następnym razem się wybieram razem z wami.
Tym razem miałem rodzinną imprezę - I komunię siostrzeńca i nie miogłem zawieść rodziny. Ale, ale w najbliższym czasie..
Zaraz zresztą będą Wcyce.
Pozdrowienia dla wszystkich
Czy mogę się zapisać?SOWA pisze:wasyl, może założymy ELITARNY KLUB OSTATNICH? Są dwa ciekawe aspekty:
1. nie można się tu będzie wkupić
2. nareszcie bycie pierdołą będzie w cenie
Jacko to chyba nigdy się tu nie dostanie. Niech żałuje.
Rommi przepraszam za nietakt.Nie wiedziałem ,że Cię tak pizga dyńka bo bym Ci przywiózł z Misiem te proszki ale nie wiedziałem że taka sytuacja.rommi pisze:P.S. SOWA Dzięki wielkie za proszki z CPN'u - odwdzięcze się złocistym napojem przy najbliżeszej okazji
Jakie proszki? To była suszona benzyna.rommi pisze:SOWA Dzięki wielkie za proszki z CPN'u
No nie wiem, tu nie ma protekcji. Trzeba być pierdołą i już.Hubert pisze:Czy mogę się zapisać?
po tym jak poszedłeś w trawę czy w opony???rommi pisze:bo leżałem nieprzytomny.
Olo, zakladaj nowy temat. Ja jestem ZA jak jasna cholera. Zal mi dupsko sciska imadlem jak sobie o takim smiganiu czytam... Ale NIE MAM QRNA CZASU ostatnio i kasiorka, w Lodzi tor zlikwidowany, do Lublajna daleko... Wiec Moze Czestochowa, jak zesmy wstepnie rozmawiali przed Otwarciem..? Albo moze niech i Lublin, jesli tor w Cz-wie sredni, byle tylko z wyprzedzeniem. Od poczatku sezonu sobie obiecuje, ze musze sie wjezdzic na torze i jak dotad - bryyyndza!olo pisze:PANOWIE ! ZRÓBMY ZAJEBISTĄ IMPREZĘ NA TORZE
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości