WCYCE 2010-05-21 .. 23
- Fabiq
- klepacz
- Kontakt:
w takim razie prosze o zarezerwowanie dodatkowych miejsc
1. domek 6 -osobowy z łazienką (Siogu, Peter, Mc_emsi +1, Orzył +1, )
2. domek (Ewcia, Gaba + osoby towarzyszące )
3. domek 8 -os. Zuzia , Grześ Tournow, Kornik (na metalowej pryczy), Rożen, Sowa (jeśli można) można SOWA, można + eater, bo ja nie odpuszczę żadnej nocy z Zuźką i Rożenem na jednej podłodze. Rzucam pracę, zostanę ninją i przyjeżdżam.
4. domek 8-os. - Fabiq+1+1+1, lolek,Robson933
1. domek 6 -osobowy z łazienką (Siogu, Peter, Mc_emsi +1, Orzył +1, )
2. domek (Ewcia, Gaba + osoby towarzyszące )
3. domek 8 -os. Zuzia , Grześ Tournow, Kornik (na metalowej pryczy), Rożen, Sowa (jeśli można) można SOWA, można + eater, bo ja nie odpuszczę żadnej nocy z Zuźką i Rożenem na jednej podłodze. Rzucam pracę, zostanę ninją i przyjeżdżam.
4. domek 8-os. - Fabiq+1+1+1, lolek,Robson933
potrzeba cos?! dzwon 509 870 769
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
- Fabiq
- klepacz
- Kontakt:
bedzie grubo, w ktorym domku robimy ex orgy?
same malolaty co prawda ale do wyborow miss polski sie zalapaly a juz mi zyc nie daja zeby je na moto zlocik zabrac, ah no i tu mala łuwagaaaa - dziewczynki sa troche postrzelone i lubia biegac skąpo ubrane tak wiec wszyscy ci ktorym odrobina golizny przeszkadza , zonaci, zakochani, przywiazani do psa lub kota proszeni sa o zabranie mocno przyciemnianych okularow 3D albo porzadne upodlenie sie podczas libacji integracyjnej na ktora juz teraz wszystkich serdecznie zapraszam, gwaltow zbiorowych tym razem nie bedzie gdyz menadzer pan nie zgodzil sie na bliski kontakt a jedynie uciechu wizualne 

potrzeba cos?! dzwon 509 870 769
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
ja pasuje, dla zainteresowanych infor prywatnie, przepraszam 

Ostatnio zmieniony ndz 18 lip 2010, 23:25 przez zuzia tajger, łącznie zmieniany 1 raz.
...
- Rozan
- klepacz
Nosz k...wa! Przepraszam Was najmocniej, ale tym razem nie dam rady
Większa awaria sprzętu w pracy (niestety, nie komputery, które można często naprawić w parę minut, a główny sterylizator - pracuję w przedsiębiorstwie utylizującym odpady posanitarne)...
Jeśli nie jest to uszkodzenie mechaniczne a coś z softem to może mi się uda zrobić, jeśli coś większego - części będą jutro późnym popołudniem, więc postaram się chociaż jutro wpaść do Chełmna, przeprosić osobiście i oddać za domek, bo na pewno już zarezerwowane
Złośliwość rzeczy martwych, na które nie mamy wpływu, a jednak straszna irytacja mnie wzięła na zaistaniałą sytuację
wiecie, że nie lubię jak ktoś się w ostatniej chwili wykręca, ale nie mam innej możliwości 

Jeśli nie jest to uszkodzenie mechaniczne a coś z softem to może mi się uda zrobić, jeśli coś większego - części będą jutro późnym popołudniem, więc postaram się chociaż jutro wpaść do Chełmna, przeprosić osobiście i oddać za domek, bo na pewno już zarezerwowane

Złośliwość rzeczy martwych, na które nie mamy wpływu, a jednak straszna irytacja mnie wzięła na zaistaniałą sytuację