24 luty - Zimowy zlot właścicieli VFR ;]
- Little Sister
- klepacz
- Kontakt:
Strasznie żałuje, ale nie napije się dziś z Wami piffka i nie zobacze ownersowych buziek 
Dawno tu nie zaglądałam i jakby "przespałam" spotkanie, nic sobie nie zorganizowałam i w ogole lipaaaa
Wypijcie browarka za mnie i bawcie się dobrze! Zobaczymy się następnym razem
Ps. Liczymy na solidną FOTORELACJE!

Dawno tu nie zaglądałam i jakby "przespałam" spotkanie, nic sobie nie zorganizowałam i w ogole lipaaaa

Wypijcie browarka za mnie i bawcie się dobrze! Zobaczymy się następnym razem

Ps. Liczymy na solidną FOTORELACJE!

-
- Administrator
- Imię: Łukasz
- Kontakt:
yyyhhh wiecie jak mi teraz ciężko.....a musze jechec do pracy
Impreza była....zajbiesta, chłopaki wykazali sie pokazywaniem...wszystkiego
Jak tylko zbiore fotki to zrobie galerie....
po tym spotkaniu zmieniamy nazwe na www.VFR-HC.pl

Impreza była....zajbiesta, chłopaki wykazali sie pokazywaniem...wszystkiego

po tym spotkaniu zmieniamy nazwe na www.VFR-HC.pl

- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Dzięki Wszystkim za gorące przyjęcie - co dla zimnolubnych morsów może byc zabójcze (ledwo uszedłem z zyciem).
Piotrze - jeszcze raz sto lat!
Zgodnie z obietnicą wypilismy browca za nieobecnych.
Luke i Gabas co prawda nie wykazali się talentami negocjatorów - striptizerka odjechała nie pokazując nawet pół cycka, ale za to zrehabilitowali się w roli Cipendelsów - SZACUN!
Żal wracać... a co tam - wiosna za pasem.Pewnie niedługo następny Zlot?
Piotrze - jeszcze raz sto lat!
Zgodnie z obietnicą wypilismy browca za nieobecnych.
Luke i Gabas co prawda nie wykazali się talentami negocjatorów - striptizerka odjechała nie pokazując nawet pół cycka, ale za to zrehabilitowali się w roli Cipendelsów - SZACUN!
Żal wracać... a co tam - wiosna za pasem.Pewnie niedługo następny Zlot?
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Wszystkim bardzo dzekuję za przybycie i dobrą zabawę.
Warto wiedzieć, że ma się tylu przyjaciół.
Bardzo prosze wszystkich co mogą o prześłanie mi na email pp'at'pmlc.com.pl zdjęć z imprezy to zrobię jakąś galerię.
A będzie co oglądać - to słowa do tych co nie byli.
Pamiętajmy że może być tylko lepiej bo z imprezy na imprezę jest coraz weselej. Aż się boję do będzie za następnym razem. A mamy już kilka nowych pomysłów.
Dziękuję za prezenty. Dosłownie świetne!
Chyba w gronie motocyklistów, zwłaszcza w centrum Polski zaczynamy obrastać w legendę.
Oby tak dalej.
Warto wiedzieć, że ma się tylu przyjaciół.
Bardzo prosze wszystkich co mogą o prześłanie mi na email pp'at'pmlc.com.pl zdjęć z imprezy to zrobię jakąś galerię.
A będzie co oglądać - to słowa do tych co nie byli.
Pamiętajmy że może być tylko lepiej bo z imprezy na imprezę jest coraz weselej. Aż się boję do będzie za następnym razem. A mamy już kilka nowych pomysłów.
Dziękuję za prezenty. Dosłownie świetne!
Chyba w gronie motocyklistów, zwłaszcza w centrum Polski zaczynamy obrastać w legendę.
Oby tak dalej.
Hejka, jakoś się już wygrzebałem z wyra i biegnę szybko do kompa żeby być pierwszym z komentarzem wczoraja, ale widzę, że peleton już dawno dotarł. Ciekawe czy za mną jeszcze się ktoś snuje?
Ale było cymes. Jestem bardzo zadowolony i już czekam na następną okazyjkę. Mam tu spory magazynek zdjęć i wkrótce porozsyłam. Ci, których adresy mam dostaną bez łachy, a innych zainteresowanych proszę o emil-adresy na pw i też dostaną.
Kto nie przybył sracił naprawdę świetną zabawę. Pociecha dla nich w tym, że wiosna już tuż, tuż. Daniel VTS zeznawał, że u niego bociany już w blokach startowych czekają.
Ale było cymes. Jestem bardzo zadowolony i już czekam na następną okazyjkę. Mam tu spory magazynek zdjęć i wkrótce porozsyłam. Ci, których adresy mam dostaną bez łachy, a innych zainteresowanych proszę o emil-adresy na pw i też dostaną.
Kto nie przybył sracił naprawdę świetną zabawę. Pociecha dla nich w tym, że wiosna już tuż, tuż. Daniel VTS zeznawał, że u niego bociany już w blokach startowych czekają.