ZLOT OWNERSÓW POŁĄCZONY ZE ŚMIGANKIEM na TORZE 2009-04-19
- rinas
- klepacz

- Imię: Paweł
Generalnie, to - jak dla mnie - zajebiście. Momentami to żałowałem, że w Lublinie nie mieszkam
Byłem pierwszy raz, ale już piszę się na każdy termin. Tor i asfalt jest zajebisty, oponki kleją się jak ta lala. No i VFRą można brać się za plastiki, bo tu się liczą umiejętności a nie czy masz 180 koni.
Generalnie jak dla mnie, to bajka. Gdyby tylko nie moje lewe lusterko, które chooj wie czemu się urwało, to by było wogóle git
Skubi, Szozdul - dzięki za wspólny wypad. Przepraszam że nie zajechałem na cepek się pożegnać, ale zagapiłem się jak skręcaliście a potem już nie miałem jak zawrócić.
Potem jakieś foty wrzucę, bo wczoraj padnięty byłem po tylu godzinach śmigania. A są foty dobre, są
Byłem pierwszy raz, ale już piszę się na każdy termin. Tor i asfalt jest zajebisty, oponki kleją się jak ta lala. No i VFRą można brać się za plastiki, bo tu się liczą umiejętności a nie czy masz 180 koni.
Generalnie jak dla mnie, to bajka. Gdyby tylko nie moje lewe lusterko, które chooj wie czemu się urwało, to by było wogóle git
Skubi, Szozdul - dzięki za wspólny wypad. Przepraszam że nie zajechałem na cepek się pożegnać, ale zagapiłem się jak skręcaliście a potem już nie miałem jak zawrócić.
Potem jakieś foty wrzucę, bo wczoraj padnięty byłem po tylu godzinach śmigania. A są foty dobre, są
- Szozdul
- pisarz

- Imię: Maciek
Również mój pierwszy raz hehe było zajebiście troche strachu zanim wjechałem a później tylko extra zabawa, i nawet wyprzedzałem czasem
hehehe super sprawa polecam każdemu.
Wielkie dzięki Joaśka za zorganizowanie toru - naprawdę super
Skubi i Rinas z Agatą również dzieki za zarąbistą niedziele
Oby było więcej takich wyjazdów - piszę się na każdy
I wkońcu poznałem kilku ownersów
szkoda ze tak na szybko i nie bylo czasu pogadac ale dobre i to 
Rinas wrzucaj foty
jak najszybciej!
Wielkie dzięki Joaśka za zorganizowanie toru - naprawdę super
Skubi i Rinas z Agatą również dzieki za zarąbistą niedziele
Oby było więcej takich wyjazdów - piszę się na każdy
I wkońcu poznałem kilku ownersów
Rinas wrzucaj foty
- Tomkoz
- pisarz

- Kontakt:
To wychodzi na to, że w miniony weekend kilku straciło dziewictwo na torze. Ja ten mój "pierwszy raz" również zapamiętam jako super doświadczenie.
Podczas podróży do Lublina troszkę nas wypiź***ło, ale już na torze było ciepło.
Generalnie super zabawa. Teraz wiem, że VFR-ka daje olbrzymią radość nie tylko z jazdy na codzień. To również zabawka na tor. Daje rady !!
Fajnie było również poznać kilku Ownersów. Szozdul, rinas, skubi, Luke - wielkie dzięki.
Daniel - wielkie dzięki za wyjazd i za super spędzony czas.
Szozdul, skubi, Daniel - pewnie niedługo wrócimy do rozmowy na temat Bieszczad i jakiegoś zakręconego weekendu na najlepszych drogach Polski.
A na zakończenie ukłony dla Joaśki za zorganizowanie toru !!
Podczas podróży do Lublina troszkę nas wypiź***ło, ale już na torze było ciepło.
Generalnie super zabawa. Teraz wiem, że VFR-ka daje olbrzymią radość nie tylko z jazdy na codzień. To również zabawka na tor. Daje rady !!
Fajnie było również poznać kilku Ownersów. Szozdul, rinas, skubi, Luke - wielkie dzięki.
Daniel - wielkie dzięki za wyjazd i za super spędzony czas.
Szozdul, skubi, Daniel - pewnie niedługo wrócimy do rozmowy na temat Bieszczad i jakiegoś zakręconego weekendu na najlepszych drogach Polski.
A na zakończenie ukłony dla Joaśki za zorganizowanie toru !!
- rinas
- klepacz

- Imię: Paweł
Okej, zapodaję w końcu zdjęcia. Proponuję obejrzeć wszystkie, bo im dalsze tym lepsze, bo się coraz bardziej rozkręcaliśmy 
http://picasaweb.google.pl/przybylski.p ... ng19042009#
http://picasaweb.google.pl/przybylski.p ... ng19042009#
-
rafal_cbr
- Szozdul
- pisarz

- Imię: Maciek
Jakby się udało to super, sami ownersi + znajomi i byłoby extra bez takiego tłoku, chociaż i tak nie było źlerinas pisze:Joaśka, w niedziele rozmawiałem z tym panem, co był odpowiedzialny za zbieranie opłatI powiedział, że jest mozliwość wynająć tor na dzień, cena jaką podał to chyba 1.000 PLN.
Czy są jakieś możliwości, żeby wynając tor dla Ownersów, oprócz terminów, które podawałaś wcześniej
Jakby co to ja się pisze na 100%