No to SOWA skoro już jesteś to ja czekam na moje wdzianko.
MR PPAMULA byłeś jakiś smutny, przepraszam że odmówiłam tańca, ale stylu tańczenia na weselach nie opanowałam o czym na nieszczęście przekonali się Zulek, Igor, Marco. Mimo wszystko podziękowania dla Panów.
MARCO ja może nie blondynka ale liczyć do 3 w tańcu sobie mogę, pytanie po co?!
 - to tak samo jak w koszykówce, po co robić wyskok na "3" skoro lepiej jak komu wygodniej
 - to tak samo jak w koszykówce, po co robić wyskok na "3" skoro lepiej jak komu wygodniejW kwestii tańca - to kolejny mój powód bycia z daleka od "własnego ślubu" bo trzeba tańczyć na 3.
LOLEK musimy popracować nad Twoim uściskiem...
 co by Ci nic z rączki nie wypadało.
  co by Ci nic z rączki nie wypadało.A co do "rączki" no będę się wystrzegać witania z taką jedną gruuubbbąąą obślizgłą łapą pewnej kobitki (spotkaną w świetlicy, nie w sklepiku
 )
)

Żeby zapiac VTRą szóstkę...
 Żeby zapiac VTRą szóstkę...

. Dzięki Wszystkim za super zabawę i Organizatorowi za przygotowanie tej odlotowej imprezy. Wielki SZACUN dla kapeli Gabasa - byliście świetni!!!  Mucha swoim karaokee sprawił, że nawet wyszedłem na parkiet, tzn. płytki (musiałem być nieźle wstawiony).
 . Dzięki Wszystkim za super zabawę i Organizatorowi za przygotowanie tej odlotowej imprezy. Wielki SZACUN dla kapeli Gabasa - byliście świetni!!!  Mucha swoim karaokee sprawił, że nawet wyszedłem na parkiet, tzn. płytki (musiałem być nieźle wstawiony).

żarty żartami, ale poważnie - zabrałem klucz ze sobą, za co przepraszam. Wysłać go pocztą do ośrodka? Czy może jeszcze nie zakońćzyłeś z nimi wszystkich rozliczeń i wysłać klucz Tobie?
 żarty żartami, ale poważnie - zabrałem klucz ze sobą, za co przepraszam. Wysłać go pocztą do ośrodka? Czy może jeszcze nie zakońćzyłeś z nimi wszystkich rozliczeń i wysłać klucz Tobie?

. Jednym słowem dziękuję wszystkim tym dzięki którym mogłam się tak wspaniale bawić
. Jednym słowem dziękuję wszystkim tym dzięki którym mogłam się tak wspaniale bawić   

i
  i