2.Sajmon+Jola
3.Piotr+Gosia
4.Jumbo
5.Łysy+Diablica
6.Cybersatanizer
7.Siwy
8.śliniak290+1
9.KOdi+Sylwia
10.Agula
11.Dwa człowieki od Wilka

12.Kiciol+ Ola
I tak oto mamy 20 osób. Konto zamykam.Ave satan

a jak nie to z butasajmon pisze: zalew przyjedziesz to się podmieni regulator i będziesz wiedział czy do wymiany czy nie
oby nie po oczachsajmon pisze:solą przywitamy
Na powitanie napewno sił starczyPETER pisze:chcielibyśmy być jak najwcześniej ,niestety trzeba jeszcze pracować wiec wyjazd po pracy ,,może uda sie wcześniej wyrwać allle?????????? A jak wy zaczynacie o 15-tej to ja nie wiem czy jeszcze będzie komu witać
No to wychodzi na to ze nie bedziemy ostatniPETER pisze:chcielibyśmy być jak najwcześniej ,niestety trzeba jeszcze pracować wiec wyjazd po pracy ,,może uda sie wcześniej wyrwać allle?????????? A jak wy zaczynacie o 15-tej to ja nie wiem czy jeszcze będzie komu witać
nie będę owijał w bawełnę. Zdążymy się najebać i wytrzeźwieć.PETER pisze:A jak wy zaczynacie o 15-tej to ja nie wiem czy jeszcze będzie komu witać
zostawcie coś dla nassajmon pisze: Zdążymy się najebać
miejsca dużo, weź śpiwórSKELETON pisze:Kogo trzeba przekupić / nadpłacić / przepłacić aby można było się jeszcze dopisać do listy i pojawić się w Nekielcew tak zacnym gronie
![]()
Macie tam jeszcze jakieś miejsca - pod stołem.
Ja też będę później, więc będzie komu, będziePETER pisze:chcielibyśmy być jak najwcześniej ,niestety trzeba jeszcze pracować wiec wyjazd po pracy ,,może uda sie wcześniej wyrwać allle?????????? A jak wy zaczynacie o 15-tej to ja nie wiem czy jeszcze będzie komu witać
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości