Trzecie Ogólnopolskie Spotkanie Właścicieli VFR ;]
- Little Sister
- klepacz
- Kontakt:
- Lucek
- stary wyjadacz
- Imię: LUCYna/fer
- województwo: łódzkie
na trase piotrko kilece/radom wszyscy wiedza jak dojechac tam prosze wypatrywac tabliczek "VFR" ze strzalkami!
(no wczoraj wczoraj, cos mi sie weekend poprzestawial i chodzi o olsztyn kolo czestochowy bo stala za mna na swiatlach taka VFRka jak Twoja i koles mial podobny stroj do CIebie)
(no wczoraj wczoraj, cos mi sie weekend poprzestawial i chodzi o olsztyn kolo czestochowy bo stala za mna na swiatlach taka VFRka jak Twoja i koles mial podobny stroj do CIebie)
Nie ma boga, jest Mmmmotór!
-
- Administrator
- Imię: Łukasz
- Kontakt:
Hej panowie 
Okolicy Stolicy proponuje spotkanie w Nadarzynie i tak będziemy leciecli Katowicką a tam bedzie po drodze
daje mapke, w nadarzynie jest małe rondo na którym mozna sie ustawić zaznaczone czerwoną strzałką. Od strony wawy to bedzie w prawo znak na nadarzyn zapewne i zaraz bedzie to rondo na którym juz pewnie bede czekał
Zależnie jakie motocykle przyjadą (Jak same VFR to spoko ;]) to zarzucimy odpowiednie tempo jazdy ale myśle ze 120/130 to minimum jakie przewiduje a jak bedą same VFR to koło 180 bo szkoda czasu.
Proponuje spotkać sie na miejscu o 9 rano, zanim wszyscy dojadą to pewnie troche minie no i szkoda czasu bo pewnie bedziemy tam leceic ponad godzine ;]
To moja propozycja, naturalnie jak ktoś ma lepszą to niech zarzuci czy np godzine późniejszą ( moze 10 ? )
No i kto tam chętny sie zebrać żebyśmy w nieskończoność nie czekali ;]
Pozdro.

Okolicy Stolicy proponuje spotkanie w Nadarzynie i tak będziemy leciecli Katowicką a tam bedzie po drodze

daje mapke, w nadarzynie jest małe rondo na którym mozna sie ustawić zaznaczone czerwoną strzałką. Od strony wawy to bedzie w prawo znak na nadarzyn zapewne i zaraz bedzie to rondo na którym juz pewnie bede czekał

Zależnie jakie motocykle przyjadą (Jak same VFR to spoko ;]) to zarzucimy odpowiednie tempo jazdy ale myśle ze 120/130 to minimum jakie przewiduje a jak bedą same VFR to koło 180 bo szkoda czasu.
Proponuje spotkać sie na miejscu o 9 rano, zanim wszyscy dojadą to pewnie troche minie no i szkoda czasu bo pewnie bedziemy tam leceic ponad godzine ;]
To moja propozycja, naturalnie jak ktoś ma lepszą to niech zarzuci czy np godzine późniejszą ( moze 10 ? )
No i kto tam chętny sie zebrać żebyśmy w nieskończoność nie czekali ;]
Pozdro.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Bohun
- klepacz
- Imię: Wiktor
- Kontakt:
niestety ja odpadam...
wczoraj przyszły kolanka i ...nie pasują
wrrr!!! mam dość, motorek od miesiąca złożony a ja dalej nie jeżdzę
... no ale tak to jest z przeróbkami
tylko nigdy nie przypuszczałem ze az tyle problemów moze być z kolektorami
: ( rozpoczynam poszukiwania kogoś, kto podjął by się wygięcia... ale już widzę że jest ciężko bo mało kto potrafi wygiąć porządnie rurę cieńkościenną . eh! 
pozdrawiam, wybawcie się chłopaki również za mnie!

pozdrawiam, wybawcie się chłopaki również za mnie!