dzięki i do zobaczenia za rok

jak dla mnie mistrzostwo świata a radość dzieciaków bezcenna. Byłem pierwszy raz i na pewno nie ostatni ,no i wreszcie poznałem osobiście trochę osób z forum
 jak dla mnie mistrzostwo świata a radość dzieciaków bezcenna. Byłem pierwszy raz i na pewno nie ostatni ,no i wreszcie poznałem osobiście trochę osób z forum  

wielki szacun.
  wielki szacun.

.
 . )
 )

(aż sam się zdziwiłem, jak policzyłem ile to już czasu)
  (aż sam się zdziwiłem, jak policzyłem ile to już czasu) . Dziwny tylko był ten gość, siedzący cały czas przy końcu baru, nie dość że mało rozmowny to nawet kasku nie zdjął
 . Dziwny tylko był ten gość, siedzący cały czas przy końcu baru, nie dość że mało rozmowny to nawet kasku nie zdjął  .
 .
Kurde zapomniałemWikary Grudziądz pisze:Ja dziękuję organizatorom za to że mogliśmy brać udział po raz kolejny w takiej zacnej akcji.
Peterowi i Gosi za nocleg i miłe towarzystwo i za to że mają cierpliwość do nas (ciekawe kiedy przestaną odbierać od nas telefony)
Podziękowania dla tajemniczego motocyklisty który dostarczył smycze KAWASAKI i prosił żeby rozdać je dzieciakom.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości