Spotkania ;)
-
UxY
- Administrator

- Imię: Łukasz
- Kontakt:
powiem Ci ?e o co by?o rok temu to by?a rewelacja w por?wnaniu do tego co by?o dwa lata temu
parada by?a wolna? w niekt?rych momentach to mia?em i 120 na liczniku wiec nie wiem czy to by?o wolno jak na parade
A fakt silniki sie grzej? ale CB400n jakos wytrzyma?a wi?c my?le ze VFR tym bardziej wytrzyma bo CBk nie mial zadnej ch?odnicy:) Pozatym dla mnie to radocha widziec tyle r?znych sprz?t?w w jednym miejscu 
- AGENTII
- pisarz

- Kontakt:
ch?opaki do Olsztyna zapraszam... zwiedzimy sobie te tereny j?ziora, bunkry, jest pas startowy gdzie mo?na polata? itp...
tu stronka z tego pasa filmiki i Olszty?ski klub moto http://www.wheelieholix.pl/
MANIEK OLSZTYN
www.extreme.olsztyn.pl
www.extreme.olsztyn.pl
- AGENTII
- pisarz

- Kontakt:
Je?li chcecie wpa?? to my?le ?e napewno jakie? noclegi czy domek uda mi sie dla ch?opak?w z fan-clubu zorganizowa?...
ZAPRASZAM 
MANIEK OLSZTYN
www.extreme.olsztyn.pl
www.extreme.olsztyn.pl
- AGENTII
- pisarz

- Kontakt:
Vlaad, no to pi?knie w 2006r sie zapowiada. my?le, ?e to b?dzie bardzo udany sezon. Po mazurach mo?na lata? ca?e lato, a i nad morze nie jest daleko...
PICNIC CANTRY w Mr?gowie zlot na lotnisku w Szymanach... JU? SIE DOCZEKA? NIE MOGE!!! 
MANIEK OLSZTYN
www.extreme.olsztyn.pl
www.extreme.olsztyn.pl
- Vlaad
- klepacz

- Kontakt:
Moja ulubiona trasa w okolicy to Olsztyn - Szczytno. Winkle marzenie (lewo - prawo - lewo - prawo i tak bez ko?ca
), do tego g?rki i do?ki. Jak do tego jest jeszcze pusto..... to jest lepiej ni? na torze Pozna?
. A tak przy okazji AGENTII, poznajesz drog? na drugiej fotce? Kiedy? te? by?a nie?le zakr?cona, ale j? teraz wyprostowali.
- AGENTII
- pisarz

- Kontakt:
Jak mi sie wydaje to droga nr.16 Olsztyn-Ostr?da, jak tam zgad?em?

MANIEK OLSZTYN
www.extreme.olsztyn.pl
www.extreme.olsztyn.pl
- AGENTII
- pisarz

- Kontakt:
Vlaad, te? tam lata?em pare razy to pami?tam hehehe... To ja Cie przypilnuje z tym browarkiem w przysz?ym sezonie

MANIEK OLSZTYN
www.extreme.olsztyn.pl
www.extreme.olsztyn.pl