Ja Pitole - Kolec się żeni 06,09,2014 - Obstawa
- antek
- pisarz
- Imię: Andrzej
- województwo: śląskie
Re: Ja Pitole - Kolec się żeni 06,09,2014 - Obstawa
Peter dalej nic 

Jazda na motocyklu to najlepsza rzecz, jaką można robić w ubraniu…
- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Kilka ujęć od nas. Oczywiście więcej motków na foto, ale jak wygląda Natalia i Kolczyk wszyscy przecież wiedzą. 
https://picasaweb.google.com/1075696780 ... directlink
Beni, dzięki za mega niespodziankę.
O mały włos nie przyćmiła /a piękna była jak diablica/ głównego tematu spotkania.

https://picasaweb.google.com/1075696780 ... directlink
Beni, dzięki za mega niespodziankę.

O mały włos nie przyćmiła /a piękna była jak diablica/ głównego tematu spotkania.

Ostatnio zmieniony ndz 07 wrz 2014, 22:06 przez figaro, łącznie zmieniany 1 raz.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Miszak
- pisarz
- Imię: Łukasz
- województwo: pomorskie
Normalnie Baltic Sea . Nie wim co ludzie mają z tą rybą nad morzem. Trasa Wejrowo-Karwia daje radę, gdyby nie te puszki 

KISZCZAK
519 082 037
519 082 037
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
Kochani...
Trudno Nam to wszystko co się działo od wczoraj jak na razie ogarnąć i sam nie wiem od czego zacząć. Jesteśmy ciągle w szoku, jak to już minęło, czy czasem nie byliśmy jednak na kogoś weselu ?
Nie do końca jeszcze dowierzamy w to wszystko co się stało
Zarazem jesteśmy mega szczęśliwi.
Drodzy Ownersi / Ownersów ukochane :*
Wszem i wobec chcielibyśmy Wam serdecznie podziękować za to co dla Nas zrobiliście. Dziękujemy za kartkę i prezent
Mi osobiście kilka razy załamał się głos, ścisnęło w klatce, szkliły się oczy, gdy podchodziły kolejne osoby, które przyjechały specjalnie dla Nas z tak daleka !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Warszawa i okolice !!!! Sosnowiec !!!! Kujawsko - Pomorskie !!!! Trójmiasto i okolice
Nawet nie wiecie ile to dla mnie głównie znaczyło to co zobaczyłem. Podjechaliście do mnie pod dom i na pełnym ogniu oczywiście przywitaliście moją brzydką mordkę
Trochę śmiechów, rozluźnienia Kolca, który spięte jaja miał od kilku dni i ruszyliśmy. Sąsiedzi oczywiście w bramach nie dowierzali co się dzieje. Jadąc do skrzyżowania na trasę Gdynia - Wejherowo stanęliśmy na światłach i oczywiście glos VFrek i Cbr, fjr roznosil się po dzielni !!!!!! babki obok na rowerach patrzą....Ja trzymam 2 bukiety, bracki obok, myślały, że pedały
wcale w rozmowie ich z tego błędu nie wyprowadzałem
Dojeżdżając do mlodej daliście w palnik, że teściu śmial się od ucha do ucha o moim tacie nie wspominając !!! Ryczał jak bóbr od samego domu, to On zapoczątkował moje motoryzacyjne przygody i bardzo go za to szanuję. Przeżywał to konkretnie. Dziękuję za to Wam bardzo !!!
Całe moje miasto huczało od ryku silników, nie do wiary jaką zrobiliście furorę, ile daliście ludziom frajdy, a Nam tego czego nikt inny jak motocyklista nie jest w stanie zrozumieć. Dostaliśmy od Was prawdziwą przyjaźń i uznanie za co Wam jesteśmy bardzo wdzięczni i nie zapomnimy Wam tego do końca życia. Taka parada jaką Nam odstawiliście porównywana była do obstawy prezydentury. W pewnym momencie glupio się czułem, ale jak zobaczyłem ile motocykli za nami jedzie to przeszło to moja najśmielsze oczekiwania. Grono VFR-OC zacnie jechalo przy Nas za co bardzo dziękujemy!!!!!!! inaczej być nie mogło !!!!!!!!!
Peter i Siogu - takiej świecy na takiej dlugości dawno nie widziałem w dualu !!!!!! peter jesteś dla mnie mistrzem!!!!!!! JA pie.r.....le na jakim kole lecieliście to w samochodzie zrobiliśmy oczy jak jaja barana !!!! SZACUNEK to mało !!!!!!
Dziękujemy Wszystkim serdecznie, że poświęciliście Nam czas, zechcieliście być z Nami w tych ważnych dla Nas momentach.
Wyjście z kościoła pod kaskami dla mnie było MEGA MEGA MEGA po prostu MEGA !!!!!dziękujemy !!!
Zrobiliście na wszystkich tak wielkie wrażenie, że całą noc ktoś Nam o tym wspominał w samych superlatywach.
Naprawdę nie wiem jak to ująć. jesteście grupą ludzi, która wprowadziła w moje życie naprawdę wiele.
Całe Vfr-oc pozdrawiamy, dziękujemy za życzenia i na Białej raczej nas nie będzie ze względów wolnego w pracy, ale przyjdzie czas, że odwdzięczymy się za wszystko. Jeszcze raz SERDECZNIE DZIĘKUJEMY !!!!! Szczególnie Ja dziękuję, bo było to dla mnie bardzo ważne i naprawdę zajebiście się wzruszyłem.
AVE VFR - podobno wyjarali serce przed kościołem
Dziękujmy za wszystko z całego serca.
p.s. jeśli macie fotorelacje jakieś to baaardzo prosimy o udostępnianie.
SZACUNEK OGROMNY, DZIĘKUJĘ!!!!!!

ps2. było ok 60 motocykli.
Trudno Nam to wszystko co się działo od wczoraj jak na razie ogarnąć i sam nie wiem od czego zacząć. Jesteśmy ciągle w szoku, jak to już minęło, czy czasem nie byliśmy jednak na kogoś weselu ?

Drodzy Ownersi / Ownersów ukochane :*
Wszem i wobec chcielibyśmy Wam serdecznie podziękować za to co dla Nas zrobiliście. Dziękujemy za kartkę i prezent

Całe moje miasto huczało od ryku silników, nie do wiary jaką zrobiliście furorę, ile daliście ludziom frajdy, a Nam tego czego nikt inny jak motocyklista nie jest w stanie zrozumieć. Dostaliśmy od Was prawdziwą przyjaźń i uznanie za co Wam jesteśmy bardzo wdzięczni i nie zapomnimy Wam tego do końca życia. Taka parada jaką Nam odstawiliście porównywana była do obstawy prezydentury. W pewnym momencie glupio się czułem, ale jak zobaczyłem ile motocykli za nami jedzie to przeszło to moja najśmielsze oczekiwania. Grono VFR-OC zacnie jechalo przy Nas za co bardzo dziękujemy!!!!!!! inaczej być nie mogło !!!!!!!!!
Peter i Siogu - takiej świecy na takiej dlugości dawno nie widziałem w dualu !!!!!! peter jesteś dla mnie mistrzem!!!!!!! JA pie.r.....le na jakim kole lecieliście to w samochodzie zrobiliśmy oczy jak jaja barana !!!! SZACUNEK to mało !!!!!!
Dziękujemy Wszystkim serdecznie, że poświęciliście Nam czas, zechcieliście być z Nami w tych ważnych dla Nas momentach.
Wyjście z kościoła pod kaskami dla mnie było MEGA MEGA MEGA po prostu MEGA !!!!!dziękujemy !!!
Zrobiliście na wszystkich tak wielkie wrażenie, że całą noc ktoś Nam o tym wspominał w samych superlatywach.
Naprawdę nie wiem jak to ująć. jesteście grupą ludzi, która wprowadziła w moje życie naprawdę wiele.
Całe Vfr-oc pozdrawiamy, dziękujemy za życzenia i na Białej raczej nas nie będzie ze względów wolnego w pracy, ale przyjdzie czas, że odwdzięczymy się za wszystko. Jeszcze raz SERDECZNIE DZIĘKUJEMY !!!!! Szczególnie Ja dziękuję, bo było to dla mnie bardzo ważne i naprawdę zajebiście się wzruszyłem.
AVE VFR - podobno wyjarali serce przed kościołem

Dziękujmy za wszystko z całego serca.
p.s. jeśli macie fotorelacje jakieś to baaardzo prosimy o udostępnianie.
SZACUNEK OGROMNY, DZIĘKUJĘ!!!!!!

ps2. było ok 60 motocykli.
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- siwyR6
- teksciarz
- Imię: Sławomir
- województwo: śląskie
Państwo Kolczykowie...,gratulacje dla Was i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.
Nie każde zwycięstwo prowadzi do celu, lecz każda porażka do niego zbliża.
Kolec, najlepszego jeszcze raz dla Was. Obstawa mega, sam nie spodziewałem się tylu motków
Dziękujemy pięknie Andrzejowi (Bury) i Dorocie za gościnę - zajebisty weekend i dwudniowe before i after party
Jeszcze Nas odprowadzili do Strykowa wariaty jedne
Pozdro dla wszystkich i do następnego
Dziękujemy pięknie Andrzejowi (Bury) i Dorocie za gościnę - zajebisty weekend i dwudniowe before i after party

Pozdro dla wszystkich i do następnego

- KolczyK
- stary wyjadacz
- Kontakt:
Machałem, żebyście zawrócili na kawę i ciasto !!!! a nie Tobie tak o !! cwaniaczku !Miszak pisze:Przed chwilą przelatywałem koło sali, i oczywiście Kolczas na tarasie stał. Zagrałem na tłumcu i ogień dalej. Miło było poznać OWNERSIJak ktoś będzie w okolicy to zapraszam. A parada była zacna.

- KolczyK
- stary wyjadacz
- Kontakt:
filmik z telefonu, kolega co nagrywał podkład dał konkret
ale liczy sie to, że Vfr-oc uwiecznione jest na filmie
https://www.youtube.com/watch?v=qAGmOmK ... e=youtu.be

ale liczy sie to, że Vfr-oc uwiecznione jest na filmie

https://www.youtube.com/watch?v=qAGmOmK ... e=youtu.be
- benito
- ostry klepacz
- Imię: Jarek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Najlepsza była mina młodego księdza chwilę po ujrzeniu znaku rozpoznawczego motocyklistów, pozostawionego na środku placu wjazdowego...i słowa: "KUCHNIA OLEK".
I to się zastanawiam, czy tak się nazywa Kolczyka sala weselna, czy chciał zakląć, lecz się wstydził?
I to się zastanawiam, czy tak się nazywa Kolczyka sala weselna, czy chciał zakląć, lecz się wstydził?
Honda VFR800 - RC46 - `98
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
KTM LC4 640 SM - `04
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
- benito
- ostry klepacz
- Imię: Jarek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Tak wygłąda VFR-OC na plaży:

Pięknie jest nad bałtykiem 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Honda VFR800 - RC46 - `98
KTM LC4 640 SM - `04
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
KTM LC4 640 SM - `04
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06