Start imprezki ok 21, ja tam jestem od ok 20.30
Zapraszam wszystkich, któzy ukońćzyli 18 lat. Ci co nie ukończyli, proszeni o kontakt na mój tel. Tez damy rade

SOWA pisze:Wiedziales, ze mnie nie bedzie i wybrales ten temmin. CiachO pewnie tez bedzie.
Nic mi się nie przekrzywiło - widziałem jak się marszczycie, gdy mówiłem o Pułtusku i Wyszkowie. ściemniłem więc, że chociaż Nowy Dwór i postanowiłem postawić Was przed faktem dokonanym.[b]igor[/b] pisze:byliśmy na drodze do Was kiedy okazało się że nie jesteśmy na drodze do Was.... ale to już Jana pytaj bo to się jemu mapka przekrzywiła...
Jano, jak mogles widziec, czy cokolwiek sie marszczy, skoro wyrwałeś do przodu i ani razu w lusterko nie zerknalesJanusz B. pisze:Nic mi się nie przekrzywiło - widziałem jak się marszczycie, gdy mówiłem o Pułtusku i Wyszkowie. ściemniłem więc, że chociaż Nowy Dwór i postanowiłem postawić Was przed faktem dokonanym.[b]igor[/b] pisze:byliśmy na drodze do Was kiedy okazało się że nie jesteśmy na drodze do Was.... ale to już Jana pytaj bo to się jemu mapka przekrzywiła...
Ostatecznie wyszedł nie tylko Pułtusk, ale i Wyszków - i co? żałował któryś??
A wracając do tematu - Mucha, te melanże w Medyku, na których zmieniasz się w Sinatrę, to chyba w każdy piątek, nieprawdaż??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości