teoria widać to nic do tego co dopiero będzie, bo mam ochotę rozpocząć testy na ich "torze" a potem na torze kartingowym
Pro-motor__Szkolenie teoretyczne z techniki jazdy
- KolczyK
 - stary wyjadacz

- Imię: Przemysław
 - Kontakt:

mysle, ze jakbysmy pogadali caly dzien to by bylo zajebiscie. a te 6 godzin to bylo na szybko. intensywny kurs, ale przemawia. dla mnie mogloby to byc robione przez caly dzien, oczywiscie wiecej info.
teoria widać to nic do tego co dopiero będzie, bo mam ochotę rozpocząć testy na ich "torze" a potem na torze kartingowym

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
						VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- muchaok
 - klepacz

- Imię: Jacek
 - województwo: mazowieckie
 - Kontakt:

Taaaaaakkkkkkk......
Ja polecam wszystkim, a zwłaszcza tym, co myśla, że taki kurs to nie dla nich.
Wszystkim miszczom, wszystkim najlepszym kierowcom, królom dróg itd........
I oile te osoby maja choć ksztę samkrytycyzmu, to zrozumieją, że tego dnia, przestają być tym kim byli do tej pory, a są nic niewiedzącymi jeźdźcami....... - nie kierowcami, motocyklistami.......
Ale co tu pier....lić, to trzeba przejść samemu. Ja na 2 kołach jeżdżę ponad 15 lat, i nie wiedziałem, że byłem taki głupi........

Ja polecam wszystkim, a zwłaszcza tym, co myśla, że taki kurs to nie dla nich.
Wszystkim miszczom, wszystkim najlepszym kierowcom, królom dróg itd........
I oile te osoby maja choć ksztę samkrytycyzmu, to zrozumieją, że tego dnia, przestają być tym kim byli do tej pory, a są nic niewiedzącymi jeźdźcami....... - nie kierowcami, motocyklistami.......
Ale co tu pier....lić, to trzeba przejść samemu. Ja na 2 kołach jeżdżę ponad 15 lat, i nie wiedziałem, że byłem taki głupi........
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
						- Achmed
 - klepacz

- Imię: Marek

wydali po 100- ce więc się z nami wiedzą nie podzieląkiki pisze:Panowie a możecie tak w skrócie napisac jak przebiegły te wykłady- tzn o czym mówili itp?
VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II
						VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II
- muchaok
 - klepacz

- Imię: Jacek
 - Kontakt:

jw, chyba nie o takie wnioski chodziło Markowi....
Oczywiście zyjemy w wolnym kraju i każdy robi na co ma ochote i co mu sie podoba. Musisz okreslić, czy kochasz jeździć, czy dasz rade bez tego żyć. Ja nie dam rady - wiem bo próbowałem kilka razy
 Moze i ty musisz spróbowac sprzedać motocykl i za rok - dwa - trzy bestia powróci......
Jedno wiem na pewno, wykład tem miał zupełnie co innego na celu, i miał doprowadzic do zupełnie innych wniosków niż te do którcyh doszedłeś.
Pozdrówka

Oczywiście zyjemy w wolnym kraju i każdy robi na co ma ochote i co mu sie podoba. Musisz okreslić, czy kochasz jeździć, czy dasz rade bez tego żyć. Ja nie dam rady - wiem bo próbowałem kilka razy
Jedno wiem na pewno, wykład tem miał zupełnie co innego na celu, i miał doprowadzic do zupełnie innych wniosków niż te do którcyh doszedłeś.
Pozdrówka
Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.
						- jw
 - pisarz

- Imię: Jarek

zrezygnowac z jazdy? o nie, nie muszko. nie ma mooooooooowy  

prawdopodobnie bede chcial zmienic na lzejszy, zeby przyspieszyc proces uczenia sie. na vfrce bedzie to trwalo wieki i szkoda mi jej przyszlifowac

prawdopodobnie bede chcial zmienic na lzejszy, zeby przyspieszyc proces uczenia sie. na vfrce bedzie to trwalo wieki i szkoda mi jej przyszlifowac
					Ostatnio zmieniony pn 09 lut 2009, 20:56 przez jw, łącznie zmieniany 1 raz.

- 
				donJakubo
 - teksciarz

- Imię: Jakub
 - Kontakt:

za ten wyklad wydalbym i 3 stowkiAchmed pisze:wydali po 100- ce więc się z nami wiedzą nie podzieląkiki pisze:Panowie a możecie tak w skrócie napisac jak przebiegły te wykłady- tzn o czym mówili itp?
jw nie pekaj, po jazdach z markiem na placu ogarniecie vfr-ki to bedzie moment a nie wieki. co do samych jazd to az mi sie morda cieszy, zreszta kto sie uczyl w promotorze ten zna klimat ich placu
bardzo podobaly mi sie tez delikatne uwagi Marka na temat forum motocyklistow