Otwarcie sezonu 2007 Warszawa Bemow 14-15 kwietnia
- Lucek
- stary wyjadacz
- Imię: LUCYna/fer
- województwo: łódzkie
SOWA pisze:Kolejna aktualizacja listy gości szałasu "Sowie Gniazdo":
Arczi co wydechem warczi
Jacko szybkie cacko
Hubert z Lublina co głośno przeklina
Daniel VTS na kobitki pies
Karol656 chyba lubi zjeść
Fabiq + kompani (ok.10os.) co z terroru znani
olo-solo
Draghar co z rurką lata za wiewiórką
knight co w srebrnej zbroi nigdy sie nie boi
umberto, naprowadź - nie mogę zrymować
wasyl + mors - zawsze jeden głos
mors + wasyl - para zgrana jak gitara
Lu - to chyba skrót od lubi w tył i w przód
Luczek-dzbuczek +1 płci męskiej towarzysz na F2
roads - uważajcie nań dziewczęta - całe czas szykuje sprzęta
Ppamula - ważna rzecz, że kostuchę przegnał precz.
Nie ma boga, jest Mmmmotór!
- maciek 800
- klepacz
olo pisze:
Było by super !
Sowa mówi że będą na miejscu najwyżej do południa, więc musimy się zmieścić w czasie, zadzwonię do Ciebie z trasy żeby możliwie najdokładniej określić godzinę przyjazdu żebyś nie czakał na nas niepotrzebnie. Spotkamy się w Jankach i razem polecimy do naszego gniazdka...
Tym samym decyzja zapadła - z Czeladzi startujemy o 9.00 !
Mój rekord z wawy do czeladzi to 2h 15 min (Polonezem). Ale pomimo to proponował bym ci ruszyć wcześniej odrobinę tak żebyś był w Raszynie ok 10.30. I proponuję smsy bo jak jeżdżę to kom nie słyszę.

Nie ma sprawy, tylko ja lubię w locie.Vlaad pisze:Jak nie będziesz miał Jaśka, to może SOWA się zgodzi...
Mógłbyś doprecyzować?Jacko pisze:SOWA i tak będzie miał nas wszystkich na głowie

inspirujesz przyjacielu sowę i podobnych wielu. Kto cię w grono swoje capnie, temu korzyść zaraz skapnie. Przeto w zgodzie żyj z morsami, ręką, nogą i cyckami. Dziewki w kły twe zapatrzone raźno pójdą w naszą stronę. Viwat, Viwat VFR-a co jest szybka jak cholera.mors pisze:mors - co ma owłosiony tors i zębami groźnie błyska i dziwują się dzieciska

[quote="maciek 800"][quote="olo"]
Było by super !
Sowa mówi że będą na miejscu najwyżej do południa, więc musimy się zmieścić w czasie, zadzwonię do Ciebie z trasy żeby możliwie najdokładniej określić godzinę przyjazdu żebyś nie czakał na nas niepotrzebnie. Spotkamy się w Jankach i razem polecimy do naszego gniazdka...
Tym samym decyzja zapadła - z Czeladzi startujemy o 9.00 ![/quote]
Mój rekord z wawy do czeladzi to 2h 15 min (Polonezem). Ale pomimo to proponował bym ci ruszyć wcześniej odrobinę tak żebyś był w Raszynie ok 10.30. I proponuję smsy bo jak jeżdżę to kom nie słyszę.
Na 10.30 nie ma najmniejszych szans, nie wyciągnę chłopaków z łóżka tak wcześnie a i mnie się nie uśmiecha jechać w takiej piździawicy. Jeśli nie możecie na nas zaczekać - tak REALNIE - do 12.00 - 13.00 to NO PROBLEM ! Spotkamy się na bemowie...
motoride: :hooray[/quote]
Było by super !
Tym samym decyzja zapadła - z Czeladzi startujemy o 9.00 ![/quote]
Na 10.30 nie ma najmniejszych szans, nie wyciągnę chłopaków z łóżka tak wcześnie a i mnie się nie uśmiecha jechać w takiej piździawicy. Jeśli nie możecie na nas zaczekać - tak REALNIE - do 12.00 - 13.00 to NO PROBLEM ! Spotkamy się na bemowie...
motoride: :hooray[/quote]