Witam,
bardzo dziękuje wszystkim za pomoc w organizacji imprezy zarówno przed, jak i w trakcie akcji.
Nie da się wymienić tu wszystkich zasłużonych ale muszę wspomnieć o kilku osobach i mam nadzieje że reszta się nie obrazi:
Dziękuje:
Na wstępie pogodzie i tym co ją załatwiali, (kosztowała mnie to dużo nerwów) ale jak widać pogoda to nasz pewniak i bardzo proszę aby za rok nikt nie marudził co będzie jak... będzie na pewno padało...tym razem się nie uda... . Bo pożyczę od naszych służb broń i sama odstrzelę takie osoby.
- Fredowi, który mimo nieobecności na akcji przekazał kasę ze swoich zbiórek na zabawki dla dzieci.
- Kasia i Jacko, również mimo nieobecności nam pomogli (Kasia zrobiła zbiórkę u siebie w pracy)
- Polako, obecny na akcji a przed również dusił swoich znajomych i przekazał kasę

- Kubie (WOPR) nie ma go na forum wiec nie dowie się co tu napisałam, ale dziękuje za mega zaangażowanie i kawał dobrej roboty
- Adamowi (Łysolek) za mega zaangażowanie i cierpliwość do mojego trucia d...py,
- Chłopakom z Żandarmskiego Klubu Motocyklowego za bardzo dużą pomoc zarówno na akcji jak i przed,
- Ani i Gosi (Siogu) oraz ich całej ekipie za przyrządzanie jedzonka,
- ASG za to że są co roku,
- kolegom (min. Markowi) zajmującymi się zdalniakami,
- naszym super fotografom.
Wszystkim tym którzy przyjechali z bardzo daleka ale i bliska i jak zwykle zrobili kawał dobrej roboty.
Jeśli o kimś zapomniałam to barrrrrrrrrrrrrdzo przepraszam.
No i bardzo dziękuje Beci, Benkowi i Ahmedowi za współpracę, solidną i fachową
Pzd.
Edek
No i czekam na zdjęcia i nagrania