a nie latwiej bedzie aparat lub tel i imageshack?
TORUŃ 2010 - III ZIMOWY VFROADS ZLOT 26-28.02.2010
- mors
- stary wyjadacz

- Imię: Jacek
- Kontakt:
a teraz poważnie
koszulki będę dopiero zamawiał więc jeszcze ich nie ma.
Jeśli chodzi Ci o jakość - to będą pewnie takie same jak jechaliśmy do Krakowa pożegnać Piotrasa - bo z tego samego źródła. Uważam, że nie były złe. U GaBy jedna na pewno została - to możesz obejrzeć.
jeśli - napis logo czy inny znak - to jeszcze nie mam konkretnego pomysłu to znaczy mam, ale chciałbym, żeby była to niespodzianka
Jakość prasowanek też była całkiem przyzwoita
czy jesteś usatysfakcjonowany?
PiSS - nie mogę spoważnieć bo byłaby to ostatnia rzecz w moim życiu.
Mamy z Wasylem umowę: - jak któryś z nas spoważnieje to drugi z flaszką idzie do znajomego leśniczego, żeby ten ponuraka zastrzelił
koszulki będę dopiero zamawiał więc jeszcze ich nie ma.
Jeśli chodzi Ci o jakość - to będą pewnie takie same jak jechaliśmy do Krakowa pożegnać Piotrasa - bo z tego samego źródła. Uważam, że nie były złe. U GaBy jedna na pewno została - to możesz obejrzeć.
jeśli - napis logo czy inny znak - to jeszcze nie mam konkretnego pomysłu to znaczy mam, ale chciałbym, żeby była to niespodzianka
Jakość prasowanek też była całkiem przyzwoita
czy jesteś usatysfakcjonowany?
PiSS - nie mogę spoważnieć bo byłaby to ostatnia rzecz w moim życiu.
Mamy z Wasylem umowę: - jak któryś z nas spoważnieje to drugi z flaszką idzie do znajomego leśniczego, żeby ten ponuraka zastrzelił
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- mors
- stary wyjadacz

- Imię: Jacek
- Kontakt:
Generalnie wolę okreslenie Komtur Zlotowydiablique pisze:przebrnełam przez ten cały temat... chciaz bylo tak łatwo i przyjemnie jak spacer w sniegu po kolana
czy onanizatora zlotu moge prosic o info czy jeszcze ewentualne zgłoszenia sa brane pod uwage(bo juz po 15tym jest)???
W nagrodę za przebrnięcie przez ten stek bzdur i meandry pseudointelektualne czuj się ZAPROSZONA na Zlot
" pkt 4. Na Zlotach - nie ma spania, (kto chce spać - niech jedzie z pielgrzymką o. Smardzyka)"
Rozumiem, że jesteś przygotowana do egzaminu z Regulaminu Zlotu o czym była mowa
viewtopic.php?t=2743&start=45
Lukrecjuszu - na pewno będzie wkomponowane logo VFR-OC ale czy oprócz niego pojawią się dwa nagie Miecie czy oczy ważki to sie jeszcze waży
prześlę Ci projekty do zaopiniowania
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- diablique
- klepacz

- Imię: Ann
- Kontakt:
oczywiście.... że niemors pisze:
Rozumiem, że jesteś przygotowana do egzaminu z Regulaminu Zlotu o czym była mowa![]()
viewtopic.php?t=2743&start=45
polecimy na zywioł
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz

- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt: