WSBK w Brnie 2009-07-26

Masz pomysł na jakieś nocne latanie? Propozycję wycieczki? Pisz tutuaj :)
michal1misiekk
bywalec
bywalec
Imię: Michał

wsbk

Post autor: michal1misiekk » ndz 15 lut 2009, 21:12

Ta sesja poszła jak po maśle, szczęść boże:) następna powinna także przejść bez większych problemów. Więc ja decyduję się na lipiec na Czechy. Proponuje bilety kupować indywidualnie, z tego powodu, że nie jestem najlepszym organizatorem.... I moglibyście mieć do mnie pretensje... A ja nie lubię sprawiać nikomu kłopotów;)
http://www.toursareusonline.co.uk/acata ... ublic.html to jest link do biletów. w Polsce nie wiem kto handluje. ale pewnie grandys duo promotion będzie miał. Wysłałem im maila z zapytaniem. I zobaczymy.

Awatar użytkownika
Lucek
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: LUCYna/fer
województwo: łódzkie

Post autor: Lucek » ndz 15 lut 2009, 22:18

maja zawsze co roku na wsbk i motogp
Nie ma boga, jest Mmmmotór!

Awatar użytkownika
joseph_biker
zadomowiony
zadomowiony
Imię: Józef
województwo: małopolskie
Kontakt:

Post autor: joseph_biker » czw 26 lut 2009, 15:48

witam wszystkich..na WSBK do czech jezdze od 2004 roku na gp tez bylem kilka razy..powiem tak wrazenia sa piorunujace nawet dziewczyny były w szoku.co do porownania z gp to nie da sie tego porownac Sbk sa tansze i to duzo i wszedzie knajpy sklepy przy torze koszulki itp ale ludzi jest duuzo mniej.na gp po piwo to pół wyscigu w kolejce sie stoi. nastepna sprawa..warto jechac juz w piatek rano bo mozna wejsc do srodko do padocku obejrzeć motocykle czesci itp i oczywiscie piekne czeszki. w roku 2008 spotkalem sie z chmilewskim i bardzo fajne wrazenia startowalo kilku polakow w stokach i supersportach.w sobote są treningi i wyscigi supersport i stoksport wrazenia super.blisko toru polecam wioske popówki jest tam knajpa motocyklowa ''u jarosa'' i duzo polakow tam jest.co do biletow to u grandysow jest drogo na miejscu w piatek lub sobote na trybuny mozna kupic bez problemu.jezeli są jakies pytania piszcie dzwoncie opowiem wszystko.w tym roku tez jade oczywiscie..chetnie zabiore jakąś pieknosc na pasezara:)))
joseph

Awatar użytkownika
Lucek
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: LUCYna/fer
województwo: łódzkie

Post autor: Lucek » czw 26 lut 2009, 22:32

joseph_biker pisze:hetnie zabiore jakąś pieknosc na pasezara:)))

wasyl to chyba do Ciebie ;)
Nie ma boga, jest Mmmmotór!

michal1misiekk
bywalec
bywalec
Imię: Michał

bileciki

Post autor: michal1misiekk » ndz 08 mar 2009, 12:11

ODPOWIEDZ