GabaS and the end of his freedom :) 22.06.2010
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Dostałem informację z wiarygodnego źródła, ze ta przemiła Uroczystość odbędzie się o 15tej w Nysie W USC, a będąc na miejscu że nie w Nysie tylko w Otmuchowie nie USC tylko Ratusz i nie o 15-tej tylko 14:30.
Podejrzewałem że być może nie Gabas tylko Luke i nie Ewcia tylko Doda, ale reszta się zgadzała
Impreza była zajefajniebista - cieszę się, że mimo wszystko dotarłem. Godzina czy półtorej i 650km nie robi problemu jak się CHCE dotrzeć, a nie wyszukuje 100 000 powodów dlaczego nie mogłam
Gaba był tak spięty, że powiedział zamiast TAK - BYĆ MOŻE, poprosił o czas do namysłu i telefon do przyjaciela... ale on nie ma przyjaciół
po ostatnim Zlocie w Toronto
33% gości weselnych przyjechało na moto więc na Rynku w Otmuchowie był taki tłok, że jedyny cylinder miar dorożkarz
sorki za brak składu w logice wypowiedzi, ale jeszcze mnie trzyma
Ewcia wyglądała cuuuudownie, a Gaba jak lodziarz, eeeee co tam będę pierdzielił zara załączę jakąś fajną foteczkę
PiSS (nomen omen) Gaba mówił że jak będą chłopaki to Lech i Jarosław
Podejrzewałem że być może nie Gabas tylko Luke i nie Ewcia tylko Doda, ale reszta się zgadzała

Impreza była zajefajniebista - cieszę się, że mimo wszystko dotarłem. Godzina czy półtorej i 650km nie robi problemu jak się CHCE dotrzeć, a nie wyszukuje 100 000 powodów dlaczego nie mogłam

Gaba był tak spięty, że powiedział zamiast TAK - BYĆ MOŻE, poprosił o czas do namysłu i telefon do przyjaciela... ale on nie ma przyjaciół

33% gości weselnych przyjechało na moto więc na Rynku w Otmuchowie był taki tłok, że jedyny cylinder miar dorożkarz

Ewcia wyglądała cuuuudownie, a Gaba jak lodziarz, eeeee co tam będę pierdzielił zara załączę jakąś fajną foteczkę

PiSS (nomen omen) Gaba mówił że jak będą chłopaki to Lech i Jarosław

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
Gabasku i Ewciu - Serdecznie Wam Wszystkiego gratuluję !

p.s. hmm...Ewa to Agata ?
riders on the storm....yeah...girl you gotta love your man....riders on the storm..
.... akurat leci sobie ten kawałek w Planet Rock....

p.s. hmm...Ewa to Agata ?

riders on the storm....yeah...girl you gotta love your man....riders on the storm..
.... akurat leci sobie ten kawałek w Planet Rock....

Ostatnio zmieniony ndz 27 cze 2010, 00:58 przez MadziX, łącznie zmieniany 2 razy.