]()
![]()
Spoko to nie ja mieszkam w okolicy to Achmeda będą braciszkowie z kijami ganiać
PS. Gratulacje będą przyjmowane osobiście tylko w dniu ślubu ale......dzięki wszystkim.
PS 2: Do wszystkich malkontentów : Tak wiem co robię, jestem na 100 % pewien
Pozdrawiam
- mors
- stary wyjadacz

- Imię: Jacek
- Kontakt:
Jest taki miły zwyczaj wśród nowożeńców, aby zamiast dać zarobić kwiaciarzom goście złożyli się na jakiś szlachetny konkretny cel.
A gdyby tak gitarkę do Domu Dziecka w Chełmnie? Beni już tam poduczał Patryka w C-dur G-dur.
tak mi wpadło pod kask
A gdyby tak gitarkę do Domu Dziecka w Chełmnie? Beni już tam poduczał Patryka w C-dur G-dur.
tak mi wpadło pod kask
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Joaśka
- pisarz

- Imię: Joanna
- Kontakt:
Samego słoneczka i szczęścia we DWOJE
życzę
Joaśka
a potem we troje ,we czworo itd..............

życzę
Joaśka
a potem we troje ,we czworo itd..............
Możesz kłamać i mówić nieprawdę lub połowę prawdy albo połowę kłamstwa. Możesz żartować, zmyślać, nabierać, przekręcać fakty lub wyssać je z palca. Możesz opowiadać bajki, mijać się z prawdą i łgać.
Siebie i tak nie oszukasz.
Siebie i tak nie oszukasz.
- figaro
- ostry klepacz

- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Wszystkiego naj... (tu następuje niezwykle długa i wyczerpująca lista życzeń, które mogą/ powinny się spełnić
)
Pozdrawiam
figaro
Pozdrawiam
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- maciek 800
- klepacz

- Arczi
- klepacz

- Kontakt:
Ja niestety widzę nikłe szanse na przybycie ale składam Wam życzenia wszystkiego najlepszego w dalszym wspólnym życiu i obyście zawsze czuli do siebie to samo co w dniu ślubu. I jeszcze jedno Justyna pamiętaj, że on i tak się nie zmieni po ślubie i wszyscy mamy nadzieję , że Ty także
.
Pozdro i udanego WESELISKA
Pozdro i udanego WESELISKA