Burdel? to ma być burdel? Przed wojna stryj miał burdel na Ząbkowskiej - tam to był porżądek!
SZWAJCARIA 2007 (kaszubska) Wdzydze k Kościerzyny
- mors
- stary wyjadacz

- Imię: Jacek
- Kontakt:
baaaaaardzo bym chciał każdej i kazdemu dogodzić
ale obawiam się, że zmieniając datę ustaloną gdy jeszcze dinozaury hasały po kaszubskiej ziemii i nie wszystkie skrzypy i widłaki zamieniły się w węgiel kamienny - otworzę tę słynną puszkę z Pandorą w sosie własnym. I porobi się większy burdel niz na Wiejskiej.
Burdel? to ma być burdel? Przed wojna stryj miał burdel na Ząbkowskiej - tam to był porżądek!
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Draghar
- pisarz

- Kontakt:
Jak to sie mówi - gówno trafiło w wentylatorDaniel VTS pisze:Prośba wielka!! Z tego co sieorientuję impreska planowana na 18.05. Da sie przałożyć impreskę na tydzien później albo wceśniej, bo bym chciał być a 19-20 nie mogę
Przestawili mi impreze integracyjną mojej firmy na 18-20 maj
więc też mam problem
Mors oczywiście ty decydujesz ale może udało by się przestawić
bez burdelu na 25-27 maj?
Jeśli impra w Wdzydzach będzie od 18 to będę musiał zrezygnować z impry firmowej a i tak na jeden dzień tylko będę mógł przyjechać do was
Tak więc składam podanie eeche eeche ( to było odkaszlnięcie)
Miłościwie na panujący Wielki Morsie
Oby bestia fiskusa nigdy nie ziała na ciebie złym oddechem
Giertycha ani braci Gąsiorów żebyś ty nie musiał w telewizji oglądać
Aby twoje piwo zawsze pełne, zimniutkie i świerzutkie w twojej
miłościwie nam panującej ręce było
ulituj się nad ludem twoim i rozpisz waść nowy konkurs na najlepszą datę
dla North imprezy!
Jeśli straszna ta opcyja by imprezyja owa 18 maja roku pańskiego 2007
naczynać się miała z pokorą decyzje na swe barki weźmiem
Ale radosna by ci to wieść była gdyby imprezyja owa 25 dnia maja nacząć się miała
(tu bijemy pokłony takie do podłogi licząc że głów sobie o nią nie porozbijamy
Draghar
VFR Viking SEXszyn North Roads
- mors
- stary wyjadacz

- Kontakt:
po takim texcie to ja się czuję jak Sorrensen Rudobrody Najstraszniejszy i Najokrutniejszy z Vikingów otoczony wianuszkiem nałożnic.
Chcieliście - to macie:
Puszkę z Pandorą w sosie pomidorowym uwazam za otwartą:
Wpisywać się pod datą:
18-20 maja
1.
2.
3.
4.
25-27 maja
1.
2.
3.
4.
ale jesli zamieszanie spowoduje, ze sami z Wasylem będziemy musieli wypic te 5 beczek browców i przeleciec wszystkie zamówione dziewczyny z kościerskich agencji towarzyskich - to ja winnych pociągnę... za koniem po majdanie ich wnetrzności będę wlóczył i solą posypię
se se se se a oni już wiedza o kogo chodzi.
Pisać mi tu zaraz i nie obcyndalac się
PiS
draghar, a w jakiej firmie Ty pracujesz? Możemy przecież kierownictwo zakladu zaprosic na kolacje do ZOO - mamy tam jakiś wolny termin kwietniowy
Chcieliście - to macie:
Puszkę z Pandorą w sosie pomidorowym uwazam za otwartą:
Wpisywać się pod datą:
18-20 maja
1.
2.
3.
4.
25-27 maja
1.
2.
3.
4.
ale jesli zamieszanie spowoduje, ze sami z Wasylem będziemy musieli wypic te 5 beczek browców i przeleciec wszystkie zamówione dziewczyny z kościerskich agencji towarzyskich - to ja winnych pociągnę... za koniem po majdanie ich wnetrzności będę wlóczył i solą posypię
Pisać mi tu zaraz i nie obcyndalac się
PiS
draghar, a w jakiej firmie Ty pracujesz? Możemy przecież kierownictwo zakladu zaprosic na kolacje do ZOO - mamy tam jakiś wolny termin kwietniowy
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Draghar
- pisarz

- Kontakt:
Wpisywać się pod datą:
18-20 maja
1.
2.
3.
4.
25-27 maja
1. Draghar + 1
2.
3.
4.
18-20 maja
1.
2.
3.
4.
25-27 maja
1. Draghar + 1
2.
3.
4.
Pomysł w sumie niezły - ale ja też mam swoje sposoby by załatwić "Zniknięcie"mors pisze:PiS
Draghar
- mors
- stary wyjadacz

- Kontakt:
doyar - proponuję Ci 3 lipca. To moje imieniny. Możesz wpaść z prezentem i flaszką. Zaprosic mnie na romantyczną kolację przy świecach (NGK - a 91pln za szt.)doyar pisze: czlek potrzebuje jakiegos constansa w zyciu, daty do ktorej teskni i dzionki odlicza.
ja zawsze chętnie opierd.lę coś na ciepło...
PiS
A Salamon to by wybrał 18-27 maja. Wpisujcie się kto za!!!
- maciek 800
- klepacz