Sulejów 2008-10-03!
- benito
- ostry klepacz
- Imię: Jarek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Za chamskie zyczenie szybkiego rozwiazanie mial byc gratisowy kupon do dentysty na instalacje protezy, ale tym razem opanowanie umyslu zadzialalo i obylo sie bez niepotrzebnych ingerencji w uzebienie szkodnika.
Honda VFR800 - RC46 - `98
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- Piotras
- klepacz
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
Szarlotka jak zrobisz Muszce grzybową to przybędę ocenić komisyjnie Twe kulinarne zdolności
, a Ty Dżunior powinieneś się wstydzić za takie chamskie teksty!! Shame on you!

Benek, to ludzka rzecz pogadaćbenitto pisze:Za chamskie zyczenie szybkiego rozwiazanie mial byc gratisowy kupon do dentysty na instalacje protezy, ale tym razem opanowanie umyslu zadzialalo i obylo sie bez niepotrzebnych ingerencji w uzebienie szkodnika.

- Sprzedam BMW Celika
- klepacz
- Imię: Ania
wiecie tak czytam i czytam te nasze wypociny i dochodzę do wniosku że jak zaczeło się robić zimno i mokro to ludziom juz tak bardzo nie do smiechu. Żarty są fajne ale reakcje już nie takie wyluzowane jak kiedyś. Może napada nas jesienna depresja a może inne dziadostwo
Piotras już ja wiem jak mam Cię przekonać do tego że nie jestem czarownicą z zatrutym jabłkiem
Beni niech oni się tak nie mądrzą, popędź towarzystwo bo gotowi jeszcze za materac robić

Piotras już ja wiem jak mam Cię przekonać do tego że nie jestem czarownicą z zatrutym jabłkiem

Beni niech oni się tak nie mądrzą, popędź towarzystwo bo gotowi jeszcze za materac robić

Moczynos w futrze model 2016 help
- Joaśka
- pisarz
- Imię: Joanna
- Kontakt:
WITASKI!
Wielkie dzięki za możliwość pobycia w tak zacnym GRONIE OWNERSÓW
.
OLO---- Stokrotne Przepraszam
( Ty wiesz za co)
RUDA--- świetnie było Cię poznać. A ranna Panienka w okienku w różowej pidżamce --- BEZCENNE

PASTOR--- dziękuję za przejażdżkę nie śmiganą puszką.Miała chrzest bojowy i chociaż złapała gumę w drodze powrotnej spisała się na medal.
OLO 70 --- Twoje szczęście ,że nie zarobiłeś w pape za swoje durnowate teksty. Jeszcze kilka minut monologu i byłby prawy sierpowy
. Ty nie pij albo się deczko kontroluj. Tylko nie zasłaniaj się pomrocznością jasną czy czymś innym.
Benitto i Edek --- widok Waszych szczęśliwych pyszczków nastraja pozytywnie
MARCO--- kiedy zobaczyłam Cię na żywo to jakbyś mi kogoś przypominał. Tu cicho sza ,tam cicho. Po cichu ,po wielkiemu cichu wypili Ownersi zdrowie Kolczyka z kielicha i zjedli po torcichu.
KOLCZYK ---- Niech Ci żyje i rozkwita kwiat jabłoni oraz Luksusowa pryta.Wszystkiego najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Jednym słowem---- FENKSIU za WSIO
Pozdrawiam --- Joaśka
Wielkie dzięki za możliwość pobycia w tak zacnym GRONIE OWNERSÓW

OLO---- Stokrotne Przepraszam

RUDA--- świetnie było Cię poznać. A ranna Panienka w okienku w różowej pidżamce --- BEZCENNE

PASTOR--- dziękuję za przejażdżkę nie śmiganą puszką.Miała chrzest bojowy i chociaż złapała gumę w drodze powrotnej spisała się na medal.
OLO 70 --- Twoje szczęście ,że nie zarobiłeś w pape za swoje durnowate teksty. Jeszcze kilka minut monologu i byłby prawy sierpowy

Benitto i Edek --- widok Waszych szczęśliwych pyszczków nastraja pozytywnie

MARCO--- kiedy zobaczyłam Cię na żywo to jakbyś mi kogoś przypominał. Tu cicho sza ,tam cicho. Po cichu ,po wielkiemu cichu wypili Ownersi zdrowie Kolczyka z kielicha i zjedli po torcichu.
KOLCZYK ---- Niech Ci żyje i rozkwita kwiat jabłoni oraz Luksusowa pryta.Wszystkiego najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Jednym słowem---- FENKSIU za WSIO

Pozdrawiam --- Joaśka
Możesz kłamać i mówić nieprawdę lub połowę prawdy albo połowę kłamstwa. Możesz żartować, zmyślać, nabierać, przekręcać fakty lub wyssać je z palca. Możesz opowiadać bajki, mijać się z prawdą i łgać.
Siebie i tak nie oszukasz.
Siebie i tak nie oszukasz.
Z tego miejsca również chciałam podziękować za świetną zabawę
.
Dziękuję przede wszystkim Rudej i Piotrowi, którzy dzielnie ze mną spiskowali...
Tort dojechał te 400km prawie, że bez skazy....
Również za to że żona i córka nawigatora
pomogła mi zatargać Kolczyka do gniazda, cieżko było, ale dałyśmy radę.
Dzięki wielkie Sowie za koszulki....
Można wymieniać tutaj wielu, przede wszystkim cieszę się, ze udało nam się spotkać w dość licznym gronie

Dziękuję przede wszystkim Rudej i Piotrowi, którzy dzielnie ze mną spiskowali...

Tort dojechał te 400km prawie, że bez skazy....
Również za to że żona i córka nawigatora

Dzięki wielkie Sowie za koszulki....
Można wymieniać tutaj wielu, przede wszystkim cieszę się, ze udało nam się spotkać w dość licznym gronie

- ZULEK
- pisarz
- Imię: Jarek
- Kontakt:
BIG THX dla bandyty minionego weekendu LUKA.
Impra zarąbista tylka że jak dla mnie zaczęła się od soboty
.
Dotarł bym w piątek, ale całą drogę wlekł się przed moją szybką strzałą jakiś Fokus z 3 osobnikami gatunku ludzkigo na pokładzie
i tyle się zeszło
A seryjnie dzięki Igor za deszczówkę bo bez niej chyba loczki na jajcach od wody by mi się wyprostowały!!

Impra zarąbista tylka że jak dla mnie zaczęła się od soboty

Dotarł bym w piątek, ale całą drogę wlekł się przed moją szybką strzałą jakiś Fokus z 3 osobnikami gatunku ludzkigo na pokładzie

A seryjnie dzięki Igor za deszczówkę bo bez niej chyba loczki na jajcach od wody by mi się wyprostowały!!