Na dobry początek sezonu 6 kwietnia 2014 - Warszawa
- pawel_316
- teksciarz
Re: Na dobry początek sezonu 2014 - Warszawa
A to ten gość z GoPro na wyjeździe to nie od Ciebie ?:)
... Bezpieczeństwo ma Pierwszeństwo ...
- Mirko90
- Imię: Mirek
- województwo: mazowieckie
No niestety, on nie był z mojego zlecenia.
ale może uda się go znaleźć. 

Suzuki GSX 600 F Katana '88
Honda VFR 800 Fi '98
Honda VFR 800 Fi '98
Chętnie bym się pisał na Częstochowę, ale w soboty również pracuję, szykuję się do ataku na Alpy lub Chorwację w tym roku. Natomiast Mirko masz wesołą kompanię i chętnie bym z Wami od czasu do czasu pogawędził. Jak organizujecie jakieś akcje to skrobnij co nieco, bo ogłoszenia parafialne słuchałem jednym uchem i wyleciały z głowy. Co do żelaznej dziewicy nie ma muru nie do przebicia... Albo jak mawiał mój trener ' nie ma niezniszczalnych, są tylko źle trafieni.." Ale posłuchać wpadnę. Liczę na jakiś kontakt 
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Nie liczy się cel, liczy się podróż.
- Mirko90
Mmm Alpy... moooże kiedyś też się tam wybiorę.
Wiesz jeśli chodzi o DA (Duszpasterstwo Akademickie) to ogólnie w tygodniu sporo się dzieje mniej lub bardziej ciekawych rzeczy. A co do Iron Maiden, to niby niema takich murów, ale do niektórych przydałby się młot pneumatyczny. A w tym przypadku to szkoda angażować takie siły, bo generalnie dziewczyna gra, śpiewa i wygląda jak anioł, ale właściwie nic po za tym, nawet pogadać nie za bardzo się z Nią da, więc generalnie kilkaset lat temu byłaby niezłą niewolnicą, ale że niewolnictwo zniesiono, to zainwestuj lepiej w jakąś wieżę HiFi.
No ale jak bardzo chciałbyś poznać, to wiesz hmmm w sumie to nie za bardzo mogę Ci podać Jej dane, ale jak wejdziesz na www.dastudnia.pl (tam też znajdziesz wszystkie informacje na temat spotkań takich oficjalnych w DA), wejdziesz w Galerię klikniesz pierwszą od góry to dalej już na pewno sobie poradzisz. No chyba, że stałeś na końcu kościoła i nie wiesz jak wygląda. ;P

Honda VFR 800 Fi '98
Honda VFR 800 Fi '98
Pojęcia nie mam jak wygląda i generalnie aż tak bardzo mnie to nie interesuje. Chodziło mi o głos, a nie o bałamucenie. Jak będę chciał się tak pobawić to najadę Luksemburg albo Monaco
. Poza tym za stary jestem na takie uganianie się. Bardziej mnie interesuje jazda i motocykle, a kobiety cóż... Parafraza jednego z haseł forumowiczów " Nie ma miłości jest motórrrrr" 

Nie liczy się cel, liczy się podróż.
- Mirko90
Ufff to mi ulżyło
No no ładna parafraza kultowego Motóra 

Honda VFR 800 Fi '98
Honda VFR 800 Fi '98