Impreza "u Dresika" w Białej 1-3 lipca 2011
- Buła
- klepacz
- Imię: Marcin
- województwo: świętokrzyskie
- Kontakt:
Ta koło Piotrkowa.Arnold pisze:A tak z ciekawości. Która Biała?
http://www.zumi.pl/namapie.html?Submit= ... Bia%B3a%2C+
Wszędzie dobrze ale na VFR najlepiej 
1Była VFR 750-90r
2.Była VFR 750-96r
3Była VFR 800FI-99r
4.Był CBR 1100 XX-1997r
5.Była VFR 800 Fi-1999 r.
6.Jest CBR 900 RR Fireblade 98 i 99r+Varadero 1000 2006

1Była VFR 750-90r
2.Była VFR 750-96r
3Była VFR 800FI-99r
4.Był CBR 1100 XX-1997r
5.Była VFR 800 Fi-1999 r.
6.Jest CBR 900 RR Fireblade 98 i 99r+Varadero 1000 2006
- Dresik
- klepacz
- Imię: Piotr
Jedyna słuszna, reszta to marne podróbkiBuła pisze:Ta koło Piotrkowa.Arnold pisze:A tak z ciekawości. Która Biała?
http://www.zumi.pl/namapie.html?Submit= ... Bia%B3a%2C+

Jak słusznie zasugerował mi jeden z Ownersów, niektórzy mogli mylnie zinterpretować mojego pierwszego posta, toteż pragnę uściślić... Zapraszam DO SIEBIE na grilla, nie mylić z ośrodkiem w Białej, w którym organizowane są coroczne jesienne zloty. Owszem, to ta sama Biała- po prostu tam jest mój rodzinny dom, w odległości około 2 km od ośrodka, w którym są zloty. Zmienia to tylko tyle, że nie jestem w stanie przy większej grupie wszystkim zagwarantować noclegu w domu. Łóżek w domu znajdzie się około trzech, do tego dwa wygodne materace + plus kolejne łóżko w "letnim" pokoiku na podwórku + kolejny materac... Razem powiedzmy wygodnych miejsc na 10-12 osób, reszcie będziemy musieli zorganizować pole namiotowe na podwórku

- Dresik
- klepacz
- Imię: Piotr
Noooo, my to lubimy dziewice
Takie było jej założenie za pierwszym razem kilka lat temu i taki jej charakter chcę podtrzymać
Dotychczas wychodziło to fantastycznie pod względem klimatu i zabawy... Mam jednak świadomość z działania matematycznego "stara gwardia + nowi ludzie = bardzo duża gwardia". Dlatego przestrzegłem kilka postów wyżej przed możliwymi niedogodnościami (niedopieszczeniem). Mianowicie "stara gwardia" będzie pewnie ulokowana w domu (jeśli wszyscy się zmieszczą, ta stara (gwardia) bardzo duża jest
) natomiast nowi muszą przejść chrzest bojowy
chrzest będzie polegał na spaniu w namiotach i... coś wymyślimy
Jeśli zostanie miejsc oczywiście nowych też zaproszę do domu, nie boję się tego
Szczegóły jednak dopiero maj/czerwiec- na razie trudno określić ile osób wpadnie

Impreza jest otwartaSt@ry pisze:czy też jest to impra dla "starej gwardii"

Jeśli zostanie miejsc oczywiście nowych też zaproszę do domu, nie boję się tego

Szczegóły jednak dopiero maj/czerwiec- na razie trudno określić ile osób wpadnie

- klosiewi
- klepacz
- Imię: Grzegorz
- województwo: mazowieckie
Grozisz mi???marcinskc pisze:25 cm zaganiacza

P.S. każdy tak myśli tylko później realia są inne

BTW ja tam mam już swoją "parę" i nie narzekam!!! (też krzyczał że 25 i wogóle, a później chrapał z resztą biesiadników)
Bo ja to jestem taki łatwy myślisz... Ze mną to trzeba pojeździć i kilka razy zaprosić na zapieksemarcinskc pisze:zacznie się przytulać do wspólokatorów z namiotu