Trzecie Ogólnopolskie Spotkanie Właścicieli VFR ;]
- Lucek
- stary wyjadacz
- Imię: LUCYna/fer
- województwo: łódzkie
padla propozycja zeby zrobic kolo piotrkowa III spotkanie.jesli tak to moge zalatwic osrodek bardzo przyjemny.posiada go wlasciciel VFR :] wiec chetnie nas przyjmie.trzeba tylko zaklepac termin.jest to w sulejowie, na wschod od piotrkowa ok 20km. ja bede mial b. blisko ale nie wiem czy zdolam zlozyc moto wiec moze mi to byc na reke.
a co do sielpi to tez mile miejsce i jestem za
a co do sielpi to tez mile miejsce i jestem za
Nie ma boga, jest Mmmmotór!
- Little Sister
- klepacz
- Kontakt:
Apropo Sielpi 

Lecę niedługo na zlot własnie tam, wiec mogę zorientować się jakie są koszty rezerwacji domków...
Na chwile obecną wiem, że 'my' mamy ugadane domki za 80pln (4osoby), myśle że motocyklistów też pan właściciel potraktuje ulgowo
--------------------------------------------------------------------
Innym fajnym i sprawdzonym miejscem na zlot są Borki, pod Tomaszowem Mazowieckim (ok 50 km od Łodzi)
Domki są za 100, generalnie 4 osobowe, ale jak ktos ma materac to spokojnie można 'wcisnąć' sie wieksza ilością osób
Ośrodek fajny, okolica też niczego sobie - woda, plaża, lasy...
No i asfalt - na tamie - 1 klasa

-----------------------------------------------------------------------
Jeśli zlot zorganizujecie jeszcze w tym sezonie to mimo szczerych chęci raczej się nie pojawię, ale cóż to nie zależy ode mnie... Niestety
(Chyba że przylece na miotle
)

Lecę niedługo na zlot własnie tam, wiec mogę zorientować się jakie są koszty rezerwacji domków...
Na chwile obecną wiem, że 'my' mamy ugadane domki za 80pln (4osoby), myśle że motocyklistów też pan właściciel potraktuje ulgowo

--------------------------------------------------------------------
Innym fajnym i sprawdzonym miejscem na zlot są Borki, pod Tomaszowem Mazowieckim (ok 50 km od Łodzi)
Domki są za 100, generalnie 4 osobowe, ale jak ktos ma materac to spokojnie można 'wcisnąć' sie wieksza ilością osób

Ośrodek fajny, okolica też niczego sobie - woda, plaża, lasy...
No i asfalt - na tamie - 1 klasa

-----------------------------------------------------------------------
Jeśli zlot zorganizujecie jeszcze w tym sezonie to mimo szczerych chęci raczej się nie pojawię, ale cóż to nie zależy ode mnie... Niestety

(Chyba że przylece na miotle

- Lucek
- stary wyjadacz
- Imię: LUCYna/fer
- województwo: łódzkie
nooooo,do borek tez mam blisko....
jak nie zloze moto to katamaran jak najbardziej dojedzie.
no a ta tama.... hmmmmmm rzeczywiscie super miejsce do gumowania :] bajecznie i woda jest i tak chyba bardziej mlodziezowo bo w sielpi to zalatuje renta i emerytura i rodzinnymi wyjazdami. natomiast w tym sulejowie to najblizszy asfalt jest ok 2km od osrodka i to nie dobrej jakosci bo koleiny ze hejjjjj bo to trasa piotrkow-radom/kielce czyli W-Z a co do cen to sie dowiem jak by nas skasowal VFRkowicz
[ Dodano: 2006-08-27, 12:24 ]
a i cos czuje ze ta nibylandia to gdzie blisko kolo tomaszow piotrkow sielpia/kielce bo cos dobrze jestes obcykana w tych rejonach
[ Dodano: 2006-08-27, 12:40 ]
wiec tak:
osrodek w sulejowie nr 1:
25zl/doba/osoba w domkach z lazienka,ale tylko do konca wrzesnia i to dopiero ten weekend 23-24 lub ew 30-01.
na osrodku:
ping-pong,minigolf,bar,sala z rzutnikiem(mozliwosc projekcji filmow np motocyklowych), boisko do siatkowki i miejsce na ognicho.
osrodek w sulejowie nr2:
domek/os/doba-25zl z lazienka i lodowka.caly wrzesien i pazdziwernik wolne weekendy
na osrodku:
kosz,siatkowka,ping-pong,ognicho,grill
jak nie zloze moto to katamaran jak najbardziej dojedzie.
no a ta tama.... hmmmmmm rzeczywiscie super miejsce do gumowania :] bajecznie i woda jest i tak chyba bardziej mlodziezowo bo w sielpi to zalatuje renta i emerytura i rodzinnymi wyjazdami. natomiast w tym sulejowie to najblizszy asfalt jest ok 2km od osrodka i to nie dobrej jakosci bo koleiny ze hejjjjj bo to trasa piotrkow-radom/kielce czyli W-Z a co do cen to sie dowiem jak by nas skasowal VFRkowicz
[ Dodano: 2006-08-27, 12:24 ]
a i cos czuje ze ta nibylandia to gdzie blisko kolo tomaszow piotrkow sielpia/kielce bo cos dobrze jestes obcykana w tych rejonach

[ Dodano: 2006-08-27, 12:40 ]
wiec tak:
osrodek w sulejowie nr 1:
25zl/doba/osoba w domkach z lazienka,ale tylko do konca wrzesnia i to dopiero ten weekend 23-24 lub ew 30-01.
na osrodku:
ping-pong,minigolf,bar,sala z rzutnikiem(mozliwosc projekcji filmow np motocyklowych), boisko do siatkowki i miejsce na ognicho.
osrodek w sulejowie nr2:
domek/os/doba-25zl z lazienka i lodowka.caly wrzesien i pazdziwernik wolne weekendy
na osrodku:
kosz,siatkowka,ping-pong,ognicho,grill
Nie ma boga, jest Mmmmotór!
- AGENTII
- pisarz
- Kontakt:
A mieliście do Olsztyna przyjechać i CO
Tylko yarson wpadł na pare dni...

MANIEK OLSZTYN
www.extreme.olsztyn.pl
www.extreme.olsztyn.pl