Spotkanie Okolicy Stolicy :D
- maciek
- klepacz
- Imię: Maciej
- Kontakt:
No i polatali?my 
Najkr?cej z ?ysym, bo tylko z 2oo pod jego dom, ale c??, si?a wy?sza.
Troch? dalej, bo nad Zegrze dojecha? Piocho.
Od tego momentu lecieli?my z Rommim. Przez Pu?tusk, Mak?w Maz., Ciechan?w dojechali?my do P?o?ska sk?d lec?c nisko i powoli (jak na samolot) dotarli?my do W-wy.
Na moim liczniku przyby?o ponad 200 km, chyba ze 240, spali?em paliwo kt?re zatankowa?em, by?o zajebi?cie.
Dzi?ki wszystkim, mi?o by?o Was pozna?, szczeg?lne podzi?kowania dla Rommiego za wsp?ln? trask?.
Pozdrawiam i do nast?pnego spotkania

Najkr?cej z ?ysym, bo tylko z 2oo pod jego dom, ale c??, si?a wy?sza.
Troch? dalej, bo nad Zegrze dojecha? Piocho.
Od tego momentu lecieli?my z Rommim. Przez Pu?tusk, Mak?w Maz., Ciechan?w dojechali?my do P?o?ska sk?d lec?c nisko i powoli (jak na samolot) dotarli?my do W-wy.
Na moim liczniku przyby?o ponad 200 km, chyba ze 240, spali?em paliwo kt?re zatankowa?em, by?o zajebi?cie.
Dzi?ki wszystkim, mi?o by?o Was pozna?, szczeg?lne podzi?kowania dla Rommiego za wsp?ln? trask?.
Pozdrawiam i do nast?pnego spotkania

- rommi
- ostry klepacz
- Kontakt:
No to i ja co? napisz?
Na pocz?tku napisz?, ?e mi?o bardzo by?o Was pozna? osobi?cie, szkoda, ?e tylko tylu nas przyjecha?o pod 2oo ...
Trasa, kt?r? zrobili?my z Ma?kiem by?o super - chwilami troch? nier?wna, ale ...
Dzi?ki wielkie ze wsp??n? przeja?d?k? - do nast?pnego razu.
Pozdrawiam.
[ Dodano: 2006-06-19, 09:09 ]
Min?? weekend bez moto wi?c nastepny na pewno ju? na 2oo.
Wi?c panowie, mo?e w nast?pn? sobote ponownie zbierzemy si? i gdzie? razem polecimy?
Proponuj? spotkanie pod 2oo w sobot? oko?o 12.00
(pisz? juz teraz ?aby mo?na by?o sobie zaplanowa? weekend aby by?o nas wi?cej ni? ostatnio)
Na pocz?tku napisz?, ?e mi?o bardzo by?o Was pozna? osobi?cie, szkoda, ?e tylko tylu nas przyjecha?o pod 2oo ...
Trasa, kt?r? zrobili?my z Ma?kiem by?o super - chwilami troch? nier?wna, ale ...
Dzi?ki wielkie ze wsp??n? przeja?d?k? - do nast?pnego razu.
Pozdrawiam.
[ Dodano: 2006-06-19, 09:09 ]
Min?? weekend bez moto wi?c nastepny na pewno ju? na 2oo.
Wi?c panowie, mo?e w nast?pn? sobote ponownie zbierzemy si? i gdzie? razem polecimy?
Proponuj? spotkanie pod 2oo w sobot? oko?o 12.00
(pisz? juz teraz ?aby mo?na by?o sobie zaplanowa? weekend aby by?o nas wi?cej ni? ostatnio)