I Śląski zlot VFR-OC 4-6.06.2010
- puzon
- klepacz
- Imię: Piotr
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Ja ze szVagrem wyruszymy z Opola ok godz. 19-20 tak że będziemy gdzieś tak ok 21.30.Gacol pisze:Proponuje sie zbierać od około 18 w piątek.
emil pisze:jakby ktoś miał problem z trafieniem lub by sie zgubił gdzies w okolicy, numer do mnie 518-331-282
OK Emil zapisany numer ale raczej damy radę trafić.
- emil
- stary wyjadacz
- Imię: Łukasz
- województwo: śląskie
oki Puzon.
do wszystkich: jadąc od centrum Jaworzna, przed odbiciem na sosinę jest prosta z ograniczeniem do 40 (Sobiewskiego), zdaża się że stoją tam niebiescy, jest też na niej skrzyżowanie, z którego nic nie widać, więc uważajcie pomimo że macie pierwszeństwo.
Po odbiciu z niej w lewo na Sosinę (ul. Bukowska) po ok 600m prostej jest dziurawy winkiel w prawo, za nim też nieraz stali, potem przejazd przez tory kolejowe, za którym jest też smieszne ograniczenie na prostej i też stoją czasem, do tego leży tam piasek na drodze (zwłaszcza pod wiaduktem kolejowym, przed samym wjazdem na ośrodek).
piszę to, bo niektórzy z Was będą jechać po ciemku, a wiem jak tam bywa w okolicy.
jakby ktoś miał jakie pytania, zapraszam
pozdro!
do wszystkich: jadąc od centrum Jaworzna, przed odbiciem na sosinę jest prosta z ograniczeniem do 40 (Sobiewskiego), zdaża się że stoją tam niebiescy, jest też na niej skrzyżowanie, z którego nic nie widać, więc uważajcie pomimo że macie pierwszeństwo.
Po odbiciu z niej w lewo na Sosinę (ul. Bukowska) po ok 600m prostej jest dziurawy winkiel w prawo, za nim też nieraz stali, potem przejazd przez tory kolejowe, za którym jest też smieszne ograniczenie na prostej i też stoją czasem, do tego leży tam piasek na drodze (zwłaszcza pod wiaduktem kolejowym, przed samym wjazdem na ośrodek).
piszę to, bo niektórzy z Was będą jechać po ciemku, a wiem jak tam bywa w okolicy.
jakby ktoś miał jakie pytania, zapraszam

pozdro!
- Fisher
- pisarz
- Kontakt:
Gdyby ktoś chciał zobaczyć jaka to fajnie jest to wrzucam wywiad z mieszkańcem Jaworzna na sosinie: http://www.youtube.com/watch?v=KFxPvd10Ikw