GRILL U NATI 2008-06-20
- NATI
- teksciarz
GRILL U NATI
Zapraszam Wszystkich - dlatego zostawiam info na forum, może to dobra okazja na poznanie się.amadeusz83 pisze:Heja. Nie wiem czy wszyscy sa zaproszeni czy tylko znajomi. Nikogo jeszcze nie znam a chętnie bym poznał ekipy z pod zanku "V:
To operatora grilla już mamyBuła pisze:chetnie pogriluje jak tylko mozna bedzie przyjechac

Ostatnio zmieniony pt 13 cze 2008, 14:07 przez NATI, łącznie zmieniany 1 raz.
- amadeusz83
- bywalec
- Imię: Adrian
- cieply81
- teksciarz
- Imię: Łukasz
Ja pitole NATI ty masz działkę w Tomczycach?!!!!
To pewnie wiesz gdzie są Ulaski Stamirowskie? Wieś obok.
Z tamtąd pochodzę, tam się wychowałem a do Tomczyc jeździłem najwpierw na lody a póżniej na wiejską dyskotekę.
A okolica, fakt że to dziura zabita dechami ale na grilla, ognisko itp. świetne miejsce. Obok rzeka Pilica, las cisza i spokój.
Nati chętnie bym przyjechał ale niestety 20-22 mam wyjazd z pracy. No nic jak już wiem to na pewno kiedyś się tam spotkamy.
Pozdrawiam i do zobaczenia
P.S. A na twoją działkę trzeba przejechac przez most? Bo Ty wiesz że jest teraz remont mostu i jest zamknięty. Chociaż motorkiem to pewnie i tak się przejedzie.
Z tamtąd pochodzę, tam się wychowałem a do Tomczyc jeździłem najwpierw na lody a póżniej na wiejską dyskotekę.
A okolica, fakt że to dziura zabita dechami ale na grilla, ognisko itp. świetne miejsce. Obok rzeka Pilica, las cisza i spokój.
Nati chętnie bym przyjechał ale niestety 20-22 mam wyjazd z pracy. No nic jak już wiem to na pewno kiedyś się tam spotkamy.
Pozdrawiam i do zobaczenia
P.S. A na twoją działkę trzeba przejechac przez most? Bo Ty wiesz że jest teraz remont mostu i jest zamknięty. Chociaż motorkiem to pewnie i tak się przejedzie.
"Są tacy, co twierdzą, że motocykliści to brodate grubasy z piwnym oddechem i resztkami grilla na wąsach (...)"
- NATI
- teksciarz
Wiem gdzie są wszystkie Ulaski okoliczne.cieply81 pisze:Ja pitole NATI ty masz działkę w Tomczycach?!!!!
Działkę mam na początku wsi, zaraz przy przystanku autobusowym - po tej samej stronie co Pałac. Chyba ruch pieszo-krowi nie jest zatrzymany mimo "naprawy" mostu.
Trochę się pozmieniało - dużo warszawiaków i ludzi z Łodzi tu osiadło. Sporo chałup powyburzano, nowe fajne domy wybudowano - to głównie przy asfaltówce, a nisko przy Pilicy nadal wieścieply81 pisze:A okolica, fakt że to dziura zabita dechami ale na grilla, ognisko itp. świetne miejsce. Obok rzeka Pilica, las cisza i spokój.

- NATI
- teksciarz
sąsiedzi jak będą mieli coś przeciwko to mnie już trochę znają - OFICJALNIE NIE RADZĘ
nie ma stresu, organizowałam sylwestra - było głośno !!! i wszyscy żyją

A ile osóbek się wybiera? Chciałabym kupić w odpowiednich ilościach jednorazowe talerzyki itp. co by nie myć tego i ciągle nie siedzieć w kuchni.
nie ma stresu, organizowałam sylwestra - było głośno !!! i wszyscy żyją

A ile osóbek się wybiera? Chciałabym kupić w odpowiednich ilościach jednorazowe talerzyki itp. co by nie myć tego i ciągle nie siedzieć w kuchni.
- muchaok
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Kurcze, to juz za kilka dni, więc może organizacyjnie warto zrobic klasyczną liste chetnych z dopisywaniem sie
I tak ktoś ( np. ja w ostatniej chwili może zrezygnować, albo stwierdzić że nie ma co robic i dobić do stada )
Tak czy tak zaczynamy:
1. muchaok ( CHYBA ŻE ROBOTA NIE POZWOLI bo sezon sie zaczął )
[ Dodano: 2008-06-16, 15:06 ]
Mozna by pomyśleć o odprowadzeniu w sobotę OWNERSA na wesele i razem poleciec kolo 18-19 akurat w porze grillowej

Tak czy tak zaczynamy:
1. muchaok ( CHYBA ŻE ROBOTA NIE POZWOLI bo sezon sie zaczął )
[ Dodano: 2008-06-16, 15:06 ]
Mozna by pomyśleć o odprowadzeniu w sobotę OWNERSA na wesele i razem poleciec kolo 18-19 akurat w porze grillowej

Każdego dnia powiększa się lista ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupę.