Kórnik - nie rób scen! Zachowujesz sie jak pensjonarka - gleba, noga w gipsie, moto do naprawy... wymyśl jakiś NAPRAWDĘ POWAZNY POWÓD żeby nie przyjechać
a tak powaznie - trzym sie chłopie i wypijemy za Ciebie i Twoje 3 problemy, które znikną szybciej niż przypuszczasz - gleba była... a co było a nie jest itd, nogę z gipsu się wyjmię a rehabilitacja pod warunkiem zastosowania terapii dr. morsa (okład z młodych piersi, zmieniać codzienie) postawi Cie (albo Ci) na nogę szybciej niż ""Aufsztejn!!!" kompanię Wehrmachtu, a co do moto to jak znam Sowe - grzeje już lutownicę i szykuje swoje magiczne abrakadabra - po którym nie poznasz swojego moto (krzykniesz "qrważesz mac ta Suzuka to moja VFRa!!!") i dalej nawijać km na koła (tyko pamiętaj nawijaj tyle samo na przednie co i na tylne bo Ci się moto będzie skracać albo wydłużać!

)
no masz szczęscie
KolczyK - rzutem na taśmę, a już chciałem na mojej chorej pletwie podjechać do tej Twojej RUMunII i spalić Ci tam garaż czy dom czy jedno i drugie i np zgwałcić sąsiadkę (tę z prawej) i znowu by o mnie w TVNie powiedzieli. A co qrna z
0czkiem - mam nadzieję ze nie wymięka - chyba ze chce spać na podłodze
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS